@Relext
Knappe camperplaats in een mooie omgeving. Aan niets tekort. Heerlijke eitjes op zondag. Top plek.
Kan voor ons alleen maar 5 sterren zijn. Wat een geweldige ervaring. Enthousiaste rondleiding gehad, de heerlijke whiskey leren kennen en toch ook nog wat geleerd. Daarna heerlijk gegeten. Camperplaats bij de brouwerij. Wat een toffe combinatie. Komen zeker weer terug om de nieuwe whiskey te proeven. Camperplaats is goed verzorgd. Mooie plaats om te genieten en met fiets de mooie omgeving te verkennen.

Mooie locatie en keurig verzorgde camperplaats. Effe de duinen over een heerlijk uitwaaien. Hugo, onze haarbal, heeft weer een hoop vrienden gemaakt op het strand.
Alles prima verzorgd. Mooie camper plaats in een prachtige omgeving. Genoten van de appels, bijna rijp maar nu al lekker. Dat wordt nog een keer bezoeken.
Sitecode: 91937
prachtige plek om terug te komen, lieve mensen, hartelijk ontvangst. sanitair werd 4 x per dag schoongemaakt. Huifkartocht was geweldig. als boekenliefhebber wordt er ook aan je gedacht Luxe of op beton of op gras staan met camper, mooie omgeving. komen zeker terug.
mooie locatie. Verharde banen in het gras. Alles keurig verzorgd. Zeker een plek om terug te komen en te genieten van de rust en de omgeving samen met onze harige vriend Hugo.
Fantastische plek. Netjes ontvangen en een mooie plek toegewezen gekregen. Eigenaar verteld veel en enthousiast over de historie van Megen. Zeker een bezoek waard. Voorzieningen zijn prima. Locatie en omgeving top. Tot gauw.