@ReinderR
- 1994
geweldig uitzicht (zwom een orka voorbij) en heerlijk rustig gestaan. ook heerlijk gegeten in het kleine restaurantje. Top plek.
prachtige locatie. heerlijk gelopen en daarna in het cafe een lekker biertje gedronken en een pizza gegeten. zeker een aanrader deze camping.
vanaf het gesloten hek ziet de camping er prima uit. Echter op 24 maart is de camping nog niet open.
wat een prachtige camping. Rust, mooie plaatsen en schoon sanitair. zeker een aanrader!
Dachten 1 nacht te blijven. Het werden er 3. Mooie camping en zeer vriendelijke medewerkers. Omgeving is prachtig om te lopen en te fietsen. Zeker een aanrader.
Mocht je in de gelegenheid zijn. altijd boeken deze camping. Zo anders dan alle andere campings. Heerlijke ervaring.
Wat een rust! Je staat hier fantastisch!
Hartelijk ontvangst (inclusief 2 eitjes en info map) begin november. Heerlijk rustig gestaan. zeker een aanrader.
alles basic, maar een fantastische camping. Rustig en geweldige loop mogelijkheden. hadden het geluk dat het restaurant open was. heerlijk gegeten.. Ook veel dorpsgenoten (omdat er in dorp geen horeca meer is). heerlijk relaxed vakantiegevoel.
in oktober een prima rustige camping met schoon sanitair.
Zeer vriendelijke ontvangst. rustige camping met grote staanplaatsen. zeker een aanrader.