@ReisReus
twee supermarkten in oostelijke richting aan de Kilianstrasse: Edega ong 700 m en Lidl ong 800 m. korte fietsroute naar centrum is mooi maar met een klimmetje van de buitencategorie. Maar wél door de tuin van de oude Duitse keizers!
mooie voorzieningen voor rolstoelgebruikers
Prima plek om de vesting te bezoeken. Sanitair gedateerd maar staat op de nominatie om vernieuwd te worden. Prima rolstoel sanitair.
Bij de beschrijving staat de CP rolstoelvriendelijk is. Weet uiteraard niet wat daarvan de definitie is maar het toiletgebouw is niet toegankelijk voor iemand in een rolstoel. Voor de rest prima
Voor mensen die de minder betreden paden willen nemen, er is nog steeds de "Koninklijke weg", de weg die koning Oscar II en ook nog een Siamese (Thaise) koning hebben genomen. Een érg "interessante" weg, want gemeen steil en smal. Maar wel een schitterende natuur. De aanloop van het pad, meer is het niet, is slecht aangegeven. Het pad zelf is wel duidelijk: er lopen vast touwen langs.
Zijn twee wegen naar CP, eentje vóór en eentje áchter Clarion hotel. Weg voor heeft gewichtslimiet van 3t, achter niet. Betalen alleen van 8u t/m 14:00u. Daarbuiten niet. Prima plaats.
rolstoel vriendelijk ja, maar zeker niet rolstoel geschikt als rolstoeler kom je niet zelfstandig bij o.a. toilet wasmachine en restaurant de drempels zijn allen te hoog. verder prima camperplaats voor 1 etmaal
Prima plek. Maar wel enige aanvullingen. Plaats zónder stroom SEK 180, mét SEK 200. Internet alleen als je 3/4G hebt. Géén WIFI. Met invalidentoilet maar geen invaliden douche (jammer, had het voor ons nóg mooier gemaakt)
Is niet écht een camperplaats maar wél een prima plek om het dorp te bezoeken (ca. 200m lopen) en het Hymer museum. Géén voorzieningen maar daar valt uitstekend mee te leven. Overdag druk, 's avonds rustig