@ReijerdeJong
- 2016
na de vorige CCP was het even wennen bij deze. keurig en zo te zien vrij nieuw. ruime plaatsen met aan 1 kant nog wat gras erachter. een echte doorgangs cp. alles functioneert goed. jammer van het verkeerslawaai.
prachtig gelegen cp met ruime plekken. vlak langs rivier alwaar een wandel-fietspad langs is. is van Camping-Car Park. vriendelijke beheerder. echt een plaats om tot rust te komen!

2025-6-4 We vonden deze plaats goed op de coords. Het was rustig, alleen wat geparkeerde auto's. Camperplaatsen staan aangegeven. Het treinverkeer is zeer rustig ook, alleen wat gerangeer in de avond. "s nachts stil. Eind van de weg langs eht meer is de serviceplaats. Prima!
juni 2025 Wat een prachtig terrein! Goed onderhouden. Met een subliem uitzicht! Vriendelijke ontvangst van de waarnemende dochter. Ruime plaatsen maar voor de strakke wind zijn wij eerst dwars gaan staan en later weer netjes 'in het rijtje'. Geen electr. maar water en lozen wel. Er is een klein winkeltje met wat groenten en blikjes en potjes. Ook onbemand..:) Gelukkig kan dat hier nog. Heel rustig.

2025-06-22 Prachtige overnachtingsplek aan het kanaal bij de gastenhaven. Ruime plekken met en zonder schaduw en met/zonder stroom. Vuilwater afvoer wat lastig maar het lukte. Fris water ook beschikbaar. 's Avonds kwam een meneer het geld ophalen. 175 Sek per nacht incl stroom. Sanitair minimaal maar de douche was wel heerlijk en zeer ruim..:) Er was weinig beweging met boten. Wel heerlijk rustig hier. Supermarkt op loopafstand in het dorp.
Begin juni 2025. Aan de rivier de Ronneby ligt deze natuurlijke camping. Alle plaatsen hebben stroom, wij waren de enige bezoeker. Afwassen mogelijk, ook koken. Toiletten schoon maar zeer basic evenals de douches. Geen mogelijkheid grijswater te lozen, zwart water wel. Bij de ingang een soort café/tearoom met zelfgebakken taarten. en terras. Zeer vriendelijk ontvangen. We betaalden 490 SEK voor 2 nachten.
juni 2024. Mooie camping/camperplaats van de Pass d'Etapes. Grote plekken,maar de maaimachine was lang niet geweest. Sanitair prima in orde en afwaswater goed warm. Dichtbij de supermarkt en het oude stadje. Prijs is € 14,40 p.n. incl.

Wat een geweldige mini camping om te onthaasten. gastvrij onthaald door Maureen en Bas. mooie ruime plaatsen. sanitair picobello voor elkaar. we wilden eigenlijk niet weg..😊 leuk gefietst en met de auto niet ver van de kust. grote Supermarkt op 6 km. Kortom alles goed voor elkaar!! Veel succes!

Heerlijk rustig hier. vogelgezang in de hoge bomen waardoor lekker schaduw is. grote plaatsen met stroom. sanitair gedateerd maar schoon. alles aanwezig behalve loosplaats vuil water. we betaalden €10,00 pn incl electriciteit. Dorp is dichtbij alwaar kleine supermarkt is. en een oude kerk.
Sitecode: 2081
Voor een bezoek aan Concarneau kozen we voor deze cp. Mooie rustige plek. en lopend langs het kustpad en met het pontje over voor 1€ pp sta je zo in de ommuurde oude stad. Wel toeristisch maar ook wel gezellig. CP kost €6,40 van 20.00 tot 8.00u; overdag gratis. water en stroom tegen forse betaling. Lozen van wc en vuil water is gratis.
zeer vriendelijk ontvangen op deze mooi gelegen camping. door de vele regen was het even zoeken naar een geschikte plaats. de bodem was aardig nat. Maar de eigenaar kwam met 2 grote rijplaten aan en zo ging het best. mooi verwarmd zwembad erbij. Sanitair prima in orde. we hebben gefietst hier naar de Intermarché in Erdeven. is goed te doen.
wat een prachtige parkachtige camping is dit! we werden zeer vriendelijk ontvangen en mochten kiezen waar we wilden staan. er waren erg weinig gasten dus ruimte genoeg. heerlijk rustig. de rivier stelt niet veel voor. het sanitair is wat verouderd maar brandschoon. wij hadden er geen moeite mee. Klein speeltuintje, kanoverhuur. in dit jaargetijde aan te bevelen. heerlijk gefietst. Lidl vlakbij en stadje is niet bijzonder.
prachtig gelegen camping vlakbij jachthavens. mooi fietsgebied. keurig sanitair en ruime plaatsen.
