@Rene9254
Juli 2026
Wat een leuke plek is dit! Heerlijk gegeten, op en top soerfleis en beregezellige mensen op de camping. Monique en Eckhart dank voor hulp en fijne verblijf. Wij komen nog eens terug!
Juni 2026
Goed en Schoon sanitair. Hele vriendelijke eigenaren die graag meedenken in oplossingen bij eem vraag. Gezellig recreatiegebouw.
Mei 2026
Goed verzorgde camping met hele vriendelijke ontvangst. Veel gezellig heid met 11stedenwandelaars en alvast 11stedenoldtimers. Leuk! Zelf vind ik betalen voor warm water altijd onnodig en jammer gedoe maar zullen redenen voor zijn waarom dit hier zo geregeld is. Wij komen zeker nog eens terug👍. Wanneer we de 11stedentocht suppen ofzo
Top plek! Als camperaar en aviationliefhebber hebben wij ons hier prima vermaakt. De dag erna nog zweefvliegtuigjes zien opstijgen en parachutisten zien springen. 1 vd leukste plekken om te verblijven van ons rondje midden Europa. Echt een aanrader. ( voorzieningen basic maar aanwezig en dat is voor ons voldoende)
Fijne camperplaats met precies wat je nodig hebt. Vriendelijke eigenaar die s ochtends praatje komt maken.
April 2026
Makkelijke plek om te overnachten om stad Berlijn te bezoeken. Wij hadden niet gereserveerd en hadden allerlaatste plekje maar dat is uitzonderlijk mazzel Schoon sanitair, voldoende toiletpapier. Water en stroom bij prijs inbegrepen. Douche wel betaald. Niet een gezellige camperplaats, verwacht daar niet teveel van. Maar Berlijn bezoeken met hotelovernachting is veel duurder dus dit was voor ons ideaal! O personeel met goeie humor, ik hou ervan!
Ideale plek voor snelle overnachting om herinneringskamp Auswitch Birkenau te bezoeken. S avonds eerlijk gegeten in hotel. Heel vriendelijk personeel.
Januari 2026
Heerlijke plek met vriendelijke eigenaar. Lekker rustig. Mooie wandeling gemaakt. Wij komen terug!
Prettige plek voor een snelle overnachting. De volgende dag even rondje museum en wat dingetjes gekocht in souvenirshop.
Superleuke plek! Prima sanitair, ruime plekken, gezellige mensen, behulpzame eigenaren. Wij komen zeker terug!