@Rapideur
- 2018
- Rapido Van Other
- 2018
- Buscamper
Niet gemakkelijk te vinden - volg navigatie! Ringtelefoonnummer weergegeven bij de poort. Zoals anderen al hebben gezegd, rustig, onder de bomen. We hebben het gebied niet verkend omdat we hevige regen hadden gehad, maar de camping raakte niet drassig en we hadden geen problemen met uitstappen. 60PLN inclusief elektriciteit, zoet water, toilet legen en grijs water legen mogelijk.
Niet ruim genoeg voor 3 campers. Zeer vriendelijk personeel, korte wandeling naar leuk stadje (markt op woensdag). Stadhuis open voor publiek, regelmatige kunsttentoonstellingen. Een heel goed gevoel voor de plek.
Drukke camping, personeel behulpzaam, goed voor bezoek met de trein naar Brocken. Diensten goed.
Grote drukke camping. Receptie behulpzaam, maar de camping is erg modderig als het regent, en de geur van afvoer op verschillende plaatsen blijft hangen. Erg duur (35 €) voor wat het biedt. Maar mooie wandeling rond het nabijgelegen meer, gratis toegang voor kampeerders tot het badgedeelte en een gratis pendelbus naar de stad. Zowat de moeite waard voor een bezoek aan de stad.
Grote, open, vlakke camping. Automatisch betaalsysteem OK maar moeilijk leesbaar scherm in felle zon. Diensten gescheiden, gratis legen, water te betalen met tokens uit het betalingssysteem. Groot zandstrand vlakbij. Uitstekend geschikt voor een tussenstop voor de veerboot, maar het zou ook prima zijn voor langer.
Geen grote plek, onder de bomen, in de schaduw. Zoals andere recensenten al hebben gezegd, een goede camping op loopafstand van het dorp, wat interessant is. Dicht bij de rivier. Boottochten vanuit het dorp. Onze navigatie bracht ons via het dorp, dat 800 meter aan verschrikkelijke kasseien omvat, zeer onaangenaam! Er is een betere route: ga ten zuiden van het dorp en neem de bocht naar rechts, die voorbij een veerboot gaat en de camping vanuit de tegenovergestelde richting nadert.
Kleine camping onder bomen (goed in de hete zon terwijl wij er waren). Rustige nacht. Uitstekende faciliteiten en personeel en gemakkelijke toegang tot de stad met bus en tram.
Grote en drukke camping in augustus en soms rumoerig, maar ideaal om de stad te bezoeken. We kregen vroeg in de middag een veld, maar tegen de avond liep het vol. Waarschijnlijk vol op de kermis van St Dominik, eind juli en eerste helft augustus. Diensten zeer goed en het personeel zeer behulpzaam. Normaal kiezen we niet voor dit soort campings, maar we hebben een geweldig bezoek aan de stad gehad, dus het was het waard!
Goed georganiseerde, automatisch beheerde site - het systeem was in het begin verbijsterend, maar werkte goed toen we het eenmaal onder de knie hadden. U moet eerst voor ten minste één nacht betalen (er kunnen meer worden toegevoegd) en vervolgens de kaart opladen met geld om andere diensten te kopen, zoals douchen, vers water. Douche lijkt per seconde te worden opgeladen en het lukte me om de mijne voor 40 c te hebben! Het eventuele resterende tegoed wordt bij het uitchecken terugbetaald. Faciliteiten uitstekend, erg nieuw en schoon.
Grote, goed aangelegde camping, service zeer goed en goede wifi. Charmante eigenaar die tweetalig Nederlands/Duits is en ook Engels spreekt. Rustig en mooi, een echte aanrader.
Nogal ruig en kant-en-klaar strandcafé. De dame met wie we spraken sprak alleen Pools en een paar woorden Engels, maar we kwamen er wel uit. Fantastische zonsondergang en erg rustig 's nachts. Geen diensten maar chemische toiletten beschikbaar als je wanhopig bent! Prima voor een nacht of twee.
Prachtige plek, prachtig uitzicht over water, rustig. Betaal in het nabijgelegen café of er komt 's avonds iemand om betalingen te innen. We hebben geen toiletafvoer gevonden, maar er is een onaangenaam toilet beschikbaar.
Benaderd langs niet-geasfalteerde weg maar in goede staat. Vlak grasveld gereserveerd voor campers. Rustige en mooie plek, voormalig vissersdorp. Bewegwijzerde wandeling door de bossen rond de kust was erg goed. Toilet beschikbaar op 50-100 m afstand, waterkraan daar ook in de buurt, maar zou terug moeten dragen naar camper. Geen toilet- of afvalwaterafvoer. We konden geen manier vinden om contant te betalen - alternatief is via Swish.
Het kost nu 6 € voor kampeerders, of we nu overnachten of alleen de dag. We kregen te horen dat we moesten parkeren in het bovenste gedeelte (dat erg overvol was), maar ik denk dat ik erop had kunnen staan om het onderste gedeelte te gebruiken, dat bijna leeg was, ontdekte ik later. Kasteel zeker een bezoek waard, maar we bleven niet overnachten.
