@RcB
- 2010
Als er 6 sterren waren, zou ik ze geven! 👍👍 Als ervaren reiziger in Marokko kan ik zeggen: dit is de beste camping van Marokko. Voldoende ruimte, zelfs voor grote campers (9-12 meter). Uitstekende afvalverwerking met een vloerput! Gratis brood in de ochtend en een zeer vriendelijke eigenaar! 👍👍👍😎😎
Sta op de voorste grote weide .... absoluut TOPPLATZ 👍 gewoon ideaal voor grote auto's -
Sitecode: 20950
Er is eigenlijk niets mis met deze camping ... alles is tip-top, schoon en functioneel sanitair, vriendelijk welkom ..... maar het is weer de typische camping in Marokko, vol luide, gehurkte Fransen die jeu de boules spelen ... Dus voor ons zijn deze "Guantanamo" -campings niets
Super standplaats 👍fairer prijs als je in het restaurant stroomt en water incl.
Fantastisch uitzicht - aardige mensen ... alles was geweldig
Prima plaats, plekken ruïne, vriendelijke baas👍alles zeer goed .... wij komen zeker terug.
Super place👍 alles was goed beschreven - niets te doen 👍👍👍👍👍👍👍👍
Super place👍 alles was goed beschreven - niets te doen 👍👍👍👍👍👍👍👍
Zoals altijd een mooie, goed onderhouden en rustige SP. Ook voor grote stacaravans veel ruimte. Zal zeker terugkomen
Lekker rustig en veel ruimte voor grote auto's
Lekker rustig en veel ruimte voor grote auto's
Alles is al gezegd en we kunnen 😎 geweldige pitch en al het beste volledig bevestigen
SP op zich oke, zeer goede verwijdering maar zeer smalle plaatsen en het "strand" is een brutaliteit ... vies zwart zand ... zelfs voor honden niet aan te raden
Sitecode: 20766
Rustige en comfortabele parkeerplaats voor één nacht tijdens doorreis - 50 ie is oké, want er is niets anders
Sitecode: 20771
Nou ja, parkeerplaats kun je dat niet noemen ... normaal parkeren voor de gendarmerie maar voor één nacht oké
Kan alleen eerdere beoordelingen bevestigen, een oase om van te genieten en een geweldig restaurant
Hier 3 dagen staan ... geweldige vrije ruimte-avond Gardien komt 20 ie contant - 's nachts heerlijk stil, bijna geen muezzin schreeuwen - klein strandje is ongelooflijk schoon
Sitecode: 20976
Fantastische locatie, prachtig uitzicht over de lagune met flamingo's ... paar vrouwen ... allemaal goed, geweldige plek met uitzicht op cran canaria🤪 (60mi)
Kleine zeer charmante camping met vriendelijke charmante aardige eigenaarsfamilie .... alles in het begin, maar ze doen hun best
Alles is gezegd ... dicht bij elkaar ... en veel kampeerders doen dit voor vele maanden ... niet ons ding, maar strand is geweldig ... voor een paar dagen: ga zo🤪
Geweldige pitch-zelfs voor grote Womo's best geschikt-Rota is een zeer mooie stad, dus oke
We waren er voor een moment en dan terug weg is er net als de sardines in een te kleine doos .... hoe kun je alleen ???
Topplaats in kleine boomgaard - ook voor grote campers - aardige mensen en zeer goede en eerlijke champagne
SP beetje raar en een beetje luid, maar verder oké .... is ook gratis