@ReneLodder
- 2020
Wat een leuke plek om te komen, we stonden buiten op de camperplaats. Sanitair netjes, thema avond, broodjesservice. Heel verrassend was dit, sla hem op als aanrader. Zag alleen de slang voor water te laat, dus ff met de jerrycan moeten doen. 🤣

Leuke camping. Mooi sanitair. Broodjes service. Mooi terras/biergarden met uitgebreid menu qua bestelling. In het weekend restaurant open. Er staan nu denk ik 10 campers. Maar ze maken geen verschil in camper of iets anders. Mooie plek gekregen na rondleiding van de camping eigenaar. Zelfs is er ontbijt te bestellen. Ik zeg aanrader.

Mooie camping, sanitair netjes, plek netjes. Bokken heb je altijd nodig, valt erg mee. Bistro, broodjes service. Hond kon ook lekker in het water. Ik zeg een dikke +
Kleine fam camping. Plekken zijn ook wat kleiner, Sanitair is netjes. Restaurant is goed. Broodjes service. Mooie plek aan het meer met mega uitzicht.

Sitecode: 195135
Heel aardig ontvangst, zoek maar een plek uit. Check maar in na 16:00 in de bar. Sanitair netjes. Hondjes toegestaan, via tunneltje meteen op mooie fietsroute richting meer. 👍
Honden niet welkom. Heel apart.
Camping met alles erop en eraan. alleen maar pluspunten. Deze gepakt omdat een een wasdag moest zijn. Kunnen we er weer tegen. Mooie grote schaduwplekken. sanitair heel netjes.
Prima plek, vriendelijk ontvangst. Schaduw genoeg. Hondje is welkom. 2 sanitair gebouwen, dus de beste nemen, die is met het tunneltje net onder weg door. Heel goed en betaalbaar restaurant 👍
Stonden hier 2 dagen, mocht alleen op de zijkant ivm hondje. Op dat gedeelte mag je hem alleen uitlaten. Daarom vetrokken. camping zelf is mooi, restaurant uitstekend, te goed voor een camping. Water en stroom op je camping plek. Prijs camper, 2 personen en hond €60 per nacht.
Fijne plek, je mag zelf je plekje uitzoeken. ideaal. Pont vlakbij tbv bezoek Venetië. Deet, of ander muggenspul is aanrader. 😉

niet gereserveerd, toch mooie plek voor 2 nachten. sanitair netjes, leuk restaurant.

ik sta er nu, vriendelijke mensen. Bistro op het strand. camper , 2 personen en hond + elektra €17,50. dus ik zeg prima plek.
Heerlijke plek, we komen er graag. nu met slagboom om het wild camperen in te dammen. Ze knappen het sanitair op en ik denk de " receptie". voor zo'n plek met ieder ook stukje eigen schaduw vind ik het fijn.
Aardig ontvangst, sanitair is netjes, restsurantje erbij. mooie schaduw plek mocht ik zelf uitkiezen, aan de rivier en meertje. niks mis mee. 👍

grote plaatsen, mooi sanitair, leuk restaurant. druk met Spanjaarden in het weekend. maar niks mis mee.
Wat een leuke plek, met mooi uitzicht. De camino spiritueel loopt er niet voor niets langs.
Sitecode: 2088
net aangekomen , camper 2 personen, hond. mooie plek met stroom. alles ziet er netjes uit. broodjes service . top locatie

Fijne plek om te verblijven. mooi uitzicht op de Burcht. hopelijk blijft het zonder reserveren hier, dat zou hoop bederven.
goede camping, schaduw plekken. was kunnen doen. heerlijk fietsen hier met fietspaden. niks mis mee. 👍
Hele fijne plek om te verblijven, schoon sanitair. De was kunