@Rayka-01

met de lof van bovenstaande reviews ben ik het helemaal eens, prima wijn, bijzonder gastvrij, super schone toiletten en douches maarrrrr we waren er 17-10-24, kennelijk had het nogal veel geregend m.a.g. dat de plaatsen erg modderig waren, er was nog één redelijke plek vlg junior maar ook dat bleek teveel gevraagd, we zaten in no time muurvast in de modder. Trekkerhulp bracht ons weer op de verharding. Prima verblijf en de hond kan goed uit.

half oktober, de plaatsen zijn modderig, er is geen gras. toiletgebouw waar 3 campinggedeeltes gebruik van maken is een flink eind lopen en qua grootte nogal krap, 2 douches b.v. Kosten 2 pers. + hond €35 wat we duur noemen, vlg de campingbaas was het hoogseizoen. Volg niet de navigatie maar het bord als je hier naar toe gaat.

prima camping ook voor campers. Zeer vriendelijke receptie(dicht van 12-14.30uur) overdag geen warm water, tegen de avond weer tot 21.30 uur. Geen plek om de hond uit te laten.

M.i. prima camping voor tent en caravan, voor campers ongeschikt. de paar camperplaatsen zijn een beetje weggestopt, voor €30 (2 pers + hond) dus flink aan de prijs. Je kunt er prima de hond uitlaten

22/8/21: het is duurder dan aangegeven wordt, met stroom en hond, 2 pers. betaalden we €16,50 terwijl het sanitair gesloten is.

we (2 pers.)wilden op 17/9/20 voor 1 nacht reserveren, kosten +/- €37 + €10 reserveringskosten (welke je voorheen terug kreeg, maar nu niet meer) + een borg van €45,-. belachelijke prijs. Het ASCI tarief (€20) geldt kennelijk niet meer.

Prachtige plek vlakbij Borne. Boomgaard, keurige plekken, prima sanitair en alles goed georganiseerd. Hele mooie omgeving om te fietsen en je kunt de hond hier prima uitlaten, echt een aanrader.

De ligging aan een plas schept hoge verwachtingen maar aangekomen (slecht aangegeven) vonden wij het een dikke rotzooi en zijn gauw weer vertrokken. Cijfer 0.0