@RenateOosterveer
- 2024
Prachtige rustige camping op 10 minuten fietsen van Peschiera en het Gardameer. Van hieruit ook naar Lazise en Sirmione gefietst. Enthousiaste en vriendelijke eigenaar die altijd voor je klaar staat. Weg van de hectiek van alle grote campings aan het meer en in alle rust genieten van mooie zwembad en prachtig aangelegde tuin.
Prima locatie voor een bezoek aan Assisi. Toen wij er waren was de camping misschien voor 40% bezet zodat je veel ruimte had. Zwembad hoort niet bij de camping maar mag wel gebruikt worden nadat je je hebt geregistreerd. Gezellig restaurant met veel bezoekers uit de omgeving. Wij hebben voor de camper en twee personen €29 per nacht betaald.
Prettige ontvangst door de (oude) eigenaar. Geeft ons uitleg over het bezoeken van Pesaro en Fano inclusief de fietsroutes. Camping heeft een prachtig groot zwembad dat er nieuwer uitziet dan de rest van de camping. Na het drukke Hemelvaart weekend hebben we hier heerlijk rustig gestaan.
Sitecode: 20305
Kleine camping met 20 plaatsen, maar wel met zwembad. Op fietsafstand van Fermo. Vriendelijke ontvangst, mochten zelf een plek kiezen, waterkraan bij elke plaats. Toen wij er waren heerlijk rustig.