@Rene-en-Annette
Sluit me bij de vorige reactie aan. Alleen het legen van de toilet cassette moet in een pijp, zal wel een handigheid zijn maar wij ervaren dat als lastig.
Grote parkeerplaats nabij centrum voorbeeld voor vele plaatsen.
Recepte in naseizoen gesloten maar inchecken dmv betaalzuil. Sanitair perfect en schoon. Vaste gasten zijn er niet, meer dan voldoende ruimte.
Fijne plaats voor wasjes etc. Zo aan het eind van het seizoen zijn de meeste plaatsen al opgeruimd. Wasmachine 50 kronen, droger 40 kronen. Samen met douchen bij vertrek alles afrekenen.
Prachtig plekje in een leuk dorpje. Easypark internationaal kregen wij niet gedownload op deze locatie.
Zijn het terrein opgereden, geen enkel teken van leven.
Smalle ingang, kunnen alleen busjes langs. Geen voorzieningen. Betaal instructies alleen in het Noors. wel kenteken camera's. wij zijn doorgereden.
Ook wij hebben 4 nachten prettig gestaan. Fijn dat er wel afvalbakken zijn. Ook de stadsinfo waren welkom. Hopelijk lukt het stroom, water en afvoer te verkrijgen. Succes en wij komen zeker nog eens.
Als het vol staat terugrijden langs het water en helemaal aan het andere uiteinde zijn ook een aantal parkeerplaatsen. Deze zijn zonder voorzieningen.
Zijn een extra nachtje gebleven zo prettig. Mooie plek aan het water. Fijn sanitair. Nog nergens in Scandinavië zulke goede wifi gehad.
Mooie camping mochten zelf een plaats uitzoeken. Sanitair is behalve verouderd ook vies. Wifi was waardeloos. Wel ideaal als je naar de boot wilt, de poort gaat niet op slot en konden om half 7 zo van de camping afrijden.
Staat nu een bord verboden te parkeren.
Wat een nette schone camping. 8 toiletten en 8 douches gender neutraal. Zag er allemaal als nieuw uit. Gebruik wasmachine en droger zat bij de prijs in. Wij hebben 38 euro betaald voor een plaats aan het water. Vriendelijke behulpzame mensen.
Mooie plek om Workum te verkennen. vanaf 1 november slechts 3 plaatsen. Die zijn wel op een verharde ondergrond.
Wat ons betreft de mooiste stadscamping van Nederland komen er ook graag. Maar deze keer was het achterste toiletgebouw minder schoon als anders. Idd toilet papier zelf meenemen maar de douches zijn gratis. WiFi alleen in de buurt van de receptie. Reserveren kan verstandig zijn omdat de camping ook in september nog vol zit.
Mooie camping en van alle gemakken voorzien. Keuken met ovens en magnetron. Superschoon sanitair. Loopafstand van alle hoogtepunten. Hier betaal je ook voor.
Locatie is fantastisch, voorzieningen sober maar het is ook een camperplaats geen camping. Wij hebben hier 2 nachten gestaan.
Mooie gezinscamping. Fietsen naar de stad is een echte uitdaging zelfs op een electische fiets,2 enorme klimmen en langs een drukke weg. De terugweg viel ons trouwens mee.
Fijne schone camping met fantastische wasmachine en droogtrommel. In 1,5 uur schoon en echt droog. Bij pinbetalingen kun je ook in euro betalen. Wij hebben 46 euro betaald voor 2 personen, stroom, gebruik wasmachine en droger en zicht op de fjord.
Nette schone camping, sanitair schoon en royaal, mooie keuken inclusief oven en magnetron. Wandeling langs het strand met veel bunkers naar het museum zeker de moeite waard.
Prima plek voor een tussenstop. Wij zijn er nu 2 maal geweest. Je wordt idd op alles gecontroleerd. Water en stortplaats moet je vragen dan wordt het open gemaakt.
Alles prima voor elkaar. Deze keer maar 1 nacht maar we komen zeker terug voor meer.
Keurig netjes, ruime plaats. Idd geen ASCI korting maar daar hebben wij wil begrip voor. Kregen wel gratis 2 WiFi codes.
Prima locatie om de stad en omgeving te verkennen. Op camperveld 1 net toilet overige voorzieningen aan de andere kant van de boerderij. Geen 4 sterren maar wel schoon. Vond de beheerder ook 100 procent meevallen. Komen binnenkort terug.
Mooie plaats aan de rivier, loopafstand naar de stad, schoon sanitair, broodjesservice en bovenal een vriendelijke beheerder. Zeker een aanrader
Mooie camping om met kinderen te vertoeven. Voor ons te duur omdat we geen gebruik maken van alle extra voorzieningen. Ales lekker schoon en fris.
Kleine plaatsen, geschikt voor 1 overnachting. Hebben ook maar 12,50 betaald. Alles is er. Toiletten te vies om te bezoeken. Maandverband zat tegen de deuren geplakt.
Prima camping om Dinant te bezoeken. Bus stopt voor de camping. Geluid van treinen en weg is niet storend. Wel bijzonder dat het sanitair gebouw om 8 uur 's morgens wordt schoongemaakt door een niet fris uitziende man.