Sitecode: 19862
Als je van haringen in een ton houdt kan je hier staan. 8 camperplaatsen op asfalt. sanitair erg oud. wij zijn op de ernaast gelegen camping municipal gaan staan op gras in een parkachtige setting. voor 13€ zonder stroom en kraakhelder sanitair.
mooi gelegen camping. hoge heggen waardoor de Mont St. Michel niet te zien is vanaf de plaats. wel lekker voor de wind. prijs klopt niet! 18,20€ voor 2 pers,buscamper en electr. Wifi gratis(😊)
zeer vriendelijke ontvangst. mevrouw liep mee om plaats te wijzen. bovenste plateau was stroom uitgevallen dus naar onderste plateau. lekker uit de wind en uitzicht. vogels zingen zich hier schor! prachtig. en op weinig verkeer na een kalme plek. lozen mogelijk en water innemen. en dat voor 8 euro per nacht. Aanrader.
smalle toegangsweg met af en toe tegenligger. prachtige plaatsen tussen heggen. helaas door de vele regen niet te gebruiken. parkeerplaats voor de winkel voldoet goed. met stroom. zeer vriendelijke ontvangst en goede drank geproefd en gekocht. Stroom 3,00 euro.
24 juni 2023. hier 1 nacht gestaan. geen afgebakende plaatsen. hobbelig terrein. de wilgen lieten de pluizen los en er waren veel lastige kleine insectjes.; dus binnen eten. wel leuk zijn de pauwen die los over het terrein lopen. sanitair prima. direct a. d. Route Napoleon.
6 mei 2023 hier overnacht. Leuke plek tussen de bomen. Er is een waterkraan bij het pad bij het restaurant. Waar we trouwens heerlijk gegeten hebben. Leuke om te wandelen.
fantastische camperplaats. we komen hier graag. landelijk gelegen met uitzicht op kerken en boerderij. alles voorzieningen aanwezig. prachtige sanitair afdeling. douchen €1.00. vanwege wegafsluiting verderop veel verkeer over het naastgelegen weggetje. jammer. geeft veel stof en lawaai. Aan de kant van het uitzicht op de kerk sta je prima met grasveld voor de deur. Om de kust te zien zijn 2 wandelingen aanbevolen. bakker om de hoek en kiosk.
mooi gelegen rustige camperplaats. met water stroom en loosput en een bbq met hout. ook picknickbanken en goede verlichting. dank aan de gemeente!!
goede camperplaats. als je op tijd bent heb je stroom. water op de plek. zwembad niet geprobeerd. uitzicht is er maar de stad is ver weg. we betaalden 16 euro per nacht. met de bus gaat makkelijk naar de stad. wordt goed uitgelegd door de beheerder. note: geen warm water om af te wassen.
wat een heerlijke rustige camping is dit! je hoort vogels en ergens water lopen. vriendelijke ontvangst en ruime plekken die je zelf mag uitzoeken. toiletgebouw kan iets verbeterd worden maar de douches zijn geweldig. ook het zwembad werd gebruikt. wij bleven 5 nachten ipv 2. broodjes service. wel bestellen! restaurant was gesloten. jammer. we betaalden 13,00 euro per nacht.
mooie gelegen camping met gras dat goed onderhouden wordt. sanitair voldoende. vriendelijke ontvangst. eigengebakken brood om halftien. heerlijk. 5 min lopen naar zee. kiezelstrand.
We hebben genoten hier en konden niet wegkomen. 6 nachten gebleven en geen spijt. Lieve mensen die het snappen wat je nodig hebt om te ontspannen. er hangt een familiaire sfeer dankzij de vriendelijke Xavier en Fatima die tevens heerlijk brood uit de houtoven bakt. Dank jullie wel voor deze fijn dagen.
