@Rbisdom
- 2009
- Knaus Traveller 685 HF/HL
- 1997
- Alkoof
alles is er, inclusief zeer vriendelijke ontvangst. men helpt je met alles wat je nodig hebt. fietsen naar Praag is prima te doen. wij gingen met de trein. kregen een briefje mee waarop in het tsjechies stond wat we nodig hadden. dit konden we zo aan het loket geven. voor iets meer als 5 euro met z'n tweeën retour. en dan zit je dus 2 keer 30 minuten in de trein. en Praag moet je echt doen. maar deze camping ook
wij kwamen hier aan om 12:00 uur, na ons nog één plekje vrij, 10 minuten later alles vol. Regelmatig komen er campers langs op zoek naar een plek. prima plek hier met alle voorzieningen, overdekt winkelcentrum op 5 minuten lopen.
prima plek, alles aanwezig en dat voor maar 20 chf . Ja, treinen zijn hoorbaar, maar wie daar niet van kan slapen is een prinses op de erwt. Zou er zo weer naar toe gaan. Stad en het meer op loopafstand
prima camping. Als je je een enkele minuut erin verdiept, is het systeem logisch en eenvoudig. Met de QR code erin en eruit en voor vertrek de verbruikte stroom afrekenen. Bij vertrek troffen we de manager, een zeer vriendelijke man. Hij liet ons de 3 glamping verblijven zien. Geweldig mooi, bijna een reden om terug te gaan. Prima verblijf gehad, aanrader
Sitecode: 19541
zeer fijn welkom geheten, alles aanwezig, fijne douche, fijne plaats om te staan, eigenaar bereid om.je met alles te helpen, aanrader
De snelweg hoor je, maar zeker geen last. Zes plaatsen dmv een bord gemarkeerd als privé. Binnen een kaartje kopen van 10 euro en je mag overnachten. Met je betaalbewijs krijg je 4 euro korting in de shop. Voor die 4 euro kun je een flinke portie friet krijgen die ook nog eens lekker is. Maar er zijn ook broodjes en dagmaaltijden.
klein maar fijn, heerlijk rustig. we waren hier 2 nachten, eenden en kippen komen beurtelings op bezoek. fijne fietstochten gemaakt ,fijne kennismaking met lia en fons. we komen zeker nog eens terug
zonder blokken prima gestaan, alle ruimte. Supermarkt dichtbij. Vuil water en wc lozen gratis, ook voor passanten
Als je de coördinaten gebruikt, kom je op de parkeerplaats beneden terecht. De camperplaatsen zijn boven. Ik heb een Gardena koppeling gebruikt die 2 koppelingen kan verbinden.
wij stonden hier op doorreis op 15-10-19. Is idd om 17.00 uur vol. Rustig en prima voor bezoek oude stad. Om 13.00 uur kwam er een bakker. Probeer een plekje te vinden ver van de sani ivm geur tijdens lossen.
vast wel heel mooi, maar niet voor iedereen bereikbaar . De stad is mooi verbouwd, smalle rijwegen met hoge stoepranden. De parkeerplaats is alleen bereikbaar met een camperbus, zeker niet met onze alkoof en ook niet als je zwaarder bent dan 3,5 ton.
Wij staan hier nu 29-09-2019. De bomen staan open en dus gratis en vol. Hebben een plekje gevonden voor het hek van het zwembad, dat gaat niet meer open.
Sitecode: 2037
rustige nacht gehad. Sanistation nog steeds buiten werking. Geen probleem op doorreis.
stroom is niet gratis maar 1 kWh voor € 0,50. Netjes naar verbruik dus. Verder keurig verzorgd. Verkeer hoor je in de avond amper nog. Leuke wandeling gemaakt naar het kasteel en de kerk, aanrader! We stonden hier met nog 2 andere campers.
Rustig tussen 1 en 5 , maar vanaf 5 uur is de weg heel erg druk en raast het verkeer langs je heen. een korte nacht gehad dus.
aantal campers 6, aantal hippies nul. Heerlijk rustig.
