@Reisehummel
- 2018
- Dethleffs Globebus T 1
- 2018
Grote gemengde parkeerplaats zonder apparatuur. Dicht bij het stadscentrum, 's nachts rustig, over het algemeen oké.
Zeer mooi aangelegd plein, centrum op loopafstand.
Prachtig gelegen plek op het platteland. Kleine stad met winkels op loopafstand. Zeer aardige operator. Aan- en afvoerstation voor het plein.
Leuke parkeerplaats aan de rand van het stadscentrum.
Zeer gunstig gelegen parkeerplaats voor enkele mobiele telefoons. Geen apparatuur, 's nachts aangenaam stil.
Goede ligging aan de rand van het mooie stadscentrum, helaas gehorig door afvalglascontainers direct aan de parkeerplaats en momenteel een bouwplaats ...
Deze ruimte is niet meer beschikbaar - stacaravans zijn hier verboden (10/2020).
Een mooi aangelegde kleine parkeerplaats met aan- en afvoer. De plek zelf leek ons een beetje verlaten. Maar de stad deed echt haar best.
Zeer mooi gelegen gratis parkeerplaats iets onder de citadel. Ruimte voor vijf mobiele telefoons, anders vrije plaatsen op de parkeerplaats er direct naast. Een bezoek aan de citadel is de moeite waard. Bij het aan- en afvoerstation was het voor ons wat oncomfortabel dat de kranen voor het verse water heel dicht bij de vloerinlaten voor de toiletcassettes zitten. Anders is alles in orde
Nette, vrije ruimte met aan- en afvoermogelijkheden. Voor ons als overnachting op doorreis volstrekt voldoende.
Goed gelegen en volledig uitgeruste parkeerplaats op een prachtige locatie. We hebben de plek zonder problemen gevonden en hebben hier een rustige nacht doorgebracht. Het kasteel zelf ziet er geweldig uit en de kasteeltuin is een droom. Zeer verzorgde omgeving!
Prachtig gelegen parkeerplaats inclusief aan- en afvoer. Verwijderingsmogelijkheid voor toilet. De omgeving is erg mooi en geschikt om bijvoorbeeld te wandelen.
Parkeerplaats als onderdeel van een grote parkeerplaats in een zeer mooie omgeving. Zwemmen, wandelen en fietsen zijn mogelijk. Momenteel vinden er bouwwerkzaamheden plaats (4/2019). Boven de parkeerplaats is een aparte parkeerplaats, die we als alternatief gebruikten.
Aangenaam rustige, schone parkeerplaats. Zeer goed voor een overnachting. Leuke kleine plaats.
Grote parkeerplaats aan een hoofdstraat - maar rustig. Aanvoer en afvoer beschikbaar. Korte wandeling naar de stad of, in de tegenovergestelde richting, naar de natuur. Prachtig bos met wandelpaden en de Arthur-grot in de buurt, maar zeer toeristisch ...
Goed gelegen parkeerplaats voor een bezoek aan het prachtige Bad Langensalza. De plaatsen zijn helaas erg hellend. Betaling in de thermale baden behoorlijk omslachtig.
Zeer mooie en goed onderhouden CP met zeer mooie operators. Schoon en modern sanitair. We hadden een groot perceel met een prachtig uitzicht op het land.
Leuke en goed onderhouden plek met zeer vriendelijk personeel. De sanitaire voorzieningen waren schoon en modern. We vonden het erg leuk.
Rustig, dicht bij de natuur grote parkeerplaats. Op het wandel- / fietspad langs de rivier bereikt u Eichstädt in korte tijd. We voelden ons comfortabel.
Parkeerplaats op een grote parkeerplaats voor het klooster. Sommige power kolommen zijn beschikbaar. Het uitzicht op het klooster is prachtig. Er is een wandel- / fietspad naar het meer. We vonden het erg leuk.