16 mei 2023 we stonden voor een gesloten camping!! jammer
wat een rustige camping met mooie verharde camperplaatsen. geweldige goede voorzieningen. alles schoon en netjes. we betalen 10,49 pn incl electriciteit. schaduw ook voldoende aanwezig. en continu vogelgezang. wat wil je nog meer? aanbevolen! echt een
na een geweldige rit door het gebied van het Estrellagebergte zijn we hier aangeland. zeer vriendelijke ontvangst. we zochten zelf een plekje. sanitair is in orde en schoon. alles aanwezig en dat voor € 9,19 per nacht. restaurant nog gesloten maar dat vinden wij niet belangrijk. uitstekende Wifi als je boven blijft.
mooie camping. sanitair prima. je moet goed zoeken naar een schaduwplek. zwembad is groot. Acsiprijs is exorbitant gestegen met verleden jaar: van 14 naar 23 euro! het meer is zichtbaar door de bomen.
Om de stad te bezoeken een goede CP. Alle voorzieningen aanwezig. Betalen met automaat en voor hulp kan je altijd de knop indrukken en wordt je in het Engels te woord gestaan. Door het park naar de stad is ong. 15 min lopen. Je kunt met een lift naar boven.
Vriendelijk ontvangen en ondanks de drukte toch een mooie plaats gekregen. Alles prima voor elkaar op deze camping, er wordt met hart en ziel gewerkt om het iedereen naar de zin te maken. Aanbevolen!
24-04 prachtige plek tussen bomen en aan een meertje. Dank aan de gemeente voor de stroom aan de lantaarnpalen. geen sanitair open en geen water. wel loosplek. verder paradijselijk stil. en de orchideeën bloeien. 😊
mooie CP bij sportvelden aan de rand van het dorp. keurig verzorgd met gratis voorzieningen. met dank aan de gemeente! supermarkt op loopafstand. minpunt: lawaai van vliegtuigen maar ‘s avonds en ‘s nachts heel stil.
prima camperplaats. grind ondergrond. alle service gratis. stroom per 24/h en op de knop drukken. water ook verkrijgbaar. Ligt aan een recreatiegebied met meertje. nu erg rustig. dank aan de gemeente
we hebben een heerlijke week doorgebracht op deze mooie camperplaats. heel vriendelijke ontvangst met rondleiding en heel veel info. zeer wisselende bezetting per dag maar altijd ruim plek. supermooi en -schoon sanitair. We hebben lekker veel gefietst. supermarkt op 4 km. Prima!!

Prachtig gelegen camping. Alle faciliteiten aanwezig. Als je aan de buitenrand staat heb je een schitterend uitzicht! Let op: er staan wat dennenbomen, die hars druppen. Bakker komt 's morgens langs een paar keer per week. In eht dorp is niks. Je kunt hier wel mooi wandelen. Wij betaalden 16,50 p.n. incl stroom. Lang snoer nodig.
prachtige locatie aan de Marne. kleine camping. 35 pl. mooi sanitair en wasmachine gratis. inschrijven om 19.00u. bij de receptie. kan je gelijk brood bestellen. geen vuilwater voorziening. in dorp een eetcafe waar je ‘s morgens ook het brood haalt. Verder geen winkels. Op 9 km supermarkt. Wij hebben het erg naar ons zin hier. Fietspad langs het kanaal naast de rivier.
prachtige CP met goede voorzieningen. vriendelijke ontvangst. vanwege de vele regenbuien konden we niet op het gras staan maar ervoor op verhard gedeelte. prima zo. uitzicht levendig. tip: losse waterkraan om een gieter te vullen zou welkom zijn. verder hebben we genoten hier!
15/09/2020 hier 1 nacht gestaan. het was erg warm. dus lang buitengezeten. de snelweg is vreselijk. gaat maar door. vriendelijke ontvangst. ruime plaats. sanitair mooi en schoon. stroom incl de 15 euro. uitzicht mooi op de haven en de Maas verderop. we zullen hier niet zo gauw meer komen. jammer.

23-28 juni 2020. Mooie camping met zeer ruime verharde camperplaatsen. Rustig en uit de wind. Sanitair prima in orde. Ook afwasgelegenheid binnen. Wegens corona alles om en om open. Wifi matig, maar bij toiletgebouw en vooraan bij de wifi-hut goed. Mooie fietsomgeving en interessante dorpen met de kerkenroute te doen. Goed eten in restaurant. Toeristenbelasting apart betalen bovenop Acsi-prijs.
