@Rapidoteam
- 2010
toilet is met hangslot afgesloten, voor de rest alles oke
this is amazing. Heel vriendelijke en behulpzame mensen die weten wat een camperaar nodig heeft. Mooi waterpas terrein met grind, verlichting en overal drinkwater binnen handbereik. Het sanitair is perfect en heel proper. De afstand naar zee is een dik kwartiertje lopen, maar het loont leuk dorpje en echt Portugees. wij zullen zeker terug komen.
in app. als open, doch is gesloten
Zeer fijne en prettige camping met alle voorzieningen, ontzettend proper sanitair met warme douches en ook warm water voor af te wassen, ontvangst was zeer aangenaam, 10 dagen verbleven, treinverbinding naar Lleida, we komen beslist terug
Niet aan te bevelen tenzij je wilt betalen voor stroom die er op 9 van de 10 zuilen niet is, ben 1 dag geweest en staan met 3 campers op 1 stopcontact, blijkt achteraf al 1 jaar niet te werken volgens mensen die er een jaar geleden ook stonden
TOPCAMPING, rust, natuur, goed sanitair, ontzettend aardige mensen die de camping beheert, wij komen beslist terug
Cp plaats met een prachtige ligging aan het moeras. de staanplaatsen zijn wat aan de krappe kant, 2 dames en 2 heren douches voor 60 campers, alle kranen zitten los. op het toilet krijg je je bijna niet uitgekleed dan val je in de pot. jammer voor ons minder geschikt, voor een ander misschien prima.
zeer mooie camping met verouderd maar zeer zeer proper sanitair en alles functioneerd. mooie intieme plaatsen, genoeg schaduw en zon, vriendelijk personeel. alles is hier erg netjes. zeker een aanrader.
Fijne camping met zeer schoon sanitair en heet water ook bij de afwas. prachtig aangelegd zwembad. hoger gelegen op de camping zijn wat mooiere staanplaatsen, wij hadden geen privacy, iedereen meent te kunnen lopen waar hij wil, komt omdat er geen afscheiding is en velen zijn te lui. maar al bij al een aangeraden camping met zeer vriendelijk mensen. busverbinding naar Albufeira is voor de camping.
deze camping is in een woord gezegd: Beautifully. alles is zo netjes verzorgd en schoon, prachtig aangelegd. Het sanitair is geweldig, het douche water was te lauw, maar na het gemeld te hebben was het de volgende dag lekker heet. super vriendelijke mensen, mooi zwembad, wasmachine en droger aanwezig. top camping !!
hele fijne camping, vriendelijke mensen bij ontvangst. Propere douches met lekker heet water. goede afvalscheiding. wasmachine en droger aanwezig, wel iets te duur. mooi zwembad. zeker de moeite waard om terug te komen. Evora is een leuk stadje te voet te bereiken. via het Estacio met de IC naar Lissabon is goed te doen 1:30 uur. station Oriente nemen.
Sitecode: 20597
goede camping met vriendelijke mensen. goed sanitair met heet water, jammer dat er matig gepoetst wordt , er staat schimmel in de voegen van de douche.
zeer goede camping met vriendelijke mensen. mooie grote plaatsen langs een riviertje. het sanitair is prima en goed schoon met lekker heet water. busverbinding naar Salamanca aanwezig.
hele fijne camping met supervriendelijke mensen. hier heb je een eigen douche en toilet, gewoon geweldig. er is een prachtig zwembad op een zeer mooie plaats. caseres is zeker de moeite waard om mer de nabije bus te bezoeken.
prima afgesloten en beveiligde plaats om een paar dagen Madrid te bezoeken, met een Uber taxi naar de stad is het goedkoopste. een douche en een toilet, deze zijn ondermaats.
geweldige camping, midden in de natuur, heel vriendelijke mensen, sanitair wat verouderd maar alles functioneerd, en super schoon. ook heet water bij de afwas. wasmachine aanwezig. lekker rustig, prima om een goede wandeling te maken. zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.
Fijne camping, midden in de natuur, Propere douches, met heet water, alleen bij het aankleden heb je geen privacy. vriendelijke mensen, echt een camping om tot rust te komen. met de fiets naar Pamplona is goed mogelijk met een elektrische fiets, maar het zijn goede bergjes. pamplona is een mooi klein nostalgisch stadje, wel de moeite.
