@Reisis-auf-Reisen
- 1999
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

04/2023: Bezocht voor 2 nachten. Erg tevreden. Prachtige locatie, goed sanitair, prima koffie met heerlijk gebak. Hoewel niet echt goedkoop voor 25 €/nacht. Toch 5 sterren van ons. Een goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten, met een fiets rond de Kaiserstuhl, absoluut aan te bevelen en niet moeilijk. We zullen terug komen!
Sitecode: 2051
04/2023: Hier een nacht gestaan. In tegenstelling tot de verwachtingen extreem stil, hoewel vol. Heb de verwijdering de volgende ochtend gebruikt. Bakker op enkele minuten lopen, heerlijk! Ook is de plaats erg mooi. Is het mogelijk om langer te blijven en een fietstocht te maken op de Voie Vert? Prachtig aanbod van de community - bedankt!
4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Goed voor een paar nachten buiten het seizoen. Precies tussen het strand en de weg.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Jammer, maar 1 ster! Check dan zeker in bij de self-check-in! Anders gebeurt dit: 10 € "servicekosten" bij registratie bij de receptie en niet bij de automaat is afzetterij! Juridisch is het zeker een grijs gebied, want er hangt geen bord of iets dergelijks bij de receptie. er wordt op gewezen. Slechts een korte mondelinge kennisgeving zonder informatie over het bedrag van de vergoeding. Alleen winst telt en het mooie bord bij de receptie is een lachertje...
2021
Goed gelegen voor uitstapjes, parkeerplaatsen op de eerste rij bieden natuurlijk een prachtig uitzicht. Deze camping is echter meer een kampeerplaats. Privacy bijna onmogelijk. De meeste plaatsen zijn extreem klein! In het hoogseizoen kan de beschikbaarheid van de sanitaire voorzieningen dan schaars worden. Ze worden dan dienovereenkomstig bezocht, dus er is soms een gebrek aan netheid ondanks herhaalde reiniging.
2020
27 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden