@Relaxtime
- 2016
Mooie kleine camperplaats met heel aardige behulpzame eigenaars. Bolatonmeer winkels restaurants alles op loopafsrand. Wij betaalde 16 euro per nacht alleen staan zonder stroom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping ruime plaatsen zelf uitzoeken.zwembad bij de plaats inbegrepen. Heel aardige medewerkers. Wij stonden hier 4 dagen meestal alleen. We moesten weg om de fiets te laten maken anders waren we zeker nog even gebleven. Wij betaalden 6500 huf 1 camper 2 personen zonder stroom
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wel oud maar netjes. Heerlijk rustig genieten van de natuur Mooie omgeving wandel en fiets mogenlijkheden te over.
Prachtig mooi plekje met heerlijke douche,wc enz. Alleen jammer dat de prijs niet klopt. Wij betaalden 520ck per nacht 2 personen 1 camper zonder stroom. Best wel duur
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een heel mooi,rustig en ruime plaatsen De aardige eigenaar heeft intussen een aantal plaatsen verhard. Wat het ook mooier maakt dan het al was. Prachtige fiets en wandel mogenlijkheden. In het dorp(loop afstand) zijn een 3tal supermarkten waar je alles kan halen wat je nodig heb en de nodige restaurants. kortom een fijne plaats waar wij 7 dagen gedaan hebben.
Prachtig mooie parking.uitzicht adembenemend. Leuk dorp mooie wandel omgeving. Heerlijk