Geweldige plek op een geweldige locatie boven Merano. Het eten in het restaurant is erg goed en de beheerders zijn erg aardig. De stad is te voet bereikbaar en wandelpaden zijn in de buurt.
Nogal een eenvoudige parkeerplaats nabij het stadscentrum. Dit is gemakkelijk te voet bereikbaar. Leuke operators. Geweldig voor een rondleiding door de stad.
Leuke camping in de buurt van de stad. Sanitaire voorzieningen waren goed, je bereikt het centrum door een klein bos.
We kozen deze plek vanwege de locatie. Het was erg druk en de parkeerplaatsen waren erg klein - dus vrij krap. We hebben de sanitaire ruimtes niet bezocht. Voor een nacht en verwijdering en zorg was het ok voor ons
Een mooie en aangenaam rustige parkeerplaats. Het heeft geen toevoer en afvoer, maar heeft een kleine, schone toiletcontainer. Er zijn geen hulpprogramma's in het dorp zelf. U kunt gaan wandelen en fietsen. De Elbe is vlakbij. De plaats is de thuisbasis van vele paren ooievaars in de zomer.
Zeer mooie CP met modern en zeer schoon sanitair. De locatie direct achter het duin is geweldig. Wandelpaden leiden over het plein en het stadscentrum is snel te voet bereikbaar. Konijnen springen over het plein en het hele eiland en fazanten leven en "kraaien" en hier. Heel idyllisch. U kunt gaan fietsen, wandelen, wandelen op het strand en nog veel meer. Honden zijn ook geen probleem. We hebben een geweldige tijd gehad.
Mooie camping boven het middeleeuwse stadje Eguisheim. Het prachtig bewaard gebleven stadscentrum kan te voet worden bereikt in tien minuten. - Daar is ook een bakker. Een bewegwijzerd wijnwandelpad leidt door de omliggende wijngaarden. De CP heeft ook een ooievaarsreservaat. De plaats is oké, de sanitaire voorzieningen zijn schoon. De standaards kunnen een beetje klein zijn.
Grote parkeerplaats met uitzicht op zee. Spaarzaam, geen elektriciteit maar verder oké, veel komen en gaan. De plaats ligt op loopafstand. Vanaf het plein kunt u de omgeving gemakkelijk te voet verkennen - er is onder andere ook een uitkijktoren in de buurt ...
Goed gelegen plek boven het mooie oesterstad Cancale. Een pad leidt naar de strandpromenade.
Leuke plek door een beekje. Een drukke weg leidt erlangs. Het is 's nachts vrij rustig. Het centrum van het mooie stadje ligt op loopafstand. We waren helemaal alleen daar (6/2019)
Zeer mooi gelegen parkeerplaats in het midden van het nationale park. Er is veel informatiemateriaal in het Nationaal Park Info direct op het plein en er worden rondleidingen en andere evenementen aangeboden. U wordt goed geadviseerd en er zijn enkele wandelpaden in de directe omgeving. Toen wij er waren (eind 10/2019) werd de parkeerplaats / parkeerplaats uitgebreid. Het zou mooi zijn als er ook een aan- en afvoerstation zou worden gebouwd ...
Parkeerplaats aan de achterkant van een openbare parkeerplaats in de buurt van het kleine park met zijn kasteel. In het dorp konden we zelfs onze lege gasfles vervangen. De plaats is rustig en schoon.
Parkeerplaatsen op de parkeerplaats van een herberg. Het sanitair kan tijdens de openingstijden van de herberg worden gebruikt. Het eten is een echte aanrader en de gastheer erg aardig. We brachten er een rustige nacht door en bezochten de kleine stad en het kasteel en park de volgende dag. Alles was op loopafstand.
Zeer mooie en schone parkeerplaats. We brachten daar een rustige nacht door.
Rustige, nette parkeerplaats bij een clubhuis. Fietspaden in de directe omgeving. We gebruiken de ruimte echter alleen voor overnachtingen vanwege de nabijheid van de snelweg.