@ReneJacqueline
- Integraal
Oktober 2026
3 foto's toegevoegd · 7 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Prima plek om je vakantie in de UK te starten en/of te eindigen. 10 minuten rijden vanaf de terminal. Rustige straat aan het water. Ga WEL aan de waterkant staan en NIET voor de woonhuizen. Totaal geen voorzieningen. Oude binnenstad is echt oud en troosteloos en vergane glory. Aan de Quay zijn nog goede restaurants en eettentjes. Bezoek dan ook de LV18 (lightvessel 18) oftewel Radio MiAmigo.
Juni 2026
Zeer vriendelijk en goed ontvangen door Corina. Alles goed verzorgd. Mooie camper/caravan plekken met ruim uitzicht. Prima zwembad Sanitair gebouw in aanbouw (dat eas bekend) Maar gaat heeeel mooi worden. Leuk terras, heerlijke locale biertjes. Eenvoudige snaks (fried, kroket, frikadel, bitterballen👍) Le Peron is ons goed bevallen en komen zeker jog eens terug.
Mei 2026
Wat een heerlijke camping. Zeer vriendelijk ontvangen door Tjerk (de eigenaar) met een welkomstdrankje. Sanitair is zeer schoon. 3 x per week een geweldige gezamenlijke maaltijd. Dagelijks plat de jours. Let wel... het is een terrassencamping, dus af envtoe klimmen of dalen, afhankelijk waar je staat op de camping. De caravan wordt met de Jeep op zijn plaats gebracht. Stadje Crest (+Intermache) op fiets afstand (9km)
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Hadden van tevoren geboekt. Kregen een plaats achter in het bos. Terwijl er was plaats genoeg maar de computer gaf deze plek aan en kon niet van afgeweken worden. Dinsdag bar/snack dicht. Zwembad niet gereed (groot onderhoud) Veel vaste plaatsen die er erg rommelig uitzien. Sanitair is heel netjes. Toegangsweg is 600 mtr lang erg smal, camper paste maar net. Met tegenligger lukt het niet. Algehele indruk: Rommelig
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wat een heerlijk plekje in de Ariège. Vriendelijk ontvangst door eigenaars. Sanitair is zeer netjes, heerlijk buiten douches en over het gehele terein staan "koude" douches. Bar is zelfbediening en even noteren op lijst. Brood service + gezamenlijke maaltijd + Kampeerplaatsen + Zwembad.. mogen meer parasols. Sfeer + Omgeving + Al met al, zeer de moeite waard. We komen zeker terug.
Wat een mooie camping. Heel vriendelijk ontvangen, zonder reservering kregen we gelukkig het laatste plekje (9 juni al "complet"). mooie plaats op veld A. Sanitair is TOP. Restaurant is TOP Zwembad is TOP Elke dag veel te doen. Elke dag van 16:30 - 17:30 happy hour op het terras. Goede tijd om de mede kampeerders te ontmoeten. Tevens ook (wat ons betreft) een klein minpuntje... Heeeel veel Nederlanders en veel "vaste" gasten. Vandaar 4 sterren