@Ray-en-Lex
- 2016
in december 5 nachten gestaan tussen kerst en oud en nieuw. bij aankomst receptie dicht. hebben zelf een plek gekozen en terreinonderhouder zorgde voor elektra. tegen de avond ging de receptie open en konden we betalen: €33 per nacht. prima camping. douches niet heel warm. ligging perfect voor ons. je loopt zo de boulevard op richting t oude Blanes. ⭐️⭐️⭐️ wat ons betreft vanwege de soberheid.
neem niet de afslag over de brug als je hoger bent dan 2.8m. maar de afslag ervoor. dan nog zo’n kleine 20 km rijden voordat je de plaats van bestemming bereikt. erg donkere plek. slecht verlicht. vreselijk vieze ondergrond. maar toch ok gestaan. de mensen voor ons hadden problemen met uitrijden. heeft erg lang geduurd voordat dat opgelost was. had ons ook kunnen overkomen. drie sterren voor ons ⭐️
prima plek. Traben-Trarbach op fietsafstand. betalen via automaat beetje omslachtig. naam, adres, geboortedatum van jezelf én van de bijrijder invoeren. verder prima. heerlijke douche. wel blubberige ondergrond bij regen. €14, ex toeristen belasting
prima plek. gelukkig ook verharde plaatsen ivm de regen. gelegen in een mooi rustig dorp op 3,5km fietsen van Bern-Kastle. heerlijke douches en vriendelijke uitbater. wij betaalden €20,- all-in. goede wifi ook waar wij stonden. wij komen zeker terug!
schone verzorgde camperplaats. schoon sanitair. smalle plekken daarom geen 5 sterren. verder tip top in orde. heerlijk wandelen langs t Eemmeer naar t gezellige Spakenburg. lekker eten bij Podomoro Indonesië restaurant.
We kwamen hier altijd met zoveel plezier, maar helaas gaat onze geliefde CP steeds verder achteruit. Het beloofde nieuwe sanitair blijft uit en is bijna niet te gebruiken. onderhoud wordt niet gedaan en het terrein oogt troosteloos en vies. Van de 140 plekken zijn er nog maar 8 bezet in het hoogseizoen! Ook is er geluidsoverlast door gekapte bomen achterin. Zonde van zo’n plek waar we ons altijd zo thuis voelden. Dit was onze laatste keer hier🙁
+ ontvangst + ruime plekken + veel groen om ons heen + rustig + sanitairgebouw nieuw en schoon + dichtbij het kasteel van Chantilly - lauw water - wifi wij betaalden €24,50,- inclusief (1 camper, 2 personen, 1 hond)
zijn hier een aantal keer geweest. dame achter de balie blaft nog steeds maar daar trekken we ons verder niks van aan. wij genieten van de mooie ligging en de redelijk goede voorzieningen. Palavas is zeker de moeite van t bezoeken waard!
mooie plek maar… elektriciteit is bij de prijs inbegrepen en niet los betaald zoals in de app staat. Wifi doet t niet en inderdaad verder geen sanitaire voorzieningen. Toilet legen tegen betaling, water ook betalen. hebben hier wel veilig gestaan. centrum is een bezoekje waard. nog nooit zoveel kappers bij elkaar gezien als hier! 😂😂😂
+ mooie ruime plekken direct aan zee + kwaliteit:prijsverhouding + schoon sanitair + vriendelijke ontvangst + klein zwembad aanwezig - afstand tot centrum Blanes 15/20 minuten lopen
* prima prijs/kwaliteitsverhouding * zeer veilig * goede service * zeer vriendelijke receptioniste * goede sfeer op de cp. * prima afstand (op de fiets) centrum/strand kortom: wat ons betreft een dikke aanrader!
nog altijd een prachtige plek om te staan! 🤩 Alles klopt aan deze cp.
⭐️⭐️⭐️ omdat: * Behulpzame beheerder * Ligging t.o.v. centrum van Middelburg, Vlissingen, Zoutelande, Domburg * Goede Wifi Aandachtspunten: * Hygiëne sanitair onvoldoende * Rommelige boerderij (oogt vies) * Nauwe doorgang naar kampeerveld voor langere campers. * Veel vliegen * Een afwasplek * Wasmachine en centrifuge aanwezig maar onder gepoept door vliegen. Wordt niet schoongehouden.
belachelijk hoge prijzen! wij zijn doorgereden. zoveel andere leuke en kleine(re) campings in de buurt.
