@Reeboox
Lid van Campercontact sinds 2020
Leuk, comfortabel, netjes, goed beheerd. Automatische kassier OK ook met 50 € (zegt nee, maar het werkt), vraagt om de pin om de creditcard te gebruiken en blokkeert deze vervolgens. Moeilijk doorspoelen van het toilet. Heel mooi, comfortabel, netjes, goed beheerd. Geldautomaat is OK met 50 € (het zegt nee, maar het werkt): het vraagt om de pincode wanneer u de creditcard gebruikt (dan kan het deze blokkeren). Het toilet doorspoelen is niet eenvoudig.
Zeer mooie, rustige, opgeruimde, schone plaats. Het kost € 25 elektriciteit inbegrepen, goed onderhouden doucheruimtes. Spelletjes voor kinderen; paardrijden (20 € / uur); bar en restaurant. Vriendelijk personeel. Geen schaduw in de camperruimte. Zeer mooie en rustgevende plek, rustig, netjes, schoon, vriendelijk personeel. Geen schaduw in de camper Alles inbegrepen (25 €). Veel service. Geen schaduw op de camperplaats.
Stille plaats. Geen andere service dan nachtlampje en camera's. Zeer plaats. In het centrum van het dorp zijn er rustige winkels. Geen service behalve de verlichting en cameratoezicht. Veel plaats. In het centrum van het dorp vindt u winkels.