@Rein-en-Wia
een prachtige plek zo dicht bij Ommen, de trein hoorde je wel maar stoorde niet. We waren graag langer gebleven maar we misten de WIFI, want we konden nu onze landelijke en regionale kranten niet online lezen, jammer! Rein en Wia
een prima plek als je zonder Wifi kunt , wij lezen o.a. online kranten en zijn daarom na 1 nacht weer vertrokken. zelfs bij de WIFI paal konden we niet uploaden. Heel jammer want het was verder allemaal prima voorelkaar!
de plek en de prijs zijn beide prima. minpunt is de automaat voor de cassette, deze hebben we op een andere CP eens geprobeerd....wordt wel grotendeels geleegd maar niet schoon wanneer je niet excact een afgebeelde cassette bezit. Ook zijn er verschillende zuilen voor electra die niet werken....dus extra lange kabels nodig!
Sitecode: 62087
Wat een mooie plek met alle voorzieningen en voor die prijs, toppie! De ticket automaat is zeer eenvoudig en zelfs in het Nederlands. Ook is het kleine dorpje leuk met nauwe straatjes/steegjes/hofjes. Bij het enige winkeltje wat boodschappen gedaan....met zo'n goedkope plaats.....steunen we de middenstand graag!
wat een mooie CP.......plekken zijn ruim, aanmelden via scherm is duidelijk en het sanitair is prachtig. dikke pluim!
eenvoudige plek, wel wat lastig om het te vinden. douche is alleen koud, warm water is er helaas niet. voor 1 nacht voldoende.
keurige camperplaats, sommige veldjes zijn wat smal, verder alles prima voorelkaar. WIFI is ook goed.
een mooie plek met prima sanitair! alles tiptop voorelkaar. Helaas geen WIFI waardoor we online ons dagblad niet konden lezen.......
Wat een heerlijke verzorgde plek! We zijn in plaats van 3 dagen, 5 dagen gebleven. Diverse mooie routes gefietst door een afwisselend landschap, kleine dorpjes/ gehuchten , zelfs een heideveld ontbreekt hier niet! Naar de "Spitkeet" in Harkema geweest, ook Museum Ot en Sien is ook de moeite waard. Wij waren zeer verrast door deze mooie omgeving!
eenvoudig terrein. sanitair is keurig! helaas werkt de hotspot niet goed, internet valt vaak uit.
- eenvoudige plaatsen op grind, mooi afgescheiden. - douche voor vrouwen onlogisch en klein, kleding moet buiten hangen. - bij de afwasbak is WEL warm water, het duurt alleen lang voordat het er is. - voor lozen is WEL een plek , alleen zullen de meeste campers daar niet boven kunnen komen, dat moet dan met slang of emmer. - het water voor inname en de cassette is ZEKER netjes GESCHEIDEN. - helaas spreekt de beheerder ALLEEN Italiaans!
de CP doet in 1e instantie wat rommelig aan, in 2e instantie is het een prima plek met een zeer vriendelijke beheerder. de WIFI ging eerst niet, later was het prima. we hebben er 3 nachten gestaan tot volle tevredenheid.
de foto met de stenen is niet die bij het Freibad. wij vonden het een fijne, rustige en veilige plaats, ook niet ver v h centrum. ook WLAN en voor het zwembad met lockersysteem de mogelijkheid voor opladen van accu's e.d.!!
een fijne plek!
mooie rustige CP met aan de kant van de bomen stroompunten. van hieruit leuke fietstochten gemaakt. (de fietspaden zijn niet zo mooi als in Nederland!)
mooie plek, fijn kunnen fietsen. jammer dat je er geen vuilnis kwijt kunt.
eenvoudige plek naast Raifeissenbank waar de VVV is. kosten staanplaats 10 euro plus 2,50 pp, dus wij betaalden 15 euro. als de douches klaar zijn wordt dit nog duurder. voor ons daarom maar 1 overnachting!
heel netjes en heel vriendelijk.
op de Pzuil staat parkeergeld betalen van maandag tot zaterdag. Wij werden door een medecamperaar er op geattendeerd dat je wel een kaartje moet kopen (a 10 cent!) anders kun je een bekeuring krijgen. vreemde gang van zaken......
het toiletpapier en handdoeken zijn er ook, prima in orde. Héél leuk is het om te kijken bij het melken van de 1700 geiten in de caroussel. Jammer dat de ondergrond voor campers niet is verhard, wij zaten goed vast in de klei!
plaatsen op het gras, verlichting langs het paadje. Toiletten,douches,nieuw, ziet er keurig uit. op verzoek WIFI gekregen. cassette legen in de septictank, putdeksel in de tuin.
prachtige plek, heel gewild. wij hadden geluk , stonden 4e in de rij met goede schotel ontvangst. hendel van de put voor toilet is stuk, ook is daar geen spoelwater. Grijs water kun je wel goed lozen.