Drukke maar mooi gelegen camping. wel vraag me af waarom ik bijna €30,- moet afrekenen als ik ook nog moet betalen voor warm afwaswater, een warme douche én m’n eigen wc papier mee moet nemen?? Daarbij moet er een afspraak gemaakt worden bij de receptie om gebruik te mogen maken van de wasmachine. Dat alles maakt dat wij niet heel enthousiast zijn.
nog steeds een van onze favoriete campings. Schone sanitaire voorzieningen, goed Wifi, vriendelijke eigenaar en goed ligging t.o.v. het meer. wij zijn fan!
Wij komen hier al jaren en vinden ook dat het onderhoud sinds de nieuwe uitbaters te wensen overlaat. ook het sanitairgebouw is nog steeds niet aangepakt en dat terwijl dit al jaren wordt ‘beloofd’ wij stonden beneden in de schaduw waar we echt moesten opletten om niet in de ganzenpoep te staan. Uiteindelijk betaalden we €21 euro per nacht. wifi ook nog steeds niet hersteld. Dit was afgelopen mei ook al zo. ook wij gaan van 5 naar 3 sterren.
alles is eigenlijk al gezegd. behulpzaam personeel, oude sta caravans die de boel niet bepaald opfleuren maar voor één nachtje is t goed voor ons. camping is gelegen in een schitterende omgeving. wij betaalden voor 2 personen, 1 hond en onze camper €32,50,- in het hoogseizoen.
Blijft een parel van een camping. ondanks er maar twee douches zijn, er geen wifi is en er afgewassen wordt met koud water. Het uitzicht en de prachtige omliggende omgeving maken alles goed!!
hele leuke sympathieke camping! er is heel veel aandacht besteed om het de gasten naar de zin te maken. Nederlands sprekende uitbater is ook heel fijn! wij komen zeker terug! 💯
grote veredelde parkeerplaats op een schitterende locatie. echter dame bij de receptie was alles behalve behulpzaam. geen informatie over wifi code, code vh sanitair, helemaal niets! wel een grote mond toen we aankwamen hoe we moesten parkeren als wij ons wilden aanmelden. jammer want op zich best een leuke plaats.
De camping op zich is eenvoudig. het sanitair schoon maar verouderd en ver weg. de omgeving daarentegen is werkelijk fantastisch! evenals de vriendelijke uitbaters van de camping. de sfeer is fijn. de plekken zijn goed (tikkeltje scheef maar dat heeft ook z’n charme) Wij komen zeker terug!
prima plek maar veels te duur! wij betaalden €44,- voor één nacht op de camperplaats. en de wifi was bagger! voor ons niet meer in het hoogseizoen.. 😕
plus: *mooie ruime plaatsen *veel groen *schone nieuwe locatie min: *historisch centrum is te bereiken via drukke straat met de fiets. *geen voorzieningen. daarom wat ons betreft 4⭐️
toen wij er waren was het drassig en blubberig. de weg omhoog ( de cp ligt lager vlak onder een brug) om bij het stadje Dinan te komen was erg steil. wij zijn door gereden naar de stadscamping. dat gaf ons een beter gevoel.
prima camping. in 15 minuten ben je bij het prachtige, levendige stadje Dinan. wij betaalden 20,50€ voor een overnachting met twee personen een hondje en electra. Eind juli ‘23.
prima plek om het mooie stadje te bezoeken. alles aanwezig wat je nodig hebt. wij zijn hier twee dagen gebleven en betaalden €16,50,- per nacht. ook hier is de inflatie duidelijk merkbaar gezien de eerdere berichten. dat je korting zou krijgen bij meerdere nachten zoals eerder beschreven, klopt ook niet meer.
