@RedDy
- Volkswagen Transporter 6.1 Sunrise
- 2022
- Volkswagen
- Buscamper
Lekker rommelig alternatieve sfeer. Er was helaas helemaal niets open op t voormalige suikerfabriek terrein. Betalen via QR code.

Dichterbij het centrum van Bremen kom je niet. Eur 8 voor 24 uur zonder voorzieningen. Via de stationspassage kom je in het centrum met prachtige gebouwen, het bronzen beeld van de Bremer Muzikanten. Ga ook naar de wijk Schnoor met schattige oude huisjes en langs de Bremer gracht met aan weerszijden een smal park.
Er staan veel vieze caravans op de verschillende veldjes waardoor het wat verwaarloost oogt. De plekjes op het gras zijn overigens helemaal prima. Sanitair is schoon maar flink verouderd. Toen ik er was, was er een bruiloft gaande in het pand ernaast. Geen hinderlijk lawaai, maar gezellig geroezemoes van mensen die een feestje vieren. Voor een nachtje Mandø is het prima te doen.

Grote camping en gekozen voor plekje met uitzicht op de wadden. Geen spijt van. Dagelijks komen de IJslanderritten langs en ‘s avonds worden de paardjes op de wei voor t wad gezet. Uiteraard ook twee ritten op de IJslanders gemaakt. Die zijn te boeken bij de receptie van het hotel. Sanitair ligt centraal en is eindje lopen. Ook is het wat verouderd, maar wel schoon.

Gemoedelijke ontvangst en zelf je plekje zoeken. Voor één persoon één nachtje zonder electriciteit Dnk 131,- Honden zijn zonder kosten. Keurig sanitair, ook ruimtes met alles erin toilet, douche en wastafel. Zodat je niet loopt te hannesen in een hokje. Ook zijn er konijnen die - als de camping in rust is - polshoogte komen nemen. Je ziet de keutels op gras liggen.

Camping op loopafstand van centrum van Sønderho met twee niveaus. Boven op het duin de plekjes voor een korter verblijf. Mooi uitzicht rondom en deels met struiken en hekjes afgeschermde plekken. Dnk 450,- voor één persoon, drie hondjes, VW camper (zonder stroom). Drinkwater bij de plek, zo ook stroom. Vriendelijke ontvangst, die je op zn fietsje naar je plekje wijst