@ReneDeVries
We mogen maar 5 sterren geven..... wat een geweldige rustige plek met een heerlijk uitzicht over het meer. Het is een kleine camping en vanaf het moment dat je je aanmeld voel je je er thuis..... Voor 2 nachten geboekt, en er uiteindelijk 6 gebleven. we hebben 2 keer gebruik gemaakt van de kookkunsten van Berber (de eigenaresse), het eten. was heerlijk. Ook prettig het sanitair is schoon en heel netjes. Kortom ..... top plek

voor de 2e keer in 3 jaar hier geweest begin Juni. Beide keren camping zo goed als leeg (2 a 3 stekken bezet). Heerlijk rustig. Sanitair schoon maar niet modern het voldoet. broodjesservice aanwezig en een paar basis boodschappen ook. We zijn 5 nachten gebleven en komen zeker nog eens terug. O ja ontvangst heel hartelijk vol humor en in het Engels.
wat een heerlijke plek aan een lief klein stromend riviertje met uitzicht op de bosrand. in dit jaargetijde heerlijk rustig en stil, precies waar we even naar op zoek waren. we zouden 2 nachten blijven maar we hebben zojuist de verdubbelaar ingezet en blijven nog 2 nachten extra. sanitair ook goed.
het is natuurlijk leuker om een positieve review te geven dan een negatieve. Maar met Pinksteren stond het echt veel te vol, er stonden meer campers dan plekken, en stroom werd gedeeld middels koppelstukken. dit gaf allemaal niet echt een veilig gevoel en deed veel af aan het plezier voor ons. natuurlijk hebben we begrip dat er iets mis was gegaan met boekingen maar er stonden bij het stukje waar wij stonden 4 a 5 stuks veel te dicht op elkaar.

Openbaar met toilet, water, lozen en toilet legen. Heerlijk geslapen we stonden met 3 kampers, plek voor een stuk of 6. Aan de overkant een klein supermarktje in een leuk bloemrijk dorpje.
Heerlijk geslapen, op circa 100 mtr openbaar toilet. Aan park met speeltoestellen langs een weg waar het verkeer redelijk vroeg op fang komt.
Kleine camping (25 plekken) direct aan de rivier de lot. Eigenaar heeft een mooie vorm van droge humor waar we van houden. Sanitair eenvoudig maar schoon en altijd warm water. brood is van goede kwaliteit en de pizza's waren een feestje. 3 dagen werden 5 dagen en uiteindelijk een week...... we komen zeker terug.

De ontvangst (in heel goed Engels) door de eigenaar was goed. Een hele nette prijs (17 euro) voor camper 2 personen (en hond) inclusief stroom is waar voor je geld Er staan bij de stroompunten ook watertappunten (per 4 plekken) Sanitair is netjes en schoon. camping was/is zo goed als leeg en we kregen een hele grote plek waar heb heel makkelijk te manoeuvreren is. Wat ons betreft een aanrader.
Leuk en vriendelijk ontvangst. we mochten zelf een plek zoeken. De plekken zijn ruim. Sanitair iets te weinig toiletten maar alles wel keurig schoon. Restaurant is goedkoop en lekker (pizza of frites met Hamburger)
een oase van rust, het is hoogseizoen maar er heerst echt rust. Mooie omgeving, en schoon en net sanitair. Op zaterdag en zondag wordt er brood en allerlei broodjes verkocht. Een aanrader.