@RdeBoer
- 2015
Super camping aan het strand. Voorzieningen allemaal op orde en schoon, en goede gratis wifi zonder gedoe. Supermarkt in de buurt verder niet veel het plaatsje. Mooie wandelingen te doen in het achterland en langs de kust. Heerlijk relaxen.
Mooie kleine familie camping. Kleine plekken maar heerlijk schaduw rijk. Lekker op loopafstand van de centrum. Voorzieningen allemaal op orde en schoon.
Prettige camping, veel schaduw plekken en zelf de locatie uitzoeken. Op loopafstand van het strand. Voorzieningen allemaal op orde.
Prachtige camping met veel schaduw rijke plekken. Alles netjes georganiseerd en super schoon. Supermarkten bakker om de hoek en mogelijkheid voor mooie rondwandeling met uitzichten in het achterland.

Mooie plek en langs de weg. Zeer hartelijke ontvangst door de ouwe baas. De familie is nog volop bezig voorzieningen aan te leggen. Doordat ze jog druk bezig waren was het verbijf gratis. Toilet en koude douche. Lokale producten, wijnen en een paar Corsicaanse bieren worden verkocht inhet winkeltje. Veel van de gasten ging iets eten/drinken. Wij hebben een mooie rondwandeling gemaakt. Super overnachtingsplek!!

Ons verblijf was zeer prettig. g Gastvrouw is super behulpzaam en alles was goed schoon. Wat nodig is is er. Plek is super om Chaves the exploreren en met onze hond was het heerlijk om direct aan het park te staan. Wij stonden achter zeer privé.

Heerlijke plek. Rustig en direct in de natuur aan het kanaal met een prachtig grasveld voor je camper. En op loopafstand van de Langres.

Heerlijke camping direct aan de Drôme en op loopafstand van Crest. Crest is een oud middeleeuwse plaats waar je heerlijk kan dwalen. camping is verzorgd en heeft veel schaduw plekken. Dit is wel lekker met temperaturen boven 30 graden

Heerlijke camping en rond half september lekker rustig. Sanitair is goed en schoon. Douches zijn wel wat klein. Broodjes services op de camping. En je kunt van beide kanten een wandeling starten naar de bergen of naar Idro.
Heerlijke plek en rustig midden in de natuur. Camping heeft redelijke ruime plek deels op gras en wat grind. Sanitair is goed en super schoon. Lago di Tenno is op wandel afstand.
Camping goed georganiseerd mooie grote kampeerplaatsen. Kunstgras voor de voor luifel/tent is toch wel een uitkomst. Een slimme Boer. Ons verblijf van drie nachten was zeer aangenaam. Sanitair goed en schoon.
Heerlijk een weekend camping het URKERBOS. We hadden een prachtige grote plek bij het camper gedeelde op de camping. Ons verblijf van 7 t/m 9 aug was heerlijk. Direct van de camping zo het bos in naar de dijk. Onze Weimpjes vonden het héérlijk. Sanitair was zoals je verwachten kan op Urk niks op aan te merken. Gewoon top.