Erg leuk opgezette, kleine camping. vriendelijke ontvangst. eigenaresse spreekt Engels. jammer dat Wifi betaald is. de douches waren lauw daarom 4 sterren ipv 5. Groot aanbod van lokale producten. Toen wij er waren was er een foodtruck aanwezig. Dit gaf een festival-achtig gevoel. Super rustige nacht gehad. prijs op CC klopt niet: wij betaalden €24,- voor een nacht voor 2 personen en onze camper.
prima overnachtingsplek dicht bij het mooie Zierikzee. de prijzen kloppen alleen niet. wij betaalden eind april €27,- inclusief stroom en toeristenbelasting?? dat denk ik tenminste want er wordt wel gevraagd contant te betalen.. douchen kost €0,50,- p.p. dus zorg voor contant/klein geld.
erg schuine plekken maar wij zijn blij dat er een plekje was in het drukke Duinkerke. je kan hier betalen voor 6 uur (4€), 12 uur (6€) en 24€ (8€) toilet lozen is gratis maar water tappen niet. prima plek dichtbij het strand met veel andere campers. wij voelden ons veilig. drie sterren van ons! Ray&Lex👋
Sitecode: 19251
mooie locatie direct aan t strand. echter de plek waar wij stonden was erg ver bij de toiletten/douches/afwasgelegenheid vandaan. ook was er geen toiletpapier aanwezig. wifi €5,- extra per dag. verder droge, dorre plaatsen die smoezelig aandoen. het mooie strand en de gezellige boulevard maken veel goed!
fijne cp met rechte plekken en met gratis stroom (1:2) en water. er wordt op dit moment gewerkt aan nieuwe entree met slagbomen. sani station in de ochtenden druk bezet. Stadje op 800m afstand is erg mooi. en het strand is makkelijk te bereiken te voet of met de fiets. ook zijn twee mooie parken die een bezoekje waard zijn als je richting het strand loopt. wij hebben er 4 nachten gestaan. heerlijk bakkertje in de ochtend. wij komen terug!
op t eerste oog een leuke plek op een klif. uiteindelijk blijken de plekken zo scheef dat de camper niet recht te krijgen is. de naast gelegen duinen worden door camperaars als wc gebruikt. overal ligt wc papier en drollen. de plek maakt een viezige indruk. toch twee sterren vanwege sani-station. Maar voor ons eerste en laatste keer. oude binnenstad is wel leuk. verder mooi strand maar weinig te doen in nieuwere gedeelte. erg heuvelig allemaal.
best een fijne camping maar €6,- voor 1 dag stroom is echt teveel! wij betaalden €17,50,- in t hoogseizoen. Tréport ligt op 16km fietsen.
helaas gesloten op 28-07-2022! groot hekwerk eromheen en overwoekerd met onkruid! in de nabije omgeving weinig gelegenheid tot parkeren/overnachten. Boulevard Eugene Boudere (eerder beschreven in revieuw hieronder) voelde voor ons niet veilig genoeg maar dat is persoonlijk. Dus wij zijn doorgereden.
prima camping. verwacht geen luxe maar dat hoeft voor ons ook niet. twee wc’s en twee douches bij de dames / heren is wel wat weinig. prijzen op Campercontact kloppen niet meer. wij betaalden nu €14,95,-
verrassende plek met gratis stroom en water! mooi gelegen aan de Maas. in het dorp gelegenheid tot champange proeverij en rondleiding door de kelders. aan de overkant van de brug een leuke bar met heerlijke champagne! wij zijn fan!! ps van de trein weinig last. komt maat weinig voorbij..
mooie camping in de natuur maar wel rommelig en onoverzichtelijk. Verder is er weinig te doen. geen barretje of animatie voor kids. Wel een restaurant. sanitaire voorzieningen bij de cp laat te wensen over. tis behelpen als je niet weet hoe lang je nog hebt en het water stopt ineens. ook geen plek om je zeep ed op te zetten. wij denken dat als er iets meer aandacht wordt besteed aan de organisatie dit zeker een 5 sterren cp kan zijn!
op deze camping zijn honden niet welkom. Dit vinden wij persoonlijk erg onvriendelijk. Wij moesten daardoor een andere overnachtingsplek zoeken.
wij betaalden €55,- voor 2 nachten inclusief toeristen belasting. nieuw aangelegde camping. Uitstekende Wifi en sanitaire voorzieningen. Goed verlichte plekken en op loopafstand van het mooie en gezellige Middelburg. Vlissingen op fietsafstand. Wij boeken nog een dagje extra! ;-)
wij betaalden 29 euro voor de eerste nacht en 25 voor de tweede. de bedragen kloppen niet meer sinds de camping is overgenomen. mooie omgeving. geen Wifi beschikbaar door overstroming van aantal maanden geleden. vriendelijke mensen bij de receptie.
nog steeds een prima camperplek. Alleen jammer dat je de afwas bij de camper moet doen omdat daar geen aparte plek voor is. verder vinden wij €17,- euro en apart betalen voor de douches iets aan de hoge kant.
