@Reboon
we bellen of er nog plaats is. jazeker. Tot hoe laat open? tot half acht.? Jammer dat halen we niet. “oh meneer dan wachten we wel op u” en dat terwijl het de heetste dag in Frankrijk was. Supergastvrij, en verder klopt alles wat al gezegd is.
Ten eerste is het een feest om hier te gaan zitten kijken naar de mensen die met hun camper een plekje zoeken. wij doen dat te voet. de meesten rijden zich hier vast in de doodlopende smalle straatjes, zeer vermakelijk. Toiletgebouw is barslecht onderhouden. Kranen, sloten etc. Pitches klein en smal. Wel netjes onderhouden onder geknotte platanen. Winkel slecht. Receptie prima. Perfecte ligging, 400m van leuk strand.
onbegrip over het onderhoud. Geef een aannemer een maand de tijd en camping is pico bello. Nu wordt niets gerepareerd en is de helft van deuren, kranen, etc kapot. Ha het complete interieur van je toiletgebouw niet met tegelverf te lijf. Je weet dat het dan een zooitje wordt. plaatsen prima. Ligging perfect, aan fietspad, vriendelijke receptie. Horken in het winkeltje. ik begrijp niet dat directie niet eens af en toe op de eigen camping komt.
vaker hier geweest, altijd zeer tevreden. nu, begin juni, weer hier. Het is minder geworden. de ontvangst, campers tussen bungalows. afgesnauwd worden als je meldt dat de elektriciteitsstekkers niet werken, het restaurantje/cafeetje is weg. Kortom, dit is geen zekerheidje meer op onze reis naar het zuiden.
ze zijn er dus nog. Municipalletjes waar je bijzonder hartelijk welkom wordt geheten, waar de basisvoorzieningen prima op orde zijn. Niet nieuw maar schoon, aan de rivier , waar de prijs zelfs zeer laag is. Op de fiets naar Souillac is een makkie. we komen terug en niet omdat ie goedkoop is,wat bij velen hier één van de belangrijkste eisen is. Nee omdat het in juni een pareltje is.
Alleen omdat je deze prachtige stad wil bezoeken ga je hier naar toe. Niet voor de gastvrijheid. Niet voor de hygiëne, niet voor de mooie staanplaatsen. Op de fiets naar de stad is een tocht over trottoirs. En half juni ligt het zwembad er nog vies en ongevuld bij. De camping is onderdeel van een keten. Die moet zich dat aanrekenen. ik ga in ieder geval niet naar de collega-campings, als er alternatieven zijn.
typisch zo’n gemeentecamping waar de ambtenaar die het bestiert, helemaal niet beoordeeld wordt. Veel kapot. Sfeerloos. we kwamen op zaterdag en het warme water was afgesloten sinds vrijdag hoorden we, omdat de loodgieter pas maandag kon. maar geen korting. verder wel redelijk schoon. Alleen schaduw. fijn met hitte. Somber. veel kabaal, onvoorstelbaar harde muziek uit het Stadion van 8 uur tot 23 uur. Nee niet geweldig,
wat een heerlijke camping voor een paar dagen volledige rust. zorg dat je vantevoren inkopen doet, want even naar Braganca is een flinke rit met de fiets. Prima restaurantje overigens, maar na twee dagen deze zware plaatselijk kost lust ik wel iets lichters. En goede broodservice. prachtig ruime plaatsen. Rust, rust, rust. ook aan het zwembad. oh ja van die prijzen in Portugal snap ik niets. Deze camping is verreweg het goedkoopst en het beste.
één ster voor de vriendelijke ontvangst. maar verder is alles fout op deze verwaarloosde veel te dure camping waar niets meer heel is. Er staan drie man personeel niets te doen terwijl er overal waar je komt of kijkt werk te doen is. ik bespaar u een opsomming. de foto’s zeggen genoeg. sinistere sfeer die zelfs een unheimisch gevoel geeft. mijn slechtste campingervaring tot nu toe. ik kom toch al 60 jaar op allerlei campings.
eigenlijk kan ik geen sterren geven, maar weggegromd worden omdat er geen plaats meer is kwam bij mij niet lekker binnen. dus neutraal 3 sterren
vriendelijk, behulpzaam, schoon, royaal bemeten. zwembad. prima camping. halfschaduw. via fietspaden in 20 minuten in het centrum van Salamanca.
Sitecode: 42097
prima voor bezoek aan Soria. goede krachtige warme douches. mooi zwembad. Eenvoudig Spaans restaurantje. Grote Standplaats op gras. Halfschaduw. rechtsaf langs de snelweg 3km naar centrum. Linksaf, meteen in de overweldigende natuur. Klepperende ooievaars. Beetje geruis van de snelweg. Zeer vriendelijke ontvangst.
oud sanitair, dat klopt. maar schoon. verder alles prima. een groene oase bij binnenkomst. Met een schandalige mooi uitzicht op heel veel staanplaatsen. bijzonder vriendelijke ontvangst in Frans, Engels en/of Spaans. Topcamping met een leuk restaurantje waar je prima een doortrekkershapje kan eten
erg onpersoonlijk allemaal. voor dit bedrag wens je toch enige persoonlijke aandacht. het toegezonden mailtje van bevestiging bevatte geen enkele vorm van welkom, slechts code en plaats. de camperplekken zijn goed. wel op de minst mooie plek op het terrein. en er is weinig tot geen info te vinden. ja beneden bij de rivier, bij de receptie, maar niemand loopt dat voor zijn lol die helling op en neer. Dus maak alles sfeervoller.
Werkelijk prima camperplaats. vanaf elke zeer ruime plek heb je zicht op de vecht. Of ga op de steiger bij het water zitten. Alles straalt luxe uit. Jammer dat er niet 6 iets kleinere badkamers waren ipv de 4 hele grote, die nu vaak bezet waren. Verder kwam het hele terrein ons nog wat steriel over. Maar dat zijn kleinigheidjes.
vrijdag voor Pasen hier gestaan. Zeer vriendelijke eigenaren die je het gevoel geven welkom te zijn op een netjes onderhouden kampeerveld bij de boerderij. Schoon sanitair. Mooie wandelmogelijkheden. Thorn dichtbij 25 min lopen. Dankjewel
gearriveerd op paaszaterdag. omdat de camperplaatsen bezet waren zijn we op de prachtige camping gaan staan. Alles klopt. Mooie grote plaatsen, zelfs met bordjes waar en hoe de zonnestand is. Mooi bijgehouden gras. Beplanting die bij de omgeving hoort. Camping is onderdeel van het landschap. Erg ongastvrij, was de volle prijs die we moesten betalen voor 5 uurtjes later vertrekken op paasmaandag. En de camping was leeg.
Sitecode: 91920
heerlijk ouderwets gemoedelijke camping. ruime plekken. Oud, maar zeer schoon sanitair. bijzonder hartelijke ontvangst. zoek maar een plekje.. Hattem op 10 minuten met de fiets. Wandelen vanaf de camping in het prachtige aangrenzende bos. paar kleine dingetjes kunnen vernieuwd worden, maar die heb ik gewoon bij het vertrek verteld.