Zoals gezegd, moe en duur. We betaalden 20 € zonder elektriciteit. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam maar spreekt alleen Spaans. Alleen koud water in douches (niet gebruikt in november). Afvoer van afvalwater is voor ons onmogelijk toegankelijk - er wordt een nieuwe constructie opgetrokken die deze blokkeert. Watervallen die een bezoek waard zijn.
Zoals anderen al hebben gezegd, een prachtige plek - goede wandelingen als je de voetpaden kunt vinden. De baan is niet zo slecht als je heel langzaam gaat. De laatste scherpe bocht (bergafwaarts, rechts, klein richtingbordje) is het moeilijkst, maar het is mogelijk om nog 200-300 meter verder te gaan op het hoofdpad, afslaan en terugkeren, om dit veel gemakkelijker te maken.
Het midden van de parkeerplaats lijkt te worden gebruikt als ophaal- en afzetplaats voor minibussen en een groep jonge jongens stond tot bijna middernacht te praten. Anders oké.
Kleine parkeerplaats, druk met auto's die overdag komen en gaan, maar 's nachts rustig. Strand naast en anderen op korte loopafstand. Landelijke wandelingen zijn moeilijk omdat er geen afgebakende paden zijn, maar het uitzicht is prachtig. Uitgebreid wandelen op zand bij eb. Geen diensten hoewel er een kraan in een hoek was. Idyllische plek en moeilijk weg te slepen. Geen telefoon- of tv-signalen. Betaal tegen eerlijkheidsbox, £ 5 per nacht.
Familiecamping, druk bij mooi weer. Veel stacaravans. Vriendelijk personeel. Strand en duinen aangrenzend. Faciliteiten niet de beste, maar OK.
Dichtbij Rhein. Goed fietsen en wandelen. Gemakkelijk naar de stad lopen. Openlucht zwembad vlakbij. Diensten goed. 10 € in juli. Ruimte kan drukke zomerse weekenden zijn, maar rustig in de week. Enig lawaai van de aangrenzende weg maar rustig 's nachts. Sommige plaatsen liggen verder van deze weg. Klein vliegveld aangrenzend, achter hoge haag - een verrassing maar geen grote hinder
Nieuw, goed gedraineerd bestratingoppervlak. De hellingen lopen iets, dus nivelleerwiggen kunnen nodig zijn. Diensten uitstekend. 12 € / nacht, elec 1 € / 5KwH. Incidenteel lawaai van weg en treinen, maar 's nachts stil. Korte wandeling naar viskade en de belangrijkste boulevard, kleine supermarkt in de buurt. Uitstekend!
Over het algemeen ben ik het eens met eerdere opmerkingen. Ruwe oppervlakte, druk en druk. We ontdekten een lichte geur, maar ik denk dat dit afhangt van de windrichting. Fascinerende vogels kijken op kleine inham grenzend. Verkeerslawaai beter aan de kant weg van de weg, maar was niet een groot probleem 's nachts voor ons. Voor de prijs moet de afvoer van grijs water en zoet water worden inbegrepen.
Grote grind parkeerplaats, korte wandeling door bomen naar toiletten en strand. Sommige komen en gaan tijdens de avond, maar over het algemeen heel stil. Waarschijnlijk drukke zomerweekenden! Toiletten schoon, waterkraan vereist sleutel (waarschijnlijk niet bedoeld voor openbaar gebruik). Parkeer aan de kant van het meer voor ochtendzon! Uitstekende plek - een afstand van de hoofdweg maar de moeite waard.
Toegangscoördinaten: 58.444192,14.880167. Er zijn tekenen maar we hebben ze gemist. 14 goede plaatsen met elec en 30+ op gras / grind, sommige met elec. Soms druk. Kosten verschillen met / zonder elec. Services ontworpen voor boten, een interessante ervaring als niet gewend! Gebied druk tijdens de dag maar rustig 's nachts. Gemakkelijk naar de stad lopen, Coop daar. Heel fijn.
Sitecode: 20010
Gemengde parkeerplaatsen in het stadscentrum - camperplaatsen hebben een mooie ligging met uitzicht op de rivier. Over het algemeen rustig 's nachts MAAR er is een gebied naast dat wordt gebruikt voor muziekevenementen buitenshuis en ongeveer 10: 00 jongeren verschenen in auto's met oorverdovende muziek, maar gelukkig verhuisde off na enkele minuten. Parkeren kan ook vol zijn van een avondevenement - we hadden het geluk om een ruimte te vinden toen we aankwamen.
Personeel zeer behulpzaam, locatie zeer aangenaam en handig voor metro en een kleine supermarkt. Hoe dan ook, faciliteiten zijn niet de beste (hoewel schoon) en geen verwijdering van grijs water. Een slang voor zoet water, maar niet in een zeer gemakkelijke positie. Open de site maar leek veilig. Geen wasserette. Goede uitzichten en wandelingen.
Zoals al gemeld, prachtige rustige plek! Een paar zwemmers rond in de vroege avond. Alleen faciliteiten zijn vuilnisbakken en toiletten (hoewel we ze liever niet gebruiken). Had graag rond het meer willen lopen maar kon geen paden vinden.
