@Rene013
- 2021
Vandaag aangekomen op deze camping, ik kreeg te horen dat deze camping voor altijd gesloten is. Alle sta caravans moeten ook allemaal weg.
2023
Prachtige camperplaats, mooi sanitair erbij. Dichtbij het strand, zee en centrum. wij waren hier vorig jaar ook. Voor ons een hele fijne locatie enne de supermarkt tegenover de cp.
2022
Ik begrijp de negatieve berichten niet. Hele mooie camperplek, wil je elektriciteit gebruiken, betaal je per 4 uur. Ideaal toch voor diegene die zelfvoorzienend zijn. je staat idd niet aan de haven. Er zijn ook geen sanitaire voorzieningen. Lekker dichtbij het centrum.
Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen. Ondanks dat er geen plaats meer was, mochten wij onze camper voor de receptie zetten. Prachtig sanitair. Achteraf gezien waren wij blij dat wij voor de receptie stonden, want de plaatsen op het terrein zijn wel erg klein. Een minpunt is dat er geen warm water is om af te wassen.
Wat een ontzettend mooie camperplaats. Ligt mooi, dichtbij de winkels, veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Prachtig sanitair gebouw, wij hadden het geluk, dat wij de douche konden gebruiken (als 1 van de eerste) Ontzettend vriendelijk ontvangen. wij komen zeker nog eens terug.