@Ranienjoost
Zeer rustige camping met grote staanplaatsen. Zoals beschreven is sanitair super proper en zijn de mensen ook ontzettend vriendelijk. Pure rust en genot voor een lage prijs in het hoogseizoen.
zeer vriendelijk personeel bij aankomst. Het beleid is inderdaad dat je zelf je plaats mag kiezen. Wij waren toegekomen met onze camionette om 18u en hebben echt moeten manoeuvreren voor een deftig plaatsje. kom op tijd dus. zwembad proper en verfrissend. qua faciliteiten wat verouderd maar zeer proper en niets op aan te merken.
zeer aangename camping. Faciliteiten waren echt proper en de mensen zo vriendelijk. we hebben ook gegeten in het restaurant daar en is ook zeker een aanrader. Enorm kindvriendelijk met speelhoekjes en zelfs pampers in het toilet indien gewenst. niets anders als positiviteit hier.
perfecte locatie met prachtig uitzicht op de bergen. Het geld meer dan waard. Het is er proper en mogelijkheid om elektriciteit te gebruiken.
ideaal voor 1 nacht of als je op doorreis bent. stonden zo goed als alleen. Dixi was aanwezig en proper met zelfs de mogelijkheid om je handen te wassen.