Voordeel: gratis en erg handig voor veerboten. Nadeel: niet mooi en enigszins luidruchtig 's nachts, hoewel we goed geslapen hebben.
Eenvoudig parkeerterrein hoewel het elektriciteit omvat. Niet direct aan de hoofdweg dus hoofdgeluid van voertuigen die aankomen / vertrekken ziekenhuis. Over het algemeen niet te lawaaierig gedurende de dag en rustig 's nachts afgezien van de occasionele ambulance. Kleine ruimtes maar OK voor maximaal 7.5m denk ik. Goede prijs met gemakkelijke toegang tot de stad en wandelen / fietsen in het nabijgelegen bos. Veilig als "kiosk" door permanent bemande toegang.
Drukke site, het beste om te reserveren in het drukke seizoen. Tal van schone moderne douches etc. Bar, supermarkt, behulpzaam personeel. Naast water, een klein strand, gratis toegang tot het nabijgelegen zwembad met een plaatskaartje. Zeer handig naar Amsterdam, leuk om uit de stad te geraken. Jongeren in tenten stoorden ons niet tijdens het bezoek
Gemakkelijke toegang tot de stad te voet of met de fiets. Er zijn 37 redelijk grote, goed aangelegde ruimtes met een klein grasveld en netjes bijgesneden lage heggen. Toilet legen is in de site, grijs water en zoet water in het coach park. Een van de twee kranen op een post is drinkbaar, de andere niet. We hebben niet ontdekt welke welke was. € 25 eind 24 uur eind juni. Goedkopere kortere termijn Tarifs in coach park. Goed.
Vlakke grindoppervlakte. Minder elektrische punten dan plaatsen. Geen wifi en 3G slecht. We ondervonden geen geluidsproblemen. Zeer handig voor Utah Beach museum, OK voor een nacht of twee.
Het lijkt erop dat het onlangs is gemaakt / opgewaardeerd, samen met een aangrenzend auto / coachpark, dat overdag in de zomer druk kan zijn. Zeer stil 's nachts. Glad asfaltoppervlak, grote plaatsen, maar de locatie loopt iets af, dus het kan nodig zijn om egalisatieblokken op plaatsen te gebruiken. Interessante klein dorp op slechts korte loopafstand, net als boulangerie en een beetje verder naar kleine supermarkt. Diverse wandelingen in de omgeving
Grote Aire, ongeveer 30 plaatsen met uitzicht op zee. Fantastische zonsondergang! Betaalde 7 € - koopje! Mar / Apr 2019, wegwerkzaamheden op het laatste deel van de route, moeten borden met déviation volgen - niet duidelijk. Ook, nam satnav ons door een directe route maar beter om te verblijven op A55 SE (gratis), vervolgens D9 W. langer maar eenvoudiger en schilderachtig! Aanbevolen.
Niveau verharde plaatsen ingesteld op gras. Aangename rustige plek, op loopafstand van het dorp en de rivier de Lot. Kosten 7 € voor 24 uur, diensten inbegrepen. Schoon en netjes. Aangenaam dorp, drukke markt op zaterdagmiddag.
Sitecode: 20306
Verre kant van grote algemene parkeergarage. Niveau en ondanks spoorlijn die langszij loopt, hogerop, vrij rustig en 's nachts stil. Geen mooie plek, maar gratis en de stad op slechts een korte loopafstand. Helemaal geen diensten hier, alleen parkeren. Goed voor overnachting, maximaal 72 uur.
Ik zou de eerdere opmerkingen onderschrijven - het gebied is over het algemeen rustig en de weg en het spoor veroorzaakten weinig hinder. Park naast, goed voor (hond) wandelen.
Groot, open, meestal vlakke, ruime, goed gemarkeerde plaatsen. Electriciteit incl. Dicht bij de stad maar bergopwaarts terug! Betalingssysteem aanvankelijk verwarrend, maar je hoeft alleen maar de CCP-kaart van de machine te kopen (€ 4), te laden met een overnachting (€ 10,44), plaats de kaart op het toetsenbord bij de ingangsbarrière en dezelfde voor de uitgang binnen 24 uur (wanneer de kaart daadwerkelijk wordt gedebiteerd) . Als u langer blijft, laadt u de kaart dienovereenkomstig in.
7 € / 24u betaald met credit / debit card geeft code voor toegang en vertrek. 3 € geeft code voor water. Lozen van wc en afvalwater gratis. Redelijke site, elektriciteit beschikbaar op sommige plaatsen. Sommige stadsgeluiden en van aangrenzende sportfaciliteiten (geen probleem) maar rustig 's nachts. Gemakkelijk te voet naar de stad en naar het station voor de trein naar Brest. Aanbevolen.
Ik deel de positieve meningen van andere recensenten. Allemaal verharde plaatsen, geen gras maar veel schaduw. Ideaal voor boottochten op de Golfe de Morbihan - loop naar de haven door de iets langere route om de hoofdweg te vermijden. Een beetje duur maar elektriciteit, douche, toilet en wifi (goed) inbegrepen.