@Reispaleisje
- 2022
wat n fijne camping, ruime plaatsen, superschoon sanitair. eigenaren zeer gastvrij en behulpzaam je loopt door poortje zo het bos in en vlakbij zit n heerlijk restaurant midden in het bos, waarvan we ook n bon kregen voor gratis appeltaart. prachtige fietsroutes door de kempen, n pareltje dit.
De camping ligt mooi, maar ga er niet staan, er zit een complete reizigers familie met kinderen die de hele dag en avond schreeuwend over de camping gaan, keiharde muziek en hebben schijt aan iedereen, na 1 dag gezien hier.
met acsi 34 euro voor 2 nachten. perfecte douches met wastafel, blijven je spullen droog veel plaatsen, ruim met stroom en water. achter de camping loop je door n mooi park zo naar het dorpje, wat zeker de moeite waard is. verschillende restaurantjes en een carrefour in het dorp. kortom zeker n aanrader voor enkele overnachtingen.
mooie kleine camping, aan de rivier met strandje, zeer vriendelijk welkom, heerlijk rustig. te voet naar klein dorpje met bakker, en n brasserie. sanitair netjes, barretje gezellig zitje.
wat n geweldige camperplaats zeer gastvrij ontvangen met koffie en uitleg. plaatsen met uitzicht over de weilanden en veldbloemen bij elke plaats. de koeien en de kippen die er rondlopen is een leuke beleving, winkeltje met heerlijk vers softijs, melk kaas ed. mooie fiets ennwandel mogelijkheden. sanitair is netjes. in de avond overal lichtjes, kotom, sfeervol verblijf. pas net gestart maar van ons n dikke 10, komen zeker terug. Tinus en Ellen
Sitecode: 92019
beste camperplaats tot nu toe, duidelijk systeem met pasjes, je betaald wat je gebruikt, geweldig ruime, superschone douches, automaat met vlees melk kaas eieren etc, en broodservice. fietspad en wandelpad vlaknachter de camperplaats. kortom aanrader
wat een prachtige plaatsen, uitkijkend op de baai. vriendelijke eigenaren en zeer schoon sanitair. waren nu maar 2 nachten, maar hier komen we zeker nog n keer terug
hele gastvrije ontvangst, mooie plaatsen en perfecte uitvalsbasis voor fietstochten naar de mooie kastelen in de buurt blois amboise chambord chenonceau.
hele mooie camping, veel bomen rust en ruimte, prachtig stadje op loopafstand je mag zelf je plekje uitzoeken, wat ook heel fijn is. kortom aanrader.