Fantastische cp. aan het water met veel te zien. Rustig en prima sanitair. Water en stroom op de plaats. Ook afvoerputje per plaats. Vriendelijk ontvangen. Sneek is op loopafstand en zeer de moeite waard.

15-7-2019 hier 1 overnachting gedaan. Wel dure camping maar alles was aanwezig en zeer schoon en netjes sanitair! Camping liep bijna vol aan het eind van de middag. Uitzicht is erg mooi omdat je hoog staat. De haven is leuk om te kijken. Veel pontverkeer en de Hurtigruten komt hier ook even aan. Leuk om te zien. Serviceplaats buiten de camping.

Geweldige overnachtingsplaats. Op het verharde gedeelte bij de ferme gestaan. Zeer vriendelijke mensen. Water afgesloten maar vanochtend open voor de service. Wijn geproefd en de rose is echt lekker! Zeer rustig hier. Aanrader.
17 juli 2019. Prachtige overnachtingsplaats met supermooi sanitair. Wasmachine en -droger aanwezig tegen betaling. GEEN STROOM hier. Betalen in restaurant waar ook goed wifi is. Mooi vlak terrein bij een leuke jachthaven en bezoekerscentrum voor viskwekerij.
9 juli 2019. Smalle toegangsweg met kuilen naar dit idyllische plekje. Geen voorzieningen behalve een vuilniscontainer. Het leuk ingerichte huisje kan gebruikt worden als bar, eetruimte. Wij hadden het geluk hier de midzomernachtszon te mogen aanschouwen. Ook nog een zeearend voorbij zien vliegen. Verder zeer rustig!
Mooie cp aan het meer met prachtig uitzicht. Wel aan een drukke weg. Toilet prima in orde. Voor 1 nacht goed te doen.
Prima plek voor overnachting. Geen voorzieningen maar wel aan het water en vismogelijkheden genoeg. Met 3 A 4 campers wel vol. Er wordt wat gerepareerd op dit moment waardoor wat ruimte afgezet is. De weg is licht te horen.
We kwamen eerst langs een andere camping, de Lofoten Beach camp maar dan moet je echt nog even DOORRIJDEN voor deze camping. Supervriendelijke ontvangst en we hadden het laatste plekje om 16.00 uur. Heel veel tentjes. Logisch met zo'n mooie ruime keuken/eetkamer. Ook caravans en campers. Vlak aan het witte strand met subtropisch gekleurd water. Helaas wel veel kouder. Sanitair is beslist ontoereikend bij volle camping!! Wel schoon. Douche kost 10 kr. en dan een heerlijke straal.
Hartelijk ontvangst. Mooie plek aan het meer. Als je bijtijds bent kan je aan het meer staan. 1e rang. Grof gravel. Alle plaatsen stroom maar je staat in rijen achter elkaar. Douches prima. Wel wasmachine. 50 SEK. Geen wasdroger. Samikerk en camp vlakbij. Na ijshotel.
Wat een prachtig uitzicht hier. Plaatsen lopen wel schuin. Blokken gebruikt. Wc’s onder hotel. Redelijk schoon. Vuilnisbak. En rustig.
Wij stonden hier juni 2019. Mooi plekje gevonden. Vrachtauto’s bleven tot laat doorrijden. Verder prima. Toilet bij haven. Verder geen voorzieningen.
Prachtige overnachtingsplek aan de noordkant. Wilde rivier maar hoe mooi! We hebben genoten. Voorzieningen aan zuidkant prima. Ook 2 geocachen gevonden👍😁
Prachtige plek met mooi uitzicht. Vandaag koud en veel wind. Goed te vinden met coords.
We zijn net terug van paar dagen Aalten. Prachtig apart veld voor campers met uitzicht. Toiletgebouw (verwarmd in winter) is prima in orde. Douchen en warm water betaald middels sep-key. Wel jammer. Verder prima omgeving om te wandelen en fietsen. Bezoek aan dorp en het indrukwekkende onderduikersmuseum van harte aanbevolen.
Geweldig mooie camperplaats. We werden vriendelijk ontvangen en alles werd prima uitgelegd. Wat een luxe sanitair! Hulde! En je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Een aanrader!
