@ReinierBM
- 2010
Camperplaats langs overdag drukke weg. Je kunt met je camper door naar achteren rijden richting het gras en daar valt de overlast mee. Aan de rivierzijde heb je veel geluid van de rivier en met ons hefdak was dat veel kabaal voor de nacht. Aan de overzijde een goed restaurant ”Zur Post” met vriendelijke bediening. Naast de camperplaats een Spar.
Zeer rustige plek met uitzicht op maisveld en wijngaarden. Achter de camperplaats een kneippbad en overdekte picknickplaats. Volgens een lokale vriendelijke bewoner een veilige plek en bij nood 110 bellen dan is de politie er in 5 minuten.
Jammer van het storende, brommende geluid van de fabriek. Verder mooie plek aan strandje. Overdag druk met dagjesmensen voor het strand. s’ Avonds ruim voldoende plek voor campers.
Fijne plek. Leuk om even naar de stone circle en het achtergelegen meer met strandje te wandelen.
Prima plek om toilet te legen. Het ligt voorbij het tankstation.
Nette, door hagen afgescheiden, plaatsen. s’ Nachts rustig. Centrum met eetgelegenheden op een paar minuten loopafstand.
Ontvangt een plaquette!
Sitecode: 12036
Fijne, rustige plek in wijnstreek. Goede restaurants op loopafstand. Ook kleine supermarkt in het dorp.
Groot terrein zonder schaduwplekken. Aan het einde van de middag wel aan de rand ruimte om in de schaduw onder de bomen te zitten. €6.60 inclusief water en afvoer grijs en zwart water.
Geen officiële camperplaats. Mooi uitzicht over de stad. Ligt aan de overkant van het zwembad. De andere camperplaats hebben we ook bekeken maar daar kun je alleen betalen met een creditcard. We zijn naar camping Le Tampico gegaan.
Bij de ingang staat een betaalautomaat waar je alleen met creditcard kunt betalen. Wij vonden het menu dat je moet doorlopen te lang en te lastig, we zijn weer vertrokken.
Plek met prachtig uitzicht en heel stil. De plek was erg stoffig en door de harde wind zat zelfs binnen alles onder. Er zijn 2 nieuwe picknicktafels geplaatst. Wij hebben alleen de hond van de schaapherder gezien. Wij vonden het bezoek aan het klooster en museum zeer de moeite waard.
Groene camping met prachtig verschillende soorten bomen en daardoor veel keuze voor een schaduwplaats. Sanitair zeer gedateerd. Douches goed warm en een goede straal. Met afwassen hadden we alleen koud water. Zwart water afvoer was er 1 van afgesloten en de andere een drama, moest er met een stok doorgepropt worden. Personeel zeer vriendelijk. Jongeren die ook Engels spreken brengen de nieuwe gasten naar hun plaats. 2 strandjes paar minuten lopen
Camperplaats en voorzieningen zijn in orde. Overdag was de plek er onrustig met continue af en aanrijdend verkeer. Had ook te maken met de Tour die in de buurt was. ‘s Nachts was het rustig. Middeleeuwse Citadel is leuk om om te bezoeken. Op het pleintje in het centrum zitten wat restaurants en een ijssalon. Alberville centrum is behoorlijk verpaupert, zitten wel wat restaurants en winkels. Citadel en Albertville zijn goed aan te lopen(8/10min)
Plek dicht bij het oude centrum. Het ligt buiten de milieuzone. Wel even opletten want onze navigator stuurde ons er wel doorheen en zijn we via een andere route gereden. Geen schaduw.
Lijkt geen officiële camperplaats te zijn. We hebben er wel overnacht. Ondanks de kerkklokken goede nachtrust gehad. Het is een rustige plek. Het kerkje en kasteel zijn leuk om even te bekijken.
Zeer rustige plek aan korenveld met mooi uitzicht op oude watertoren die vroeger dienst deed als wateropslag voor de stoomtreinen. Oude treinstellen zijn nog te zien langs het wandel/fietspad vlak na het prima restaurant dat op 50 meter afstand ligt. Geen voorzieningen aanwezig.
Goede plek gelegen aan klein park met speeltuin. Dichtbij het centrum met verschillende bakkers en allerlei andere winkels en restaurants op loopafstand. Stroom en water tegen geringe betaling. Afvoer grijs en zwart water gratis.
Prima plek om eenvoudig Venetië te bezoeken. De ingang voor de watertaxi ligt vlak achter de nieuwe parkeergarage. Een kaartje voor de taxi is 24 uur geldig.
Veel treinverkeer aan beide zijden van de Rijn. Auto en scheepvaartverkeer en een pop-up Weinbar. Dit was voor ons met de hefdakcamper zelfs met gesloten dak en oordoppen teveel lawaai om goed te kunnen slapen. Wel heel goed en voordelig gegeten in Weinstube zum Lamm in het stadtje vlakbij. Ook het uitzicht op de rivier is mooi en de omgeving met alle kasteeltjes.
