@Ratti
Lid van Campercontact sinds 2019
Bestaat niet meer!
03.03.20, 07:30 Grote aanval door de Guardia Civil. Alle kampeerders moesten de plaats onmiddellijk verlaten. Er wordt gezegd dat het een natuurreservaat is en dienovereenkomstig is aangegeven. Beide opritten zonder bewegwijzering! In tegenstelling tot de plaatsen aan zee, zijn er geen dergelijke verbodstekens aan de kant die van de zee af kijkt. Corrupte politie ten behoeve van economisch geïnteresseerde mensen!
Sitecode: 19447
Goed onderhouden oase met een restaurant, alcoholbar en groot - niet verwarmd - zwembad, evenals grote tuinen. De laatste twee kilometer van het grindpad zijn een martelaarschap voor kampeerders en tandartsen!
Landelijke, rustieke plek met super aardige operators. Bar en zwembad beschikbaar. Toegang enigszins scheef voor voertuigen met voorwielaandrijving! Altijd weer!
Geen reactie op e-mails! De telefoon wordt niet opgenomen en er wordt niet teruggebeld! De operator lijkt het niet meer nodig te hebben !!
De plaats is ok, hoewel direct aan een nationale weg. De goedheid van het restaurant is ondergronds! Verlichting zoals in de stationshal, wijnen rood of wit oneetbaar, bier ok! Erger eten dan bij de worstkraam. Prijzen helaas niet volgens de kwaliteit. Kortom: overnachting oké, vink de restauratie aan!
Benadering door navigatieramp, dat betekent dat noch Google Maps noch Garmin meteen de juiste weg vinden! Vrij smal voor dikke schepen, maar haalbaar. erg luid, zelfs 's nachts !!
Oké voor één nacht om Maikammer te verkennen met zijn vele wijnboeren en restaurants! Buiten het seizoen geen gebruik van toilet / douche mogelijk! Evenzo was er geen levering en verwijdering en geen afvalcontainer. Lawn!
Er zijn 6 plaatsen, maar pas op: de kosten van de operator zijn afhankelijk van uw gemoedstoestandkosten afzonderlijk! Dus we werden toegestaan voor twee nachten naast 16.- € parkeergelden nog steeds 15.- € elektriciteitskosten, omdat we 50Kw zouden hebben gebruikt! Onbetrouwbaar en onnauwkeurig!
Let op! Toegang tot het plein via de Immengartenstraße!
Voor zelfstandige mobilisten praktische plek om de plaats met zijn vele wijnboeren en restaurants te verkennen. Buiten het seizoen geen toiletgebruik mogelijk! Geen levering en verwijdering. Licht oneffen gazon op de rug van een wijngaard voor max. drie vrouwen. Baker om de hoek
Goed onderhouden plek, royaal verkaveld door wijnstokken! Registratie per sms, betaling per druppel op 500 m. Afwezig brievenbus van het wijnhuis of in het wijnhuis zelf, indien open! Aanzienlijke geluidsemissies van de nabijgelegen A61 in de buurt van Westwind en zo nu en dan via het Vogelafschrikking-afvuursysteem