@Reisefloh
een klassieke parkeerplaats dichtbij de stad. Zeer schoon en met ontbijt (als je dat wilt). De kosten voor een parkeerplaats zijn zeker niet gering. Maar: we voelden ons meteen veilig. De ontvangst door de jongeman was zeer vriendelijk en bekwaam! Het gaf meteen een goed gevoel! Ik ben zeker een zuinige eter. Ik zou deze plek zeker nog een keer bezoeken!
bedankt dat mensen hard voor ons werken en deze mooie vrije ruimte behouden. Er is een prullenbak voor hondenpoep. Het sanitairgebouw kan tegen een kleine vergoeding gebruikt worden. Contactgegevens zijn beschikbaar. Ik was heel blij dat ik zo geweldig gratis kon staan!
Dank aan de gemeenschap voor deze prachtige plek! De aan- en afvoer is compleet! we zaten goed aan de tafels!
we staan op dit prachtige stukje aarde en zijn gewoon ontspannen en tevreden! De wijnmaker is gastvrij en heeft zeer smakelijke wijnen. Onze hond mag los lopen... Bedankt voor de leuke tijd!
Prima plek voor mensen die van rust houden. We hadden problemen met de implementatie van het Italiaanse betalingssysteem. Gelukkig konden we contant betalen. Gesloten wegens Corona Sani. Maar het was zo geweldig!
Gratis, relatief rustige parkeerplaats. Zo heerlijk dicht bij de plek dat je daar alles kunt kopen. We vonden het zo leuk dat we zeker weer zullen komen.
Lt. Exploitant geen parkeerplaats