Rustige plek met prima sanitair. Ptuj en restaurant op fietsafstand. Ranca Ptuj is een leuke bar om aan het meer een drankje te doen. Lokale jongeren waren aan het sporten maar geen overlast van gehad. Geen schaduwplekken.
Prachtige stille plaats met weids uitzicht over de wijngaarden. Geen schaduwplekken. Vriendelijke mensen. Maakten voor ons een heerlijke lunch. Ook het 3 gangen menu ‘ s avonds was meer dan voortreffelijk!
Rustige, groene camping. Plekken gescheiden door hagen. Vriendelijk personeel. Goed restaurant met huisgemaakte gerechten. Op loopafstand van het thermaalbad. Op de camping is het mogelijk in de uitloop van het thermaalbad te baden. Je kunt met de fiets naar Keszthely aan het Balatonmeer. In Heviz zijn restaurants en wat gezellige winkeltjes. Wij kwamen voor 1 of 2 dagen en zijn er 6 gebleven. Fijne plek om om even lekker uit te rusten.
Prima plek. ‘ s Nachts heel rustig. Wij waren er van maandag op dinsdag en toen was er al vanaf 6 uur ‘s morgens volop bedrijvigheid voor een bedrijf wat er ook zit. Het eten in het restaurant was prima en we hoefden niet voor de camperplaats te betalen als we geen stroom afnamen. Fijne plek bij vriendelijke mensen als je op doorreis bent langs Passau en niet in de stad wilt staan en gelijk lekker wilt eten!
Rustige zeer ruime schaduwplekken in het bos zonder voorzieningen.
Zeer rustige plek zonder voorzieningen. Gelegen naast sportveld , woningen en graan en maisvelden.
Prima plek! Heel rustig gelegen. Voor de toegang moet je je registreren via een website. Even een gedoe maar het werkt goed. Je krijgt via je e-mail een code waarmee je de slagboom kunt openen. In het café vlakbij kun je een prima kop koffie drinken en een hapje eten.
Fijne plek, had een 10 gekregen als er geen weglawaai was.
Rustige plek bij gezellig restaurant waar je goed kunt eten.Gastvrije, vriendelijke eigenaren. Prachtige natuur, mooi startpunt om te wandelen.
Prima plek, wij vonden geluidsoverlast erg meevallen. Uitstekend gegeten in het restaurant, we moesten wel reserveren omdat het bijna vol zat. Vanaf de camperplaats links over de brug(1km lopen) ligt een leuk klooster met winkeltje dat o.a biologische producten verkoopt. In de rozentuin een prachtig uitzicht over een meer.
Rustige plek, maar veel lawaai van goederentrein en landbouwvoertuigen.
Nette plaats met ruimte om toilet en vuilwater te legen en water in te nemen. Rumoerig door weg. Geen plaatsen in de schaduw. Interessant museum. 1 nacht gratis staan bij museumbezoek. Entree museum €10 per persoon, plaats zonder museumbezoek €10 per nacht.
We hebben er gratis overnacht, en was niets te vinden over de kosten. Het was er zeer rustig en stonden er met een stuk of 10 andere campers. De parkeerplaats ligt aan de voet van de panoramatolweg.
Gelegen bij zwembad en mini golfbaan. Plekken voor de campers liggen gescheiden van de rest van het parkeerterrein. Wij waren er op een zondag dat er geen bezoekers waren voor het zwembad en golfbaan, het was heel rustig ook ‘ s nachts.
Heel handig!
Goede plaats, bij groot parkeerterrein, dichtbij het dorp. Weg die er langsloopt wordt niet heel druk bereden,’s nachts was het rustig.
‘s Nachts een rustige plaats, Al vroeg komt het werkverkeer op gang.
Rustige plaats op parkeerplaats in natuurgebied. De abdijhoeve was volledig gesloten stond vermeld. Stukje verder ligt hoeve Jan waar wij prima hebben gegeten. Heerlijk wandel en fietsgebied. Zomers kun je zwemmen in een grote bosven.
Ruime geasfalteerde plaatsen aan klein park. Toiletgebouw, stroom en Sanizuil aanwezig. Helaas toen wij er waren was de muntinworp voor het water defect, er is wel notitie van genomen door de gemeentewerkers die net de losplaast van bet chemisch toilet aan het legen waren. Centrum met bakker, supermarkten en restaurants op loopafstand. Speeltuin aan de overzijde van de camperplaats.
Prima plaats aan een mooi park met speeltuin, brasserie, klimpark en blote voetenpad (niet het hele jaar geopend). Pizzeria en snackbar op loopafstand.
Plaats naast brandweerkazerne.Dichtbij centrum. Rustige plek. Heerlijk gegeten bij hotel Deitmer.
