• Camperlocaties

• tiktok

@RedRubyRunaway

2012

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om te zijn. Dit weekend er dit seizoen voor de derde keer gestaan. Vanaf hier onze allerlaatste etappe van het Pieterpad gewandeld. De ligging is perfect. De gastvrijheid is perfect, het sanitair is perfect en ook de verse eitjes zijn perfect. Het enige minder perfecte is dat we weer afscheid hebben moeten nemen…. Edoch, er komt zeker een volgende keer.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Met dank aan de eerdere reviews niet eerst ingecheckt maar bij de slagboom het terrein eerst opgereden om te kijken of er plek was. Een stroom aansluiting was voor ons noodzakelijk. Toen er geen plek meer bleek te zijn, zijn we met de eerstvolgende vertrekkende ook weer vertrokken. Lijkt me niet meer dan redelijk. Vol = Vol en is dus ook niet eerst betalen voor iets wat er niet meer is.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie camping met fijne plekken aan het Winsummerdiep. Loopafstand van het dorp. Aan het Pieterpad (uitvalsbasis voor etappe 1 en 2). Goed restaurant bij de camping. Uitstekend werkende WiFi. Sanitair prima op orde - beetje outdated.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Twee nachten met onze camper hier gestaan. Pieterpad Pleisterplaats. Voorzieningen prima op orde. Heerlijke ruime en vlakke plaatsen met schaduw en zon. Overnachting 2 personen € 30,=, wassen € 5,=. Aanrader o.a. voor als je overnachting zoekt tijdens het wandelen van het Pieterpad.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Sitecode: 91958

Prachtig gelegen minicamping. Fijn, schoon sanitair. Prima douches a 50 cent. Broodjesservice. Met pasen verrast met een paar paaseieren. Gastvrije ontvangst door Hannah. Mooie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen. We hadden een mooie plek met eigen water, stroom en afvoer. We gaan hier ongetwijfeld nog wel vaker komen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 72035

Fijne camperplek. Van hier Gent bezocht en aldaar geparkeerd op de P+R The Loop en voor € 7,50 gedurende 24 uur bus en tram. Werkende en schone douche en toilet is fijn. Jammer dat er geen 220V beschikbaar is. Plekken zijn prima. We komen hier zeker weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ook op 28 oktober nog open. Heerlijk genoten van de najaarszon met worst en wijn uit het winkeltje. Je voelt je hier weg welkom. Kosten 3 euro / nacht én we hebben wat geld uitgegeven voor wijn en worst. Van harte aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij waren hier op 28 oktober 2024. Helaas gesloten. Het bord bij de ingang had het over April t/m September. Niets 31 oktober dus. Teleurstelling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

22/10/24: nog steeds gesloten. Op het parkeerterrein ernaast kun je voor € 5,=/dag prima staan. Zonder voorzieningen, dat wel. Wel heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

1 nacht 2 personen, oktober 2024: € 20,=. Inderdaad gedateerd en toe aan onderhoud van groen én gebouwen. Sanitair derhalve wel schoon en functioneel. prima om ff te douchen. In Oktober zijn veel campings dicht. Deze is tot 1 november open.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote camping. Daar moet je van houden (wij minder). Plaats gekregen naast het toiletgebouw en naast geluidswal van drukke weg. Geen goed idee. Gelukkig was er nog wel wat anders vrij. Sanitair is prima. Voorzieningen verder ook. prima uitvalsbasis voor tripjes in de regio.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima CP. Net en schoon sanitair. Douchen 1 euro voor 6 min effectief. Meer dan genoeg. Direct aan het meer, met een kiezelstranden en steiger. vriendelijke eigenaar die goed bereikbaar is. Bakker en supermarkt op 11 min fietsen. Relaxte en rustige camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijke camping. Alles klopt hier. De landwinkel nodigt uit tot meer kopen dan je nodig hebt ;-). De kleine varkentjes zijn echt geweldig. Net als alle andere beesten. Een absolute aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Gave camping. Ruime, vlakke, plekken. Schaduw en zon. Eigen, schoon, sanitair. Voldoende privacy. Luxe camperen. En soms is dat ook wel eens lekker. Voor één nacht met twee personen betaalden we € 44,80. In verhouding met het eigen sanitair, is dat best ok.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima plek. 12/4/24 1 nachtje gestaan. € 28,40 betaald, 2 personen, all-in. Ruime plek, vlak en voldoende privacy. Keurig en schoon sanitair. Mooie uitvalsbasis voor Hierden en omgeving.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Paasweekeinde 2024 hier gestaan met onze VW Camper. Prachtige camping op prachtige plek. Enthousiaste eigenaren die ons veel info verstrekten over de omgeving. Van alle gemakken voorzien en meer. Ligging mooi op de heuvel en centraal tussen Sittard en Geleen in. Zelfs Valkenburg is prima te doen op de fiets. Ergo, aanrader. Grote kans dat wij er nog weer terugkomen.

