@ReiniConny
- Fiat Ducato Ducato
Hallo allemaal, hier is een fijne camping. Waterbonnen kun je ophalen bij de VVV, niet bij het tankstation! Het was er rustig en veilig.
We willen de gemeenschap en alle lieve mensen in het dorp bedanken. We hebben het hier echt naar ons zin 😘 Er was vandaag een kleine markt vlak onder de camping. We hebben heerlijk geslapen en het weer was fantastisch.
We hebben er een heerlijke tijd gehad. Je moet een auto huren om de stranden en stadjes te bezoeken. De camping is zeer goed onderhouden en er wordt gewerkt aan een nieuw toilet/douchecomplex.
Hallo allemaal, de camping is erg schoon. Maar de prijs-kwaliteitverhouding is niet oké. 50 cent extra voor het toilet is onacceptabel! Douches kosten €1,00 en elektriciteit kost nog eens €3,50 extra! De camping zelf kost €15,00. Zo duur heb ik nog nooit op een andere camping gezeten!
Hallo allemaal, hier een insidertip voor wie van rust houdt. Er is hier heerlijke koffie en huisgemaakt gebak. U kunt hier ook douchen. En er zijn ook broodjes te bestellen.
Hallo lieverds, als je van rust en natuur houdt, heb je helemaal GOED !!!! Er zijn geen winkelmogelijkheden, maar je hebt alles aan boord... Je kunt er lange wandelingen maken. Het bier in de herberg smaakt heerlijk! Het eten is goed in huisstijl en erg lekker. Zeer aardige mensen. Je kunt alles weggooien en je krijgt er ook nog vers water bij! Een hele fijne plek om tot rust te komen.
Gelegen midden in de bergen. Erg mooie plek. Het veld is helaas niet recht en een beetje glooiend. Maar de omgeving maakt alles goed! Direct vanaf het veld is een klooster.
Hallo allemaal, we waren hier voor 2 dagen. Zeer mooie groet. We hebben leuke uitstapjes gemaakt. Heel mooi uitzicht!!!!
Dag iedereen! Het was hier erg leuk! Het gebied is fantastisch. Helaas zijn er nauwelijks restaurants in het dorp! En onze stacaravan buren waren waarschijnlijk Corona beschadigd??? Maar er zijn overal gekke buurten! We hebben allemaal moeilijke tijden gehad, dus wees mooie campers!!! C&R
Hallo allemaal, we zijn hier een nacht gebleven. erg stil! Plaats is schoon! alles beschikbaar! We waren erg tevreden. Groeten van Conny