@RemyH674
Mei 2026
3 Dagen doorgebracht op deze mooie camperplaats. Manuel en Ine doen hun uiterste best om het verblijf voor de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Prijs € 20 per nacht incl. stroom. Warme douches € 1. Sanitair voldoet (deels) nog niet aan de norm.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Nette en schone CP met mooi uitzicht en veel zitjes, waarvan enkele overkapt. Toiletten netjes. Mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Wel veel geluid van verkeer op de E20. Wij hebben desondanks goed geslapen.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Schone parkeerplaats langs de E6. Prachtig uitzicht. In het rode gebouwtje zijn de toiletten en kan het cassettetoilet geleegd worden. Enig geluidsoverlast van E6 en spoor. Wij sliepen minder goed doordat een vrachtwagen met draaiende koelmotor midden in de nacht achter ons parkeerde.
Prachtige CP. Alles bijna nieuw. Toiletten schoon. Heerlijke douches, eveneens schoon. 2 wasmachines, 2 drogers en een complete keuken. Drinkwater innemen en chemisch toilet legen. Grijs lozen op het terrein naast de tegenover gelegen supermarkt. Nu ca 25 ruime camperplekken, alle met een strook kunstgras. Mooi uitzicht op de bergen en vlakbij strand. We hadden geen keuze in de af te nemen diensten: ca € 40 per nacht. Wel alles inclusief.
CP op loopafstand van de binnenstad. Vanaf de CP mooi uitzicht over de haven (als je op de 1e rij staat). Betalen via de EasyPark app. Keuze met/zonder stroom. Met stroom ca € 19,50 per 24 uur. Twee redelijk schone toiletten, waarvan 1 toegankelijk voor mindervaliden. Water tappen via kraan in 1 van de toiletten. Geen mogelijkheid tot lozen.
Nette en 's nachts rustige camperplaats. Stonden hier afgelopen nacht met 4 andere campers. Er zijn 2 (gratis) toiletten waarvan 1 geschikt voor mindervaliden. Worden regelmatig schoongemaakt. Automaat voor legen en reinigen van cassettetoilet werkt prima en gebruik is gratis.
Camperplaats is weer toegankelijk. 's Nachts stil, camperplaats schoon, alle voorzieningen alleen geen stroom. Uitstekende bakker, bereikbaar via pad door het goed onderhouden park.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie CP met alle voorzieningen en winkeltje waarin vooral eigen producten worden verkocht. Nette toiletten en douches. Omgeving bijzonder geschikt voor fietstochten. Vriendelijke eigenaren.