@Rapido63
Mooie camping, mooi uitzicht, nette sanitair. Wij betaalden € 29 voor camper, 2 pers. inclusief stroom. Maar denk erom je kunt alleen contant betalen.
Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Split. Kan op de fiets of met de bus. Mooie en schone sanitair. Plekken zijn ruim genoeg. Maar.... wij moesten maar liefst € 90 per nacht betalen voor camper, 2 pers. en stroom. Prijzen waren niet van te voren gedeeld en blijken ook niet op de website te staan. Het was een mooie camping maar absoluut geen 90 euro waard.
Mooie uitvalsbasis om Triest te bezoeken. Sanitair is gedateerd maar schoon. Wel krappe plekken. Wij stonden direct bij de receptie geparkeerd. Wij betaalden € 31,50 voor camper met stroom en 2 pers.
Camping op loopafstand van Rovinj. Prijs wel te hoog voor wat je krijgt. Zijn krappe plekken. Sanitair erg netjes en strand tegenover de camping. Wij betaalden € 66,54 voor camper (7 meter) met stroom en 2 pers.
Nette camping. mag zelf een plekje zoeken. Pas wel op voor sommige steile opgangen. Campers met een lange kont kunnen met de achterkant de grond raken. Sanitair is netjes. Wij betaalden € 53 voor camper met stroom en 2 pers.
Prachtige plek aan de Adriatische zee. Sanitair is up to date en wordt de hele dag schoon gehouden. wij betaalden € 29 voor camper met stroom en 2 pers. Stonden hier 3 dagen direct aan de zee.
Perfecte campeerplaats. Ruime plekken, moderne nette sanitair. Locatie vlak bij Leenderbos voor wandelingen en fietstochten.
Mooie camping met goede voorzieningen. Dicht bij het strand. Prijs wil wel wat tegen. in de meivakantie € 38,70 per nacht voor 2 pers