@Relex
- Volkswagen Andere Andere
- Volkswagen
- Buscamper
Wat moet je denken als het personeel een feest geeft en de hele nacht keiharde muziek en bas speelt? Juist, niets. Ik heb betaald voor een kampeerplek, niet voor toegang tot een disco. Verder prima locatie en een zwembad.
mooi, schoon, mooi
Een hele fijne, kleine camping. Ideaal voor een doorreis of om een paar dagen de omgeving te verkennen. Mooi zwembad en schoon sanitair. Alles is heel relaxed.
heel mooi, schoon. wat kleiner en vertrouwder en daarom wordt elk hoekje in het seizoen gebruikt. slechts één keer problemen met luid feestende buren tot na 01.00 uur, wat werd opgehelderd.
Voornamelijk permanente kampeerders. Vanaf 21 uur geluid over de hele plaats met kinderdisco somber wat dat ook zou moeten zijn. Een zwembad maakt Italië aan het einde van de vakantie. Toilet schoon, maar 70's gevoel. Geen wc-bril of Plumsklo.
Royale plaatsen, als u veel geld uitgeeft. Erg druk en waar geluid kan worden gemaakt in de vorm van animaties, wordt het gebruikt. In de middag zelfs de sportschool. Het strand is ver weg en hoewel het privéstrand van de camping extra kost, dat is absoluut een no go voor de prijs. De zwembaden worden oud en vies, alle planken los.