@ReenDo
2021
geweldige kleine rustige plek. Leuk voor kinderen, ze kunnen lekker spelen in de wei. zoet water en riolering beschikbaar.
Sitecode: 71941
Cp is groot en rustig met zon en schaduw. Toilet en douche helaas niet schoon, met minimale bezetting. Extreem veel muggen en mieren. Geen aan- en afvoer. Oké voor een nacht. Zwembad met glijbanen is tegenover. Gratis toegang voor kampeerders. Helaas konden we er geen gebruik van maken, we waren laat.
Zeer mooie kleine Cp. rustig en zeer schoon. Met zwembad. Aan de overkant is de Theisssee, 600m verder is een badstrand met een waterfiets etc. We hadden een kermis. ook gewoon mooi voor kinderen.
Prima verzorgde camping. Met zwembad en gastronomie. Zeer aardige gastheren. gewoon geweldig. We komen graag terug.
Geweldige verborgen plek in de natuur. Absoluut idyllisch. Kindvriendelijk. Zwembad en tafeltennis. Zeer aardige mensen. We komen graag terug.
2020
zeer goede parkeerplaats. stond prachtig kalm. Groundsman en personeel erg vriendelijk. geweldige fietstochten mogelijk. Direct strand stenig, maar 5 minuten fietsen, zandstrand met restaurant. Markeer f. de kinderen de stoommachine. VE beschikbaar. Openbare strandtoiletten tegen betaling, zeer schoon. we komen graag terug.
2019
echt geweldige parkeerplaats. eerder als een kleine camping. Alles beschikbaar wat u nodig heeft. met bakker en geweldig restaurant. Plot mooi groot voor luifel, tafel en stoelen. nieuwe sänitäranlagen, super schoon. zeer vriendelijke havenmeester. Zwemgebied in de buurt. Bootverhuur. 👍
Geweldige plek in de natuur. erg stil in de avond. helaas geen aan- en afvoer. prachtig park om te fietsen en wandelen door de duinen. geweldig strand, nauwelijks mensen in het hoogseizoen.
goede veilige schone parkeerplaats. helaas zonder VE. directe nabijheid van de stad.
Stadscamping, grote plaats, maar dichtbij ... veilig en stil. VE. Douches en toilet schoon. Wasmachine u. Droger. geweldige locatie naar de haven, naar de stad en restaurants. Speeltuin. Badmogelijkheid m. Strand in de buurt. Winkelcentrum en supermarkt.