@Reizenmetbowie
- Huren
Staat erg mooi aan het strand, omahabeach. Als het hard waait kan je beter niet op de strandplekken gaan staan. Je wandelt zo het strand op vanaf de camping. Klein restaurant aanwezig, brood kan je bestellen. Sanitair is schoon. Honden zijn welkom, is ook heerlijk om. s' avonds langs het strand te wandelen,indrukwekkend ook!
strandcamping, honden zijn welkom, ruime plekken. restaurants op loopafstand, leuke boulevard om te wandelen en zeker de moeite waard het plaatsje Granville!
Sitecode: 42034
Een hele mooie en complete camping, ruime sta plekken, restaurant waar je heerlijk kan eten! Zeer complete niet grote camping. Als je met kleine kinderen reist is dit ook een heerlijke camping met zwembad.
Rustige overnachtings camping. Geen sanitair aanwezig, stopcontact met een pen , gelukkig een aardige buurman die ons heeft geholpen om een andere stekker eraan te zetten. Koffie staat s'ochtends klaar voor de gasten!
Camping ligt heel mooi in het bos, je kan wandelend naar het dorpje, honden zijn welkom. Sanitair schoon, de toiletten zijn verouderd maar ok!