@Regnarp
Lid van Campercontact sinds 2019
Alles top. Enige minpunten zijn vreemde geur en blaffende honden
Tot diep in de nacht luide muziek uit snack / pizza schuur. Veel overlast van de bezoekers naar no één uur snachts luid roepend op het terrein omlopen. waardeloos
Gratis, van half drie tot zeven lawaaierige fransen met jeu de boules vlak achter campers. Crossmotors op het veldje erachter. Redelijk verkeerslawaai van weg. Een nachtje volgehouden.
Weer pal aan de drukke weg. Semi-permanente Franse campers claimen de stroompunten. Na een rit van drie uren gelijk maar weer vertrekken
Pal aan de weg. Te veel verkeerslawaai voor mij
Bij aankomst werd ik gelijk weggestuurd. Geen plek voor camping-car werd er gezegd
Matig plekje. Verkeerslawaai, omsloten door hoge hekken en gezoem van het zwembad. Had beter verwacht gezien alle beoordelingen. Is gratis, dus zesje.
Fantastische gratis plekken. Erg mooie omgeving. Erg jammer dat er nog steeds camperaars vinden dat vier gratis plekken te weinig zijn en dus gewoon op de niet toegestane plaatsen overnachten. Het geven van boetes schijnt niet preventief te werken. Hopelijk zijn de mensen in Gorredijk zich bewust dat er ook heel veel goedwillende camperaars zijn en gaan ze deze vier gratis plekken niet sluiten.