Plaats langs drukke weg. Dichtbij centrum. Er lopen of fietsen steeds mensen tussen de campers door.
Prima plek!
In eerste instantie zei men geen plaats te hebben maar na aandringen kon er toch een plaats geregeld worden omdat we geen stroom nodig hadden en het maar voor 1 nacht was. We hebben geen speciale camperplaatsen gezien. De camping ligt mooi in het groen. Douche kwam nauwelijks water uit. Er is een restaurantje, kinderboerderij en zwembad. We betaalden €26,00.
Mooie camperplaats met grote plekken. Er zijn twee verzorgingsplaatsen. Overdag wel wat verkeerslawaai, ‘s nachts rustig, Stad makkelijk aan te lopen over goede voetpaden.
Eenvoudige, nette terrassencamping. Bovenste terras ligt aan de weg, daar heb je overdag verkeerslawaai. De camping lig verder erg mooi in het groen. Er koopt een riviertje over de camping en er is een zwembad. Wij waren er in augustus en de camping was meestal vol, de plaatsen zijn dan erg krap mede doordat de auto’s bij de plek geparkeerd staan.
Wij waren er op 5 aug en het was enorm druk, er kon geen muis tussen de campers. De plek is prima als het rustig is, wij vonden het nu te druk. We hebben een plekje gevonden 700 meter verder op de parking van het hostel. Nu nog geen camperplaats maar ze zijn er mee bezig voor volgend jaar. We mochten er wel blijven staan.
Prima plek! Wij hebben lekker gegeten bij “Casa Revert”, een kwartiertje lopen richting stadion en dan rechts in de wijk.
Veel plaats, smalle plekken en sfeerloos. 15 min fietsen van de stad.
Mooie plek in het bos met zuil voor waterinname en legen toilet en vuilwatertank. Om water te tanken moet je op de knop blijven duwen. , s Nachts was het erg rustig en overdag druk met picknickende families.
‘s Nachts een rustige plek. Heerlijke maaltijdsalade gegeten bij “AU FOUR A BOIS” in het dorp op 5 minuten loopafstand.
Sitecode: 19089
25-06-2018. Prima plek, wij kwamen om 18:45 aan als enige aan op de camperplaats. Bij het restaurant erg vriendelijk (Duits) te woord gestaan. Kregen een betere plek toegewezen op het grind vlak bij de sanitair (trap naar beneden bij het witte gebouwtje). Sanitair wat achterstallig, maar zeker schoon. Je kan tot 21.00 terecht in het restaurant om je aan te melden, iets te eten of te drinken.
Prima plek, mooi in het groen. Wel wat onrustig door verkeer. Er zijn 2x 2 plaatsen aan beide zijden van de weg.
Rustige overnachtingsplaats, overdag wat verkeerslawaai. Geen camperplaatsaanduiding.
Rustige plek, geen camperplaats aanduiding. Tegenover het fietscafe is een inham waar je kunt staan maar ook aan de andere kant van de begraafplaats.
Goede plek, overdag wat verkeerslawaai, 's nachts rustig.
Zeer rustig gelegen camperplaats met mooi uitzicht. Steile opgang, maar alle voorzieningen gratis! Kruidenier op de hoek van de camperplaats. Wat krap manoeuvreren voor grote campers, maar voor onze buscamper ruim zat! Een aanrader!
Hele rustige plek aan een doodlopende weg die eindigt in het plaatsje Schenkenschanz.
Naast stinkende chemische fabriek, wij zijn doorgereden.
Rustige plaats, 's morgens wel vroeg gewekt door een haan. Prima bakker op 200 meter.
Sitecode: 12047
De camperplaats was vol en wij zijn in de wijk gaan staan bij de andere vele campers vlakbij de universiteit. 's Nachts werden we gewekt door goed Engels sprekende agent die vriendelijk vertelde dat het hefdak naar beneden moest en de extensie eruit, dan was het verder goed. Wel veel verkeerslawaai.
Prima, mooi gelegen plek, heel rustig. Winkeltje voor wat boodschappen en vers brood aanwezig.
Fijne plek, waar alles wat je nodig hebt aanwezig is, een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Restaurant de Klaver op loopafstand, we hebben er een reusachtige heerlijke schnitzel gegeten. Het coulisselandschap heeft ons verrast, heel mooi. Wij komen zeker een keer terug.
Ruime camperplaats, echter weinig aantrekkelijk ingericht. Voor de vrijwillige bijdrage mag je niet klagen. Ligt centraal voor een bezoek aan de stad of het bagnopark. Ook fietsen kun je hier goed.
Prima camperplaats, goed verlicht. Vriendelijke ontvangst aan de balie van het zwembad. De standplaatsen zijn gratis. Onbeperkt staan, alleen met stroom is het € 10,00 per nacht. Zeer rustig gelegen en mooi groen. In het hoogseizoen stonden wij er als enige dus wel wat eenzaam in the middle of nowhere.