Écht een oase van rust met veel groen en een mooie vijver. wij komen hier al een paar jaar en ieder jaar is er weer opnieuw geïnvesteerd in iets. nu de sanitaire voorzieningen wat uit bereiden en de cp is écht helemaal af! wij betaalden €15,- per nacht ex. €1,- voor t douchen.. peschiera in 5 km te bereiken met de fiets. monzambano zelf heeft ook een gezellig klein centrum waar je heerlijk kunt eten!
mooie lokatie op zich. slechte informatie voorziening vanuit de receptie. je moet het allemaal maar zelf uitvogelen. wij betaalden 24 euro per nacht voor 1 camper, 2 volwassenen en gebruik van stroom.
alles wat hieronder beschreven staat, klopt nog steeds! zeer vriendelijke uitbaters en zeer schoon sanitair. Goede WiFi, en t oude centrum is zo bereikt met de tram. wij betaalden €31,- voor camper incl 2 personen en hond en stroom.
mooie camping. omgeving echt fantastisch! bij droog weer goed te doen. bij nat weer wordt het een blubber zooi omdat ze straatjes niet verhard zijn. in corona rijd slechts een toilet gebouw open en alle watertappunten gesloten. Dat was jammer. verder heerlijke camping midden in een prachtig bos.. wij komen zeker terug!
slechts 5 camper plaatsen. wij stonden mooi aan het water. douches verouderd en niet heel schoon. verder alles aanwezig wat je nodig hebt maar wel allemaal aan de oude kant. daarom vinden wij 17.50 per nacht eigenlijk teveel. desondanks heerlijk gestaan maar savonds ontzettend veel last van muggen dus neem muggenspray mee als u komt!
wij zijn hier compleet weggeregend! jammer want de cp is prima en de omgeving mooi. de douches fijn en schoon. prijzen zijn aangepast. wij betaalden €16,- plus €2,- p.p. tax. plus stroomverbruik per kWh. alles bij elkaar €22,- best een behoorlijke prijs voor Duitse begrippen.
Wij betaalden €38,- voor een plaats direct aan het meer. Het uitzicht is prachtig. Je loopt zo via een stenen trap het meer in. De douches echter zijn niet schoon en niet zo warm. De sproeier blijft 5 seconden aan en dient opnieuw te worden ingedrukt. Voor deze prijs verwachten wij een goede en schone douche. Van ons krijgt deze camping een magere 7. Jammer want er zit veel meer in dit vat!
2e keer dat we deze cp bezoeken. wat opvalt is dat de grindweg naar beneden. de cp bevindt zich op twee niveau's, nu netjes is bestraat. ook.wordt er op dit moment hard gewerkt aan een tweede sanitair gebouw. kortom, het lijkt erop dat ze zich continu aan het verbeteren zijn en dat is top! Wij hebben hier ook dit jaar weer heerlijk gestaan en.genoyen van de mooie vijver en schaduwrijke plekken.
Wij komen hier vandaag aan, blijken de prijzen helemaal niet te kloppen! in het hoogseizoen betaal je €44,- i.p.v. de genoemde €16,40,- de mevrouw bij de receptie zei dat dit onmogelijk was, dus waar deze infor.atie vandaan komt? op het ook een mooie camping maar wij zij voor die prijs toch verder gereden naar de buurman waar wij al jaren komen.
fijne, rustige camping. staan hier tijdens het Pinksterweekend in Corona tijd. het is rustig. Douches nog gesloten, toiletten wel geopend. alles word desondanks iedere dag schoongemaakt. Brouwershaven is een mooi en gezellig dorpje. wandelen langs het jachthaventje. wij zijn ook naar Zierikzee gefietst langs prachtige uitgestrekte landschappen. we komen hier zeker nog een keer terug!
Je staat op een parkeerplek maar voor een of twee nachten maakt dat niet zoveel uit. Zeer vriendelijke uitbater. Sanitair iets verouderd maar dat maakt ons niks uit! Heerlijk gedoucht in verwarmde ruimte! €12,50,- all in is een prima prijs. Internet slecht. Wij waren hier in de winter waardoor het park er wat verlaten bij lag. In de zomer is hier vast meer te doen.
mooie cp. sanitair stamt ook nog uit WOII maar wel schoon. in de omgeving weinig te doen. pontje vaart naar Willemstad voor 8,- retour. verder in de directe omgeving weinig te doen.
gezellige cp naast camping. zand/grind ondergrond. direct naast doorgaande weg en spoorweg. goed geslapen maar vanaf 7 uur werd t steeds drukker. ook een overijverige klokkenluider die om 7 uur flink van zich liet horen in de dorpskerk. wij betaalden €12,50,- pn. plus €1,- pp voor het douchen.
