@Ravnen
Geweldige plek om Warschau te bekijken. Zeer vriendelijke service. Ja, er zijn geen faciliteiten, maar met die locatie maakt dat niet uit.
Best gek dat je hier kunt overnachten, op een historische plek. Alleen al daarom vijf sterren.
Leuke plekken in het centrum. vrij.
Prijs is 140 kr per nacht voor een stacaravan. Alles inbegrepen. Mooie plek met goede faciliteiten, zwembad en een restaurant. Prachtige locatie.
Gratis, mooie en rustige plek
Leuke zitplaatsen bij de supermarkt. Gratis. Leuke plek om te overnachten na een uitstapje naar het strand
Je moet alleen betalen voor het parkeren van een korte tijd en het kopen van ijs
Wat een leuke stad, en net ernaast. Ga voor de Bang & Olufsen in Struer Museum!
heerlijke plek
Alles wat je nodig hebt voor een nacht.
Perfect strand. Leuke camping met een fijn winkeltje. Wij hebben hier 3 heerlijke dagen gehad. hoorde geruchten over de plaats Misschien zou het in de toekomst een hotel zijn, doe dat alsjeblieft niet ;-)
Wat een geweldige plek. we kregen welkomstdrankjes en gebak aangeboden, 5 personen. En we hadden maar tijd voor één nacht. Zo vriendelijke en leuke plek met goede plekken voor mobilhome.
geweldige service, dit zou elk winkelcentrum moeten hebben
er waren twee plaatsen voor autocampers, maar bij de ingang werden we weggestuurd nadat we assistentie bij de poort hadden gebeld. De man zei dat het vol was.. moest achteruit, alleen omdat ik de twee autocampers na mij naar binnen zag gaan en de laatste twee plaatsen innam.
Perfecte plek in een mooie kleine stad met alles. Het Bang & Olufsen-museum is een must om te bezoeken
pal naast een warme kamer voor kwetsbaren zitten ze buiten op de camperplaats met stoelen. Nutteloze ruimte om dezelfde reden.
Mooie plek, fantastisch om Fjordenhus te bezoeken
Mooie stad in Limfjorden. Ga naar Struer Museum met het fantastische ondergrondse museum van Bang & Olufsen.
Mooie locatie, goede parkeergelegenheid. Electriciteit. Maar caravans lang kamperen hier, parkeer caravan en rijdende auto = verblijven gratis.
God zorgt tot hij in Rom. Nemt med tog ind tot Flaminia. Flot og velholdt plads, godsdienst. Gode skygge houdt vast
Mooie plek, mooie zee