Zojuist terug van 4 dagen op deze CP bij de camping. Ondanks dat het herfstvakantie was was het erg rustig hier. Wij stonden op het 2e veld. Dicht bij prachtig en zeer schoon en verwarmd toiletgebouw. Ook de winkel was open en cafetaria en restaurant. Prima allemaal! Wat het nog mooier maakt in deze herfsttijd is dat je wandelend of fietsend achteruit de camping zo in de bossen bent! Super. Wij hebben hier genoten en bevelen deze CP van harte aan.
21 mei 2018 Grote mixparking met plaatsen voor campers. Water aanwezig en loosput. Er stonden div nomaden, maar ze vertrokken nadat de politie langs geweest was. Mooi dorp op 10 min lopen. Winkels en bezienswaardigheden. Op maandag alles dicht. Ook de kerk en de VVV.
27 mei 2018 Ziet er als een fantastische plek uit. Er stond niemand en we hebben een poosje gewacht of er nog meer campers kwamen. Wel veel rondrijdende auto's met nieuwsgierige mensen. Voelde niet veilig voor ons en we zijn weggegaan naar de Camping Urbion vlakbij. Jammer, want het uitzicht en de locatie is geweldig.
27/28 mei 2018 Na eerst bij de CP aan het meer gekeken te hebben zijn we toch naar deze camping gegaan. Vriendelijke ontvangst. Schuine plaatsen op gedeelte waar we mochten staan, zanderige bosgrond onder dennen. Sanitair voldoet. Wifi slecht. Restaurant sloot al vroeg op zondagavond omdat de meeste vaste (weekend)gasten vertrokken waren. Jammer. Wel heel rustig gelegen vlakbij het Embalsa.
Sitecode: 19334
27 mei 2018 hier overnacht. Zeer rustige CP met voorzieningen. Geen stroom/toilet. Dorp is de moeite waar om te bezoeken met eeuwenoude gallerijhuizen. Mooie kerk, ook van binnen en een kasteel. Wat wil je nog meer! Een aanrader!
22 mei 2018 - hebben we hier 1 nacht gestaan. Wat een prachtige camperplaats! In eigen beheer van de aardige mevrouw Luisa. En daar is ze heel trots op! De plaatsen zijn mooi vlak en we stonden met uitzicht op de prachtige kerk en klooster. Alles is superschoon.. Voor 9 euro (zonder stroom). Wij vonden het geweldig! Aardige bakker vlakbij en het lekkerste brood dat we gegeten hebben..:)
Vriendelijke ontvangst. Rustige camping met ruime plaatsen. Sanitair is super. Wifi werkt redelijk. je kunt hier heerlijk fietsen (wel duinengebied). We huurden fietsen op de camping en zijn naar zee gefietst. Ook de SuperU is per fiets goed te bereiken.
Bij aankomst niemand thuis, zelf plekje gezocht onder een grote pijnboom. Eigenaresse nodigt ons later uit voor een proeverij met de andere gasten. Alle voorzieningen prima in orde. De barbecue was in beslag genomen door een nest koolmezen, dus niet bbq-en..:) Verder prima wijn en heel rustig hier! Een aanrader!
Grote en prima camperplaats en inderdaad achteraan meer ruime plekken. Alle plekken stroom en betalen bij automaat. Snack was alleen 's ochtends open, wij waren nog net op tijd. Servicestation aan de overkant van het water aan het eind van de straat, is wel gratis. Prima plek om het haven gebeuren te bekijken met het wisselende getijde. Ook mooie wandeling kunnen maken door natuurgebied naar de Gironde.
Vriendelijke ontvangst. Rustige camping begin mei. Plaatsen gescheiden door hegjes. Prachtig sanitair. Wifi (gratis) werkt prima. Dorp dichtbij en mooi park achter de camping met sportvelden en mooie oude gebouwen, zoals kasteel, kerk met fraaie romaanse gevel. We zijn 3 dagen gebleven....even lekker relaxen.
8 mei 2018. Zeer warme dag en een feestdag bovendien. Erg druk met geparkeerde auto's. CP-plaatsen tegen de muur en sani-station werkt prima. Electriciteit nergens te bekennen, was wel jammer met de warmte. Er werd druk gevaren in 'het Venetië' van deze streek. Electrische bootjes. We hebben heerlijk aan de waterkant onder de bomen alles aan zien kijken. Een leuk dorp met zeer oude details.