Eerste indruk niet heel positief. Oogt wat rommelig en scheve plekken. Maar al gauw ontdekt dat de voorzieningen super zijn! Heerlijke grote warme douche! Heerlijk eten in de stube van dezelfde eigenaar. Kortom deze plek krijgt van ons een 9! Komen hier zeker nog eens terug als we op doorreis zijn naar Italie!
mooie camperplaats. je kunt nu ook met pin betalen losse munten hoeven alleen nog maar in het apparaat voor stroom. je kunt ook voor 5 uur betalen. dat kost €2,- mocht je niet de volle 24 uur willen blijven, kies je bijv voor 3×5 uur. scheelt je toch weer een paar euri's!!
Zeer drukke parkeerplaats in het hoogseizoen. Bijna onveilig zoals men zijn camper tussen alle andere campers in wil manoeuvreren. Wij zijn weggegaan en bij de camping tegenover de parkeerplek gaan staan. Dat kostte iets meer, maar gaf ons ook veel meer ruimte!
Heerlijke kleinschalige camping. Zeer schoon sanitair en aan alles is gedacht. Er is een aparte ruimte waar men kan zitten en een kopje automaten koffie kan kopen. Ook staan er twee koelkasten voor algemeen gebruik. Zeer vriendelijke uitbater. Wij zijn uiteindelijk meerdere nachten gebleven.
Wat een heerlijke plek. gelegen op 7 km vanaf het Gardameer. Met mooie schaduwrijke plaatsen op het lager gelegen terras. Mooie vijver met verschillende eenden soorten. Vriendelijke uitbater. Slechts twee douches, een 'koude', die gratis is en een warme waar je een euro voor betaald. Hebben hier uiteindelijk 4 nachten gestaan i.p.v 1. Tip: ga eten in het dorp bij Resalé. Je wordt in de watten gelegd!
Prachtig verzorgde cp. Mooie ruime plekken op helgroen gras. Een vijvertje, een kleine kinderboerderij, speeltuin en zwembad. Prachtig schoon sanitair. aangegeven prijs klopt echter niet. Wij betaalden €20,- inclusief stroom. Gebruik v.h. zwembad betaalt men apart. Had graag een 10 willen geven, maar gezien de ligging (snelweg voor ons en spoorbaan achter ons) krijgt deze plek een 9.
Mooie cp met ruime plekken, voor de ingang van een werkelijk prachtige camping! Je betaalt hier €15,- inclusief stroom en service. De cp zou een hoger cijfer krijgen als er ook sanitaire voorzieningen zouden zijn. Wel is er een wc aanwezig. 's Nachts erg donker! Wij voelden ons hier wel veilig. Op 600m zit een heerlijke pizzeria, waar je voor weinig geld lekker kunt eten. Rest. Erika.
Mooie omgeving, prachtig dorpje maar niet veel te beleven. Wel mooie wandelgebieden en fietsroutes in de in de omgeving. Camping zelf ok. Alles wat je nodig hebt is er. Sanitair verouderd maar functioneel. Uitbaters doen hun best de klanten naar de zin te maken. S’ avonds werd er een groot vuur aangestoken waar je gezellig omheen kan zitten met een drankje. Wat ons betreft krijgt deze cp een 7.
goed onderhouden cp midden in mooi en gezellig dorp. ruime plekken, goedkoop stroomafname 2800kw voor €1,- geen sanitaire voorzieningen anders zou deze cp van ons een 10 krijgen!
cp bestaat uit 2 delen. een nieuw en zonnig deel en een ouder schaduwrijk deel. op de laatste stonden wij omdat er op t nieuwe deel geen plek meer was. prima ontvangst, schoon sanitair waar je slechts €1,- per 10 min. douchen betaalt. rustige omgeving. ga vooral eten bij trattoria Da Franco! ligt op 200m afstand. heerlijke pizzas en zalig ijs. en dat voor een heel goede prijs!