30-08-2018 stroom nog steeds defect
rustig, afgelegen. gratis, services voor 3 euro. gelegen naast een jongens internaat of jeugdhonk o.i.d.. op 19-08-18 midden in het seizoen toch als enige terwijl de borden al op10 km hier naar toe wiizen
vandaag 18-08-18 slechts 3 plaatsen aangetroffen, genoeg voor ons echter
Wij waren hier als enige op 19-09-2017. De eigenaar deed heel erg zijn best voor ons. Heerlijk gegeten. Een aanrader
prima kleine camping. Grijs water lozen in overleg. Gelukkig konden wij van ons eigen sanitair gebruik maken. Alleen al voor de koffie zouden we terug komen. Op termijn is uitbreiding en prijsverhoging te verwachten
Met de coördinaten lastig te vinden. Maar tomtom kent holiday inn en dat gaat beter. Midden in de stad met vele bedelaars en honden maar de parking voelt veilig en prima geslapen. Wifi van holiday inn op de parking bereikbaar.
Sitecode: 19683
Prima als plek voor onderweg. Ook de WiFi was welkom. Geen last gehad van de weg. Het motel is zeer druk bezocht. Vraag me af wat er van over blijft als straks de tolweg af is en of je hier dan nog wel kunt komen. Wasrschijnlijk is het dan met het motel snel voorbij.
De weg is best wel druk maar een prima basis om de stad te bezoeken. Voor dit doel zeer geschikt.
Alles klopt met voorgaande meningen. Het bezoek aan Olivia is een must: lekker en goedkoop maar bovenal gezellig.
Mooi gelegen nabij de winkels met een grote Jumbo op 50 meter en een snackbar op dezelfde afstand. Betalen tot 18.00 . Wij kwamen om 16.00 uur en betalen 3 euro tot 9 uur de volgende ochtend. Een etmaal komt neer op een dagkaart van 7,50
Wij waren hier op 04/05/17. Helemaal alleen maar zeker niet onveilig. Rustig geslapen naast het riviertje. Je staat hier zeker rustiger en ook vlakker dan in de stad.
er staan er nu wel een stuk of 15, gaat goed zolang er niets van wordt gezegd. Reuze populair dus.
Mooie plek, voorzieningen prima. Flink geluid van zangvogels (welke?) in de nacht. Wifi goed maar whatsapp wordt geknepen: alleen tekst mogelijk.
Sitecode: 2011
op 30-09-2016 iedereen (12 campers) langs het water op het gras, wij zijn er maar bij gaan staan. De plekken op het asfalt staat "hiver" bij, winterplekken misschien?
Wij stonden in de laatste week van september 2016 hier enkele dagen. Winkels open maar beperkt aanbod. Camping bijna vol met campers. Er staan wel veel nieuwe mobil homes. Heerlijk om hier naar het strand te gaan
Sitecode: 19758
op 24-09-2016 zeker 22 campers geteld voor de overnachting. Heerlijk rustig geslapen, aanrader.
Bij aankomst op 23-09-2016 alles gesloten en verlaten, geen enkele aanduiding wanneer en of deze plaats ooit open is of is geweest. Ziet er nieuw uit, maar ongezellig. Opgesloten in een ruimte omgeven door een hek. Gauw voorbijrijden maar!
overnacht op 23-09-2016 en ik telde 16 campers. Het aantal van 9 toegestane lijkt te kloppen, wij werden echter gedoogd. Prima plek.
Heerlijk rustig, prima overnacht, gratis stroom op 13-09-2016.
Wij waren hier in september 2013. Geen voorzieningen, maar adembenemend gelegen tussen de bergen. Een zonsopkomst die ik niet gauw zal vergeten.
Onze eerste ervaring met aan/uit net, geen enkel probleem. CP enigszins aan de dure kant. Maar wel dichtbij station en winkels.
nieuwe stroomkast, nu 8 aansluitingen. nog steeds geen minpunten
Prima ontvangst. Buiten de openingstijden gewoon een plekje zoeken. Met CCI-card 10% korting. Heerlijk gewandeld.