@Rene-zl
Lid van Campercontact sinds 2020
Eén rooster voor wc en vuil water. De aanwezige waterkraan bleek niet te werken. Zouden deze sowieso niet gebruiken om de watertank te vullen, want vies. Konden ook de boel niet schoonspoelen.
Direct naast de snelweg , veel activiteiten op de parkeerplaats gaf ons geen veilig gevoel , doorgereden naar Laholm is 10 min van de snelweg mooie CP
Wat hebben we hier genoten . Een lieve vrouw die ons wat over de geschiedenis van de schuur vertelde. In de kiosk verkoopt ze koffie, koeken en andere versnaperingen. Tegen betaling van 3 euro konden we stroom gebruiken. Verder geen voorzieningen, wel een wc in het bos. Aan een meer en doorgaande weg. Gezwommen en geen last van het verkeer gehad.
Beter overslaan. Wij waren hier begin september. Bij binnenkomst kregen wij het gevoel te storen en allesbehalve gastvrij. Het terrein oogt verwaarloosd. Douche en wc konden gebruikt worden in een van de huisjes. Dat zag er op zich wel netjes uit. Hebben wij geen gebruik van gemaakt. Om toilet en vuil water te lozen moesten we door kniehoog gras naar een schuurtje. En dat alles voor 22 euro.
Leuke plek met goede voorzieningen. Melden en betalen bij de havenmeester. Inclusief stroom 19 euro. Mariestad is zelfs eind september de moeite waard, met een mooie dom. Wil je ook lekker eten? Kingfisher aan de Kungsgatan is een aanrader.
Een prima locatie onderweg naar de Noordkaap , er niet overnacht maar tegen betaling wc en vuilwater kunnen lozen en schoon water getapt