@Rapido-V55
- 2023
- Rapido V55
- 2023
- Buscamper
Top! Veel groen, super vriendelijk en zeer proper sanitair. Mooie plek voor mini camper.
Heel mooie naturistencamping op een prachtig domein! Wandelen in de omgeving , op de camping en naar het riviertje op het eigen terrein. Na een half uurtje dalen is het met waterschoenen heerlijk vertoeven in de Esteron. Verzorgd sanitair. Groot verwarmd zwembad. Klein winkeltje, vers brood en dagelijks kan men een maaltijd krijgen. 1 nadeel: voor een grotere supermarkt is het minstens een half uurtje rijden. We komen hier heel graag terug!
Één nacht verbleven hier, met mooi uitzicht. Zeer stil gedurende de nacht. Overdag veel campers die hier parkeren, maar er waren verschillende plaatsen vrij na 20u. Voor herhaling vatbaar. Restaurants waren wel volboekt, dus tijdig reserveren.
Heel goede cp, licht hellend. Op zondag 29 juni om 12u 30 was er geen plaats meer. En dit bleef zo tot maandagmorgen.
We verbleven er één nacht. Wel zoeken naar tweede stuk van de parking, wegwijzer Goldberghalle. Prachtig uitzicht vanop de parking. We hadden een verzorgd ontbijt bij de bakker enkele honderden meter ervandaan
Heel mooie cp. In vergelijking met sommige andere cp´s , is 20 euro een juiste prijs. Het sanitair gebouwtje was warm, terwijl het buiten vroor.
Heel grote camperplaats en stil s nachts.
Vermits er geen internet was op de terminal, was het onmogelijk om een kaart te kopen van Camping Car Park. Er was ook geen mogelijkheid om geld op een kaart te zetten. We hadden dus geen toegang. Verbleven op gratis parking achter supermarkt. Dorpje is in winterslaap: geen enkele restaurant, toeristen bureau ook gesloten.
Heel jammer maar gesloten en in de app´s staat open. Veel km´s voor omgereden.
Prachtige plek en heel rustig! Misschien een beetje eenzaam in november. Ook op Vaart Noord is er een goed restaurant Oever 13 met vriendelijke bediening.
Heel mooie rustige camping! Met proper sanitair. Vriendelijke gastvrouw. Sauna is heel goed met zicht op de velden. Van op de camping mooie fietstochten en wandelingen naar zee of in de polders.
7 december 23 : watertoevoer is afgesloten tot in maart omwille vorstgevaar. Daardoor heel vuile situatie bij het lozingspunt. Verder prima plaats.