@Rangy
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooie kleine site zeer goed onderhouden en beheerd door behulpzame eigenaar! Mooi strand dichtbij gemakkelijke busrit naar Kotor! Niet geweldig om te fietsen! Staanplaatsen bij rivier heerlijk.
Ondanks het lezen van recensies die een site met uitzicht verwachten, is het uitzicht alleen voor chalets en niet voor campers! Enorme site met veel faciliteiten niet ideaal voor zwemmen in zee klein en druk zwembad!
Camping Lavanda Orebic Kroatië een van de leukste campings waar ik geweest ben, zowat elke plaats heeft een prachtig uitzicht op zee kristalhelder water om te zwemmen! Alles nieuwe toiletten douches gratis wasmachine etc. Supermarkt in de buurt, watertaxi naar Kocula 😎
Mooie site zeer goed beheerde idyllische omgeving prachtig meer om te zwemmen uitstekend restaurant wandelen en fietsen gemakkelijke treinreis naar Ljubljana bedankt!
Ingereden keek rond & gereden! Het grootste deel van de site is bezet met campers voor de lange termijn, dus de percelen die overblijven zijn onzin!
Hier aangekomen na een zeer lange rit om te horen dat ze vol waren! We hadden een e-mail ontvangen tijdens de lunch om te zeggen dat er ruimte was, dus terug gemaild om hen te vertellen dat we om 6 uur zouden aankomen, we kwamen eigenlijk om 5 uur aan om te horen dat het vol was!
Sitecode: 12089
Geweldige overnachtingsplaats, hard staan zeer goed verlicht, veilig, stil!