Fijne camping , goed sanitair met heet water, behalve bij de afwas. vriendelijke mensen aan de receptie, hebben iedere dag vers brood. in Fuenmayor busverbinding nar Logrono, wel 2 km stappen. mooie wijnstreek. vrij rustige camping in oktober. 2023
prima camping, fijn en proper sanitair met heet water, ook voor de afwas. wasmachine en droger aanwezig. mooi klein strandje op loopafstand. leuk dorpje met treinverbinding naar SanSebastian. vriendelijke mensen aan de receptie. alles was toppie
Fijne camping, veel bomen en langs een riviertje, sanitair is prima, het water mag wat warmer. vriendelijke Engels sprekende mensen. prima verbinding met de bus naar Bordeaux. kom zeker nog eens terug
Fijne camping, mooie plaatsen, en goed sanitair het was schoon maar nu na 3 dagen is er nog niet een keer gepoetst, jammer. leuk klein gezellig dorpje, met fietsgelegenheden.
hele fijne camping met een supervriendelijk eigenaar. veel verharde plaatsen met genoeg groen eromheen. het sanitair is speciaal maar functioneerd geweldig met lekker heet water en is heel schoon. en wordt ook schoon gehouden. hier kun je geweldig fietsen langs het water. goede afval scheiding , zeker de moeite om hier terug te komen.
mooi nostalgische camping in het groen, sanitair is gedateerd, een schoonmaakbeurt zou hier een wonder verrichten, we lekker warm water. zeer vriendelijke vrouw. helaas geen WiFi. als je wilt genieten van de rust, is hier de placenta to be.
Zeer fijne plek met uitstekende wifi en sanitair, we komen zeer beslist nog eens terug
als je even tot rust wil komen midden in de natuur met uitzicht op de bergen en de zee is dit de ideale plek. als de villa niet verhuurd is kunnen hier 4-5 campers staan met genoeg privacy. Er mag gebruik gemaakt worden van de douche in de villa met heerlijk warm water. de gastvrouw Denise is er een uit duizenden, ze zal alles voor je doen voor een prettig verblijf. wij komen zeker terug. Marie Jean en Gerard
Zeer aan te bevelen, 5 sterren omdat beheerder ontzettend vriendelijk en behulpzaam is, sanitair schoon, uitstekend met echt warm water voor douche, aparte keuken voor afwas binnen ook warm water, dus niet in de buitenlucht, elektra op P1 uitstekend als ook wifi, wasmachine met droger, bushalte voor Cartagena op 700m, €1.20, al bij al een perfecte plaats waar wij 10 dagen met plezier hebben gestaan, we komen beslist terug.
Camping is uitstekend met alle voorzieningen, omgeving is inderdaad niks, je kunt je er aan storen maar rij dan door, wij komen in ieder geval weer met plezier terug
prima plek, zeer vriendelijke beheerder met zoon, sanitair oké alleen €1.00 voor 3 minuten is wel kort, wel warme douche, minpuntje afwaswater is alleen met koud water, jammer vandaar 4 sterren
Zeer aan te bevelen, nieuw en schoon sanitair, goede wifi, beheerster zeer vriendelijk en behulpzaam, bus 300 voor camperplaats naar Sevilla, komen beslist terug
super plaats om Sevilla te bezoeken, mooi en schoon sanitair, wifi uitstekend, receptie geweldig, we komen terug
we waren hier op verkeerd moment, enkele plaatsen nog vrij maar veel te klein laat staan om er in te geraken, sanitair goed, WiFi redelijk, receptie perfect geholpen
Fijne rustige camping, super schoon sanitair wat heel de dag wordt bijgehouden, ontzettend vriendelijke receptie, wij komen beslist terug op onze reizen naar het zuiden
super camping en eigenaren, aan te bevelen aan de Tarn, we komen terug
prachtige locatie om van de rust te genieten, slechts 4 plaatsen dus rust, alles is aanwezig, stroom, douches schoon, wc schoon zoals het hoort, WiFi, koud en warm water, wasmachine met droger, er ontbreekt helemaal niets, afgesloten terrein dus veilig!! Ontzettend aardige ontvangst door de zoon Albert, absoluut aan te bevelen