@Rekuska
Vriendelijk personeel, schone en nette camping, veilige omgeving. We brachten hier begin januari twee nachten door. Gezien het feit dat veel faciliteiten van de camping in de winter niet beschikbaar zijn, betaalden we best veel: 42 euro per dag. Een varken, een paar kippen en een grote, vriendelijke hond liepen vrij rond, maar dat vonden we niet erg. Pisa is gemakkelijk te bereiken met bus 70, maar helaas moet je een flink stuk lopen van de camping naar de bushalte, zonder trottoir.
Het zag er van buiten mooi uit, maar er was zelfs begin januari geen vrije parkeerplaats. Ik kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen nog veel drukker is. We hadden niet van tevoren gereserveerd, ik weet niet of dat überhaupt mogelijk is... Ik heb de parkeerplaats die dag spontaan via de app gevonden.
Beveiligde parkeerplaats, niet ver van de zee. We hebben hier twee nachten geslapen. We voelden ons veilig. Het verkeer stoorde onze slaap niet, het was niet zo lawaaiig. We parkeerden weliswaar helemaal achteraan. Kamperen is hier natuurlijk niet geschikt.