@RemiStok
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Toen ik 4 november 2021 hier kwam wa d cp afgesloten met een ketting. Geen mededeling of dit tijdelijk was of dat hij voorgoed gesloten was. Maar gelukkig gaat campercontact dit onderzoeken voor ons nietwaar? Het is jammer dat dit nog steeds niet gebeurd is en zullen nog meer mensen voor een dichte deur ofwel hier voor een met ketting afgesloten cp staan. Ik heb gemerkt dat de app niet steeds up-to-date is terwijl da vroeger wel het geval was.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Zo jammer dat deze plek op geheven is. Juist omdat er een tram naar centrum om de hoek was. Hoop dat er gauw een nieuwe in de buurt komt.
2020
ik sluit me geheel aan bij de vorige review van de heer/mevr. Manti. Stroom te betalen met munten van 50 cent. Buslijn 340. Hartelijk dank Firma Hymer dat ik daar mocht verblijven.
Hou er rekening mee dat de Aldi is verplaatst. de cp niet en is ongeveer 50 meter schuin tegenover de nieuwe Aldi. Ik vind het een prima camperplaats. En niet duur zou het Zeeuwse meisje zeggen. Je betaalt slechts 2 euro voor stroom. Prima als stop op weg na\\ar en van het zuiden. i
ben het eens met voorgaande reviews. er was ook geen stroom. Ben ook verder gegaan.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
wat een onzin mevr. C. Er woont een gezin. Ik kom daar al jaren en dan 4 keer per jaar op doorreis naar Spanje. Ook ik ben een vrouw alleen. Nooit last gehad. Voel me daar heel veilig. Het is een fantastische plek.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
prima cp en veilig. inderdaad vriendelijke ontvangst. cp 5 euro en stroom 3 euro
Sitecode: 19332
Ben nu in st Paul le Jeune. Wat een ellende hier. Het is dat ik teveel gereden had en moe was, anders was ik doorgereden er is een zuil voor water en stroom, maar dan moet je minstens 50 meter snoer hebben en elke 20 min. een jeton erin gooien als je al een jeton kunt bemachtigen
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
blij deze cp te hebben gevonden Uitstekend om de mooie stad te bekijken. bushalte voor de deur en voor 1.10 ben je in het centrum. Jammer dat er niet een stukje groen is om buiten te zitten
Wat een mooie cp in een prachtige rustige omgeving. En alles gratis. Ongelooflijk. Goede plek om te wandelen. Er zijn 4 stopcontacten