@Reinacamp
- Mercedes Sprinter 313
- 2016
- Mercedes
- Buscamper
Heerlijke plek....maar zoals vorige recentie....je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. In ieder geval lekker rustig.
Sitecode: 195518
Prima plek om GRATIS!! te over nachten. Heerlijk rustig en vlakke ondergrond.
Mooie rustige plek. Door de kikkers val je snel in slaap😁!
Mooie plek en fijn sanitair. Zeer prettige ontvangst door Ester en Fred. Verkopen ook wat lokale lekkernijen......nog niet geopend. Voor thuis bewaard😉
Inderdaad niet aangegeven maar wel prachtige plek. Heerlijk rustig en ook geen voorzieningen. Als je ervan houdt.....geweldig!!
Geen camping of P.C.
Complete camping. Alles aanwezig. Alleen aangegeven prijs klopt niet: camper +2 personen €58 per nacht
Geen enkele indicatie voor camper-parking.
We sluiten ons aan bij de vorige recentie. Heerlijk gegeten (ook vegetarisch) en mooie rustige plek!
Mooie camping. Hulpvaardig personeel. Sanitair ietwat gedateerd maar functioneel. prijs voor 2 personen met camper en stroom €16.00 per nacht. Goeie uitval basis en leuk fiets-gebied.
Sitecode: 2032
Prijs klopt niet. Maar dat komt meer voor! 2 personen met camper en stroom €26,40 per nacht. Verder prima camping goede ontvangst. Spreken frans, engels en duits. Achterste sanitair heeft idd opknap beurt nodig. Het andere sanitair blok is prima. Ruime plekken en mag zelf kiezen.