@Reise713
- 2007
- Hymer Exsis t 678
- 2018
Dit is een "verloren plek" waar je nooit meer terug wilt. Een oud, vervallen radarstation van de Wehrmacht is het hoogtepunt. De weg naar het plein zit vol kuilen en kost 50 kronen. Je zou eigenlijk een vergoeding moeten krijgen als je erdoorheen rijdt.
De parkeerplaats is, zoals beschreven, geweldig, maar niets is gratis. Je moet voor alles krediet op je kaart zetten. Overtollig saldo wordt niet terugbetaald. Je kunt de borg van je kaart wel gebruiken.
Het enige wat hier werkt, zijn de barrières. Geen water, geen elektriciteit, geen afvalverwerking, geen pluim op de hoed van de gemeenschap. Wat een schande.
Duidelijke ruimte, supervriendelijke bediening, modern, altijd schoon sanitair, prima pizza's, broodjesservice. wat wil je nog meer? plus de Rittencard. waarmee je gratis de Rittenbahn, de kabelbanen, bussen en diverse musea kunt bezoeken. Al met al een geweldige plek.
De oprit is momenteel versperd door een bouwplaats, er is een geïmproviseerde oprit aan de overkant. over het algemeen is de plaats niet zo mooi als op de foto's lijkt. We vertrokken teleurgesteld.
Nergens ben ik zo schandalig ontvangen.
We brachten een paar dagen door bij Sunset, de Womo PITCH, en zijn enthousiast. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, geweldige plek direct aan het meer en een geweldig restaurant. Zeer goed eten, handgemaakt.
leuke plek om het schiereiland op de fiets te verkennen. Toiletten verouderd, maar schoon. Verwijderingstoilet gevonden, evenals afvoer van grijs water, maar niet te gebruiken. (op ongeveer 30 cm hoogte bij het toiletgebouw.) De prijs met 160 sec zonder elektriciteit is daarom ambietioniert. (wees voorzichtig, dat op de bon ook de betaalde prijs staat.) punten zijn eigenlijk alleen voor locatie en uitzicht.
Toonhoogte zoals beschreven. Sanitaire voorzieningen verouderd, maar zoals altijd in Zweden, altijd schoon. Stenen instelling vanaf het plein gemakkelijk te bereiken. zelfs de kleine haven is een bezoek waard.
Wie stil en zelfvoorzienend wil zijn, is hier.
vriendelijke, Duitstalige receptie, oude, maar schone douches en toiletten. Toplocatie voor boottochten op het meer. Helaas wordt bootverhuur niet na uren in rekening gebracht, maar een vast tarief van 300 kronen voor maximaal 5 uur. Anders niets om over te klagen.
Meer een camping dan een kampeerplaats. De prijs is geweldig. Basistarief en voor elektriciteit en water extra, indien nodig, waar ik de basistarief al hoog heb. de locatie is geweldig. Binz, Selin en Sassnitz zijn gemakkelijk per fiets te bereiken.
rustige plek en ideaal voor een tussenstop. uitstekend eten (Kutscherteller), vriendelijke service. Winkelen in de boerderijwinkel en in de Hoffleischerei aanbevolen.
Geweldige locatie aan de Allersee. Korte wandeling naar de autowereld. Ruimte en toiletten schoon. Service heeft nog steeds potentieel naar boven. Ondanks reservering geen parkeerplaats gereserveerd. Broodbestelling bevestigd bij reservering, maar niet in overweging genomen. Kan gebeuren, maar mag geen probleem van de gast zijn. Zoals ik al zei, behalve deze negatieve ervaring een geweldige plek.