Sitecode: 91993
leuke, kleine camperplek met aardige beheerders. Vanaf het erf heerlijk fietsen naar b.v. Garnwerd, een prachtige fietstocht. Gezellig kippetjes om de deur en een toilet tot onze beschikking, keurig! Den Ham met zelfbouw kerkje in de buurt!
fijne plek aan de fietsroute langs de Dokkummer Ee.
Prima gratis plek!
wat een service! toen we bij het kantoor waren kwam er al iemand naar buiten om de 3e garagedeur a d linkerkant te openen, we konden de watertank volgooien! Bij aankomst op het terrein a d rechterkant de put gevonden, het wijst zichzelf. zulke plekken zouden er meer moeten zijn, gewéldig!
Eenvoudig, maar ook gezellig aan een riviertje in een oud stadje.
alleen een parkeerplaats. de zuil werkte niet en de toiletten waren buiten werking
Fijn dat het zo dicht bij dit kasteel is maar wat een kuilen! Als dat wordt aangepakt, is het prima.
Eenvoudig, netjes en heel rustig in februari
Wat een gezellig plekje!
waar vind je dit nu? gratis van en naar het centrum met de shuttlebus. een soort huiskamertje met koffie automaat en toiletten. wij zeggen KLASSE!!
keurig sanitair!
heerlijke, gezellige plek met alle voorzieningen. LET OP: met water beide knoppen tegelijk indrukken.
rustige, nette plek, voor de nacht gaat de verlichting weer uit. water was afgesloten.
Sitecode: 19155
mooie rustige plek, s avonds is er weinig verlichting op de CP maar wel in de omgeving
prima plek, overdag werd er t.o. getennist, ' s avonds en 's nachts rustig. 250 verderop is een prima serviceplaats
voor service: knoeierij!
plek bevindt zich niet achter de kerk maar bij het voetbalveld aan de rand van het dorp. wij stonden hier 1 nacht alleen, voelden ons zeer veilig, zichtbaar vanuit het dorp. Staat wel een sanizuil maar water is afgesloten. Bevat ook 2 stopcontacten maar weet niet of ze werken,niet gebruikt. wel lozen toilet(geen spoeling) en vuil water.
eenvoudig terrein, maar ruimte genoeg. Point Alfa zeker bezoeken!!!
mooie plaatsen. de havenmeester verleende prima hulp bij het kaartje kopen. met de trein naar Berlijn is eenvoudig. en straf en opleidingskamp Sachenhausen is zelfs goed op de fiets te doen. wij zijn er toen we uit Oranienburg weggingen heengegaan; indrukwekkend!
prima Cp, leuk stadje en Wilhelms-toren de moeite waard
een plek voor 3 Maar als niemand voor dag en daar weg hoeft kun je er wel met 5 (2 met de rug naar de school) staan. het zijn ruime plaatsen. de 1e nacht hebben wij op de Pplaats van het zwembad ernaast gestaan,geen.probleem. leuk plaatsje,waren er met monumentendag dus gratis kasteel e.d gezien, toppie!
een hele nette en goedkoper CP. toiletten worden goed schoongehouden. leuke plek a d rand van een woonwijk en vlak aan het meer wij hebben een rondje meer gefietst,kan ook gedeeltelijk doordat er meer aanlegsteigers zijn. supermarkt dichtbij,kortom: prima!
prima plaats. fijn dat je er ook douchen kunt. wij zijn op de fiets naar het centrum geweest,heel goed te doen. bij Vvv stadswandeling gekocht en dit gelopen. Mooie oude stad.
Sitecode: 19000
een heerlijke plek net buiten een van de poorten maar vlakbij de weg omhoog naar het slot. een ruimte mixparking waar haast niemand staat. wij zijn aan de kant van het gras,beek,weg, gaan staan met prima satelietontvangst. 's avond gezellige lampen langs de kant.
keurige Cp. vanaf hier 15 min lopen naar Bahnhof. 45 min.met S1 en je staat op het Alexanderplatz div winkels vlakbij
overdag gezellig maar na 20uur als de bla cafe dicht is gegaan,troosteloos en unheimisch. voor 16 euro geen faciliteiten. wel stroom,douchen tegen betaling. geen aanrader