7 mei 2018. Zeer vriendelijke ontvangst door Ned. sprekende eigenaren. Leuke kleine camping in het groen. Sanitair prima in orde! En met de Acsi-kaart betaalden we €15,40. Een aanrader.
7 mei 2018. We vonden het helemaal niks hier. Zeer drukke weg langs de camperplaatsen. Niemand te zien verder. We zijn doorgereden naar de camping in Bresles.
Leuke kleine camping aan de weg naar Fuente Dé (23 km) alwaar je met een kabelbaan naar boven kunt om de Picos nog beter te bekijken! Camping is uitstekend. Goede en zeer schone voorzieningen. Restaurant op de camping met een kleine kaart. In Potes, een aardig oud plaatsje, een supermarkt met alles te verkrijgen!
1 juli 2017 Mooi uitzicht op zee en het vulkanische eiland Ailsa Craig. Prima plek. Toiletten betaald. Nadat schoonmaakster was geweest deden ze het allemaal weer..:) Wel windvanger hier.Haventje en stadje wat vervallen, wel sfeervol. De boulevard is prachtig om te wandelen en van het uitzicht te genieten!
30 juni 2017. Prima locatie aan de rivier. Erg druk met verkeer en zelfs s'nachts werden er autoraces gehouden door de jeugd. Jammer van deze mooie locatie. Was wel gratis. Fish en Chips schuin aan de overkant, verder aardig maar vervallen stadje. Prachtige oude brug.
Mooie ruimte aan het water. Grind ondergrond. Vuilnisbakken en glasbak. Verder geen voorzieningen.
26 juli 2016. Nooit doen!! Onvriendelijke ontvangst. Camping stond stampvol met tentjes tot zelfs buiten het hek. Belachelijk!
Wat een gezellige haven. Ruime plaatsen op de goedverzorgde CP. In het begin veel campers, verderop plaats genoeg en rustig. Sanitair goed schoon. Sanistation prima in orde. 's Avonds wordt het geld opgehaald. Stadje wat vervallen, wel mooie oude panden. Overal geschiedborden over het plaatsje. Sluisje kan je overlopen naar de andere kant en naar de dijk. Ook is hier goed te fietsen.
8 augustus. Mooie rustige camperplaats. Wel drassig na alle regen. Er is geen toilet aanwezig. Ook de eigenaar hebben we niet gezien! Na verschillende keren bellen nog steeds geen contact. Dus geen Wifi-code. De water- en loosvoorzieningen prima. Stroom ook aanwezig. Buren ernaast hebben niets met de camperplaats te maken. Geld in euro's in de brievenbus gedeponeerd.
Weekend begin augustus hier geweest. Krappe plaatsen, wel geluk gehad aan de havenkant te staan. Vroeg komen is een must! Gauw vol. Betalen naast toiletten bij automaat. Tevens havenkaart kopen voor toegang sanitair. Heerlijke ruime en warme douches. Onduidelijk hoe de kaart werkt. Winkelen op 20 min. lopen in mooi winkelcentrum met Netto supermarkt. Redelijk rustig hier.
Hier geluncht met de bedoeling te blijven. Zagen toen overal de waarschuwingsborden staan voor dieven.
2 aug. Na de overvolle plek in Horten gezien te hebben de veerboot naar Moss genomen en hier een prachtige plek aan het water gevonden.Redelijke plekken. Leuk met alle vissers voor de deur. 150 nok betalen aan zuil bij de toiletten. incl. mooi sanitair. Heerlijke douche! Supermarkt om de hoek. Dat is pas makkelijk:))Geen wifi, wel in de supermarkt!
23/24 juli hier gestaan met mooi weer! Prachtig uitzicht op het fjord. Ook 's avonds mooi met de verlichting. Ruime plaatsen met stroom. Sanistation buiten de poort. Toilet bij busstation, waarvan 1 kapot. 's Morgens goed schoon! Mooie vislocatie, ook voor de lokale bevolking. Niet bij rivier vissen!! Betaling via card in speciale zuil.
Mooie camperlocatie. Erg druk in juli. Vroeg komen is een must! Plaatsen ruim. Allen met stroom. Mooi sanitair.Betalen bij toiletgebouw.250 NOK per n. inclusief alles! Prima voor elkaar hier. Hurtigruten boot komt iedere dag aan de kade en is te bezoeken tijdens aanlegtijd. Bijzondere aanrader! Gratis wifi bij VVV in stad.