Goede ontvangst en goede plekken. Stroomtoevoer prima fijne douche! Mooie omgeving om te fietsen. jammer dat er maar 1 douche is.
Wat een geweldige plek om te staan! Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Mooie ruime plaatsen, geweldig sanitair en zeer vriendelijk personeel!
wat een heerlijke plek om te vertoeven! prima sanirair, goede Wifi, goede prijs €14,50,- all in. leuke speelweide voor de hond. zeer vriendelijke uitbaters. kortom een plek om naar terug te keren!
Mooi verzorgde betegelde cp. Grote plekken, schoon en goed onderhouden. Wat wij jammer vinden is dat ongeacht het tijdstip waarop je arriveert, je altijd tot de volgende dag 14.00u. betaald. Dan word je geacht ofwel te vertrekken ofwel opnieuw te betalen. Je betaald dus niet voor 24 uur. Desalniettemin hebben wij het hier fijn gehad. Fietsend langs de Rijn. Op weg naar de leuke omliggende stadjes.
In een eerdere beoordeling gaven wij deze cp een 8. Bij nader inzien heven wij deze cp toch een 10! De weinprobe, het lekkere doch voordelige eten in de bistro, de jongeman die in de ochtend langskomt met een mand met verse eieren en huisgemaakte jam en de broodjesservice maakt dat we niet anders kunnen dan dit bloeiende bedrijf een 10 te geven!! Chapeau!!
Fijne maar drukke camping. Goed bistro waar je goed kunt eten voor weinig geld. De douches en toiletten zijn helaas niet toereikend voor het aantal gasten. Was dit wel het geval geweest, zou deze plek een 9 of een 10 scoren wat ons betreft!!
Mooie afgezette ruime plekken direct aan het water. Broodjes service van zeer goede kwaliteit. Het leuke dorpje Piesport ligt om enkele km afstand. Het centrum van Minheim zelf was een tikkeltje saai.
Mooie verzorgde camperplaats. Goede ondergrond ( volledig grind ) goede stroomvoorziening. Twee kWh voor een euro. Tevens is er de mogelijkheid tot barbecuen en kan er een spelletje jeu de boules gespeeld worden. Toiletten bereikbaar in gebouw nabij cp. Stadje in de buurt tikje saai met uitzondering van het prachtige klooster restuarant wat zeker een bezoekje waard is!!
Rustige verzorgde camperplaats in een mooie omgevingen en een mooi romantisch stadje binnen handbereik.. Zeker de moeite van t bezoeken waard!!
Ok
Prachtige cp. Tikkeltje aan de prijs vandaar 9 sterren. Verder perfect! Mooie ruime plekken, schone sanitaire voorzieningen, mooi terras op t water waar men een drankje kan nuttigen tegen een kleine vergoeding. Goede ontvangst.
Prachtig gelegen cp direct aan de Moezel. Beoordeling zou een stuk hoger kunnen zijn wat ons betreft wanneer er wat meer voorzieningen zouden zijn zoals op zn minst een toilet. Daarom wat ons betreft 7 sterren..
Prima cp met prachtig uitzicht over de Moezel. Weinig omgevingsgeluid behalve de vogeltjes die ons iedere dag wakker zongen! Voorzieningen iets verouderd maar alles werkt naar behoren. Aanrader!
Mooie cp aan de voet van een mooi wandel en fietsgebied. Dure sanitaire voorzieningen. Uitbaters slecht te bereiken. Al met al een prima verblijf ons inziens 7sterren waard
Wat een fijne camperplaats en wat een lieve en gastvrije eigenaren! We werden onthaald met koffie en een heerlijke stuk vlaai. De cp zelf is tot in de puntjes verzorgd met alles erop en eraan! Wij raden deze cp van harte aan!
Mooie rustig gelegen camping. Mooie ruime plaatsen, deels verhard, deels gras. Schone sanitaire voorzieningen. €0,50,- voor 6 min. douchen. Strand ligt op vijf minuten fietsen. Brouwersdam op 10 min. rijden. Enige minpuntje is dat de camping ons inziens vrij duur is. We betaalden €22,50,- voor een overnachting. Afgezien van dat zeker een aanrader!
Ligging bijzonder mooi aan de Moezel en aan de voet van de prachtige wijnveld bergen. Jammer dat er geen douches en toiletten zijn maar dat is heel persoonlijk. Wij hebben het hier erg fijn gehad.