De Gouwe Plek is het zeker. Heerlijk dichtbij het streekbos waar je lekker kan wandelen met de honden. Enkhuizen dichtbij en Camping prima op orde. Wij stonden in het bovenveld met onze bus camper prima plek. Toilet en douche goed en schoon.
Mooi schoon, in ons geval helemaal vol, maar voor onze T5 buscamper was er nog plaats aan de ingang van de wandel route van 4.7 km. Wel veel kippen en hanen geluiden en een balkende ezel.
Direct aan het water met onze T5 buscamper. Toilet gebouw goed en schoon. 's Morgens om 9 uur komt de bakker langs. Vanaf de camping kan direct naar de stuwdam lopen, wel deels langs de weg, maar er is weinig verkeer in dit gebied. Heerlijke plek.
2019 Paasdagen. Heerlijk verblijf met ruime plekken. Toilet en douch gebouw super schoon met mooie tulpenbossen. Op loop afstand van het strand en het dorp.
Weer héérlijk verblijf gehad midden in de bossen en dicht bij de heide. Sanitair was weer goed en schoon. Blijft onze favoriete plek om gewoon even er tussen uit te zijn.
Met onze kleine camper VW bus kunnen we kiezen uit verschillende grote plaatsen met picknick tafel. Wi-Fi gratis maar voor 1 apparaat. Douche en toilet dik in orde. Echt een familie camping met veel activiteiten in het weekend voor jong en oud. Warm water gaat via een sleutel. Er staat 6 EURO op en dat is ruim voldoende voor douchen en afwassen. De sleutel is ook voor de slagbomen.
Rustige Municipal camping aan de rivier. Voor 11 euro overnachten voor twee personen zonder stroom op 25 juni 2018. Douches en toiletten dik in orde. Zelfs gratis WiFi. Wij kwamen laat aan en werden door een vaste gast naar binnen gelaten door het elektrische bediende slagboom. We komen hier zeker terug.
Plekken zijn ruim en aan de weg kant met schaduw na 12 uur. Alles op loopafstand te bereiken. De strand douches en toiletten zijn op loop afstand. Bij laag water kan je via het strand naar Biarritz lopen heerlijke wandeling. Electra en water was allemaal in orde.
Op de klif met prachtig uitzicht wat een bijzondere plek. Toiletten en douchen waar erg schoon. De camping was niet erg druk en was ook pas 1 week open toen we aankwamen op 20 juni 2018. We zijn vier dagen gebleven. Comillas is een oude en nieuwe stad in één. De rondwandeling langs het strand, de haven en klif top met uitzicht op de Picos is een aanrader. Wij waren er met het midzomernachtfeest.
Wat een prachtige plek en dat een blauwe hemel. We zijn drie nachten gebleven vanaf zondag 17 juni 2018. Toiletten en douchen zijn zeker niet schoon en scoren een dikke onvoldoende. Prachtige wandelingen gedaan vanaf de overnachtingsplek. De Menu's Del Dia in de restaurants in het dorp waar goed voor de 11 euro per persoon.
Heerlijke basic camperplaats. Douche en toilet basic maar prima en schoon. Prachtig uitzicht en we mochten vrij gaan staan waar we wilde. Zwembad net schoongemaakt en opnieuw gevuld. Heerlijk bijkomen op deze plek.
De plek is op loopafstand van de stad. We stonden prachtig aan het park. Dit was ook prettig voor onze hond. Voor 17,95 euro heerlijk overnacht en geparkeerd.
Wij waren hier 4&5 Juni. Goede uitval plaats voor het bezoeken van Sevilla. Bus stop dichtbij en elk half uur gaat de bus. Tijdens ons verblijf was het redelijk druk. Douch en Toiletten waren schoon. Zwembad was nog niet gevuld. Kleine camping winkel met broodservice.
Grote campingplaatsen met stroom en water op elke plek en met de actie kaart voor 17 euro's. In het weekend lekker druk met locals en door de weeks erg rustig. Alles goedverzorgt wel iets verouderde douches en toiletten. Maar alles wel schoon. Klein zwembad en de ALDI en de boulevard op loopafstand.
Goede ontvangst, grote plekken, schaduw schermen en met stroom en water op je eigen plek. Met de actie kaart voor 19 euro's. Toiletten en Douches zijn goed en schoon. Dorp Los Escullos op loop afstand van de camping.
De locatie en het uitzicht is prachtig. Het douche en toilet gebouw is super schoon en heeft heerlijk warm water. Vanuit het dorp verschillende wandelingen gedaan. Het was een heerlijk verblijf
Mooie camping op loop afstand van de boulevard en de supermarkt. We werden vriendelijk geholpen en kregen een mooie comfort plek voor 20 euro per nacht inclusief stroom 10A.