@RcB

Ja
2010

Een locatie beoordeeld5 dagen geleden

Als er 6 sterren waren, zou ik ze geven! 👍👍 Als ervaren reiziger in Marokko kan ik zeggen: dit is de beste camping van Marokko. Voldoende ruimte, zelfs voor grote campers (9-12 meter). Uitstekende afvalverwerking met een vloerput! Gratis brood in de ochtend en een zeer vriendelijke eigenaar! 👍👍👍😎😎

Sta op de voorste grote weide .... absoluut TOPPLATZ 👍 gewoon ideaal voor grote auto's -

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Sitecode: 20950

Er is eigenlijk niets mis met deze camping ... alles is tip-top, schoon en functioneel sanitair, vriendelijk welkom ..... maar het is weer de typische camping in Marokko, vol luide, gehurkte Fransen die jeu de boules spelen ... Dus voor ons zijn deze "Guantanamo" -campings niets

Super standplaats 👍fairer prijs als je in het restaurant stroomt en water incl.

Fantastisch uitzicht - aardige mensen ... alles was geweldig

Prima plaats, plekken ruïne, vriendelijke baas👍alles zeer goed .... wij komen zeker terug.

Super place👍 alles was goed beschreven - niets te doen 👍👍👍👍👍👍👍👍

Super place👍 alles was goed beschreven - niets te doen 👍👍👍👍👍👍👍👍

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zoals altijd een mooie, goed onderhouden en rustige SP. Ook voor grote stacaravans veel ruimte. Zal zeker terugkomen

Lekker rustig en veel ruimte voor grote auto's

Lekker rustig en veel ruimte voor grote auto's

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alles is al gezegd en we kunnen 😎 geweldige pitch en al het beste volledig bevestigen

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

SP op zich oke, zeer goede verwijdering maar zeer smalle plaatsen en het "strand" is een brutaliteit ... vies zwart zand ... zelfs voor honden niet aan te raden

Sitecode: 20766

Rustige en comfortabele parkeerplaats voor één nacht tijdens doorreis - 50 ie is oké, want er is niets anders

Sitecode: 20771

Nou ja, parkeerplaats kun je dat niet noemen ... normaal parkeren voor de gendarmerie maar voor één nacht oké

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Kan alleen eerdere beoordelingen bevestigen, een oase om van te genieten en een geweldig restaurant

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Hier 3 dagen staan ... geweldige vrije ruimte-avond Gardien komt 20 ie contant - 's nachts heerlijk stil, bijna geen muezzin schreeuwen - klein strandje is ongelooflijk schoon

Sitecode: 20976

Fantastische locatie, prachtig uitzicht over de lagune met flamingo's ... paar vrouwen ... allemaal goed, geweldige plek met uitzicht op cran canaria🤪 (60mi)

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Kleine zeer charmante camping met vriendelijke charmante aardige eigenaarsfamilie .... alles in het begin, maar ze doen hun best

Alles is gezegd ... dicht bij elkaar ... en veel kampeerders doen dit voor vele maanden ... niet ons ding, maar strand is geweldig ... voor een paar dagen: ga zo🤪

Geweldige pitch-zelfs voor grote Womo's best geschikt-Rota is een zeer mooie stad, dus oke

We waren er voor een moment en dan terug weg is er net als de sardines in een te kleine doos .... hoe kun je alleen ???

Topplaats in kleine boomgaard - ook voor grote campers - aardige mensen en zeer goede en eerlijke champagne

SP beetje raar en een beetje luid, maar verder oké .... is ook gratis