Eind juli. Mooie locatie naast superdruk kinderpark. Mooie plaatsen op verharding. Voorste rij is voor tenten en caravans. Betalen aan balie Mineralparken. Munt voor lozen toilet gratis. Munten voor douche en wasmachine/droger ook daar kopen!! Toiletgebouw bereikbaar via trappen!Mooi sanitair,wel wat weinig als de camping vol staat. Verkeerslawaai. Aardig gebaar: vers broodje p.p. 's morgens.
Sitecode: 20877
Mooi gelegen camping bij Laerdal. Goed sanitair-2 geb. In juli wel erg druk. Sani-station prima in orde. Wel verkeerslawaai als je aan die kant van de camping staat. Zelfs in juli 10% ANWB-korting op de Key card.Mooie verrassing! Het prachtige oude gedeelte van Laerdal op loopafstand. Evenals Kiwi en andere winkels. We hebben heerlijk gegeten voor een heel schappelijke prijs in campingrestaurant.
Veel te vol, dus dicht op elkaar. Drassig grasland aan water. Grindplekken beter. Wij waren begin juli hier 2 n. voor 640 nok. Wifi 25 kr voor 1 uur. Schandalig! Bergen Card gekocht bij receptie. Gratis openb. vervoer. Wel overstappen op tram. Sanitair wel netjes. Geen beter alternatief gevonden.
Mooie plaatsen rond een grasveld. Alle plaatsen stroom. Erg rustig. Prima zo vlakbij de Elbefähre. De vriendelijke mevrouw kwam afrekenen met een bonnetje: 8,-- euro met stroom, toiletten en voor 1 euro meer kan je douchen. Lozen afvalwater en toilet. Een prima plek!
Leuk havenplaatsje. Kiwi winkel om de hoek. Klein restaurantje met kleine kaart. Pizza was heerlijk. Erg vriendelijke meisjes. Ook soort VVV met wandel- en fietsroutes. Openbaar toilet bij de speeltuin. Erg netjes allemaal. Mooi zicht op het meer en omgeving.
Plek is ruim. Uitzicht op haven minimaal. Toiletten en douches prima. Let op: u kunt NIET met card betalen!!! Alleen cash in Zweedse kronen of euro's. De prijs is 130 kr en voor stroom 40 kr. In euro's € 19,00 Klopt dus niet met app en ACSI boek.
Prima camperplaats. 2 nachten hier gestaan. Voorzieningen voortreffelijk. Kokend heet water , heerlijke douches. Internet zoals thuis. Snel vol. De Ferry door je voorruit zien zo dichtbij is wel apart. Met deze Ferry naar Stavanger is een aanrader. Senioren halve prijs. Wel zelf om vragen!! Minpunt: slechts 1 toilet. Chem toilet lozen achter sanitairgebouw.
Prima plek aan haven. Fantastische sanitaire voorzieningen. Douche kost 10 nok. Stroom goed bereikbaar. Wel lange kabel meenemen. WiFi wisselend uitstekend en gratis! Wij stonden hier 2 nachten zeer rustig.
Mooie locatie bij de jachthaven. Alles verlaten en stil. Er stonden wat auto's van wandelaars. Toilet gezocht en niet gevonden. Verder erg eenzaam hier. We voelden ons niet prettig en zijn verder gereden naar de CP bij Giffaumont. 11-02-2016
Hele ruime parkeerplaats. Rustige omgeving. Er stonden nog 3 campers voor de nacht. Prachtig meer en omgeving waar we ook nog kraanvogels gespot hebben. WC was afgesloten (winter?). Lozen water en wc bij sani-zuil. Omspoelen kan dus niet zonder jetons. 11-02-2016
We waren hier 10 -2-2016 Heerlijk rustig plekje. Op grasveldje met versterkte bodem. WC achter de pompiers garage. Klein dorp, in winter veel gesloten.Prachtige omgeving!
Sitecode: 2051
Mooie ruime plaats. Toiletgebouwtje aan de overkant. Met 2 kranen boven een watergoot. We waren hier op 4 jan. 2016 met nog 3 andere campers. In parkje/speelplaats waren wel wat jongeren, maar met donker waren ze weer weg. Voelde goed aan hier.