Sitecode: 62092

Best een ok ervaring. We betaalden ( 2 volw) iets meer dan € 28. Er was plek genoeg op het “trekkers laantje”. Vriendelijke medewerker bij de receptie. Sanitair hebben we van het hoofdgebouw gebruikt. Dat was prima. Heerlijk warm water en meer dan voldoende sterke straal. Geen reden om niet nog eens terug te komen. Nieuwe eigenaren?

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima plek om te staan. Twee nachten gebleven. Om 15:30 hadden we de laatste vrije plek - met uitzicht op de rivier. € 10 / nacht is ok. Alleen met munten te betalen ( en dat is minder). Op 2 min lopen zit een steakhouse waar je heerlijk straks kunt eten. Aan de overkant van de straat een biergarten. De stad heeft veel te bieden, waaronder het Water Management Systeem dat op de UNESCO werelderfgoed lijst staat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De enige reden waarom deze plek geen vijf sterren zou mogen krijgen, is vanwege het niet hebben van een zwem faciliteit. we hebben er drie dagen gestaan en genoten. Uitstekende stop langs de Romantische Strasse. Schoon en luxe sanitair. Gekoelde wijn verkoop. Veel fiets en wandelpaden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek voor bezoek aan de stad. Echt op loopafstand. We kwamen 15:30 aan en alles was vol. Gelukkig vertrok er net iemand. Sanitair is prima. Jammer dat er geen douche is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Als je een plekje kunt bemachtigen langs het water is het top. Als het niet lukt, is er verder wel plek zat. Dus weggestuurd zul je hier niet worden. Douches en toiletten hebben we niet gevonden of waren afgesloten. Op deze vakantiedag was het topdruk. Nog 1 plekje aan het water vrij. We kwamen rond 16:00 aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij kwamen rond 19:00 aan. Geen fatsoenlijke plek meer beschikbaar. Op aanraden van “local” naar Margaretendamm gereden. Voor € 18,00 / dag prima overnachten. Meer dan genoeg plaats. Geen voorzieningen, dus off grid staan. 10 min lopen naar oude stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Begin augustus zonder reservering komen, was zelfs in 2021 geen optie. Vol. Zelfs niet voor 1 nacht. Alternatief: camping municipal de Coucourell is vlakbij en prima (10 min lopen van het dorp én met 50m zwembad).

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima camping op loopafstand (10 min) van Pernes les Fontaines (leuk dorpje). Tevens toegang tot zwembad (50 m bad met ligweide), wat er naast ligt. prima en schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

nog steeds dicht - maar staat nog wel aangegeven.

Sitecode: 22083

Prima camping. Vriendelijke receptie. Goed en schoon sanitair. Mooi uitzicht over het meer. Heerlijk om in te zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Parkeren waar plek is. Geen voorzieningen. OK voor 1 nachtje en dan weer door. Flensburg is ok. Parkeerplaats op industrie terrein. Weinig inspirerend. Als je uitzicht hebt over het water, is het wel gaaf.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heerlijke gezellige camping. Twee nachten gestaan. gewandeld naar Bollene. Leuk dorpje met middeleeuwse kerk. Camping heeft twee toegangswegen. Één is wat lastig met de camper. sanitair schoon, klein zwembad er bij, restaurant, grote plaatsen, relatief in de schaduw, bosgrond. Eigenaar spreekt beetje Engels. Veel Nederlandsers omdat het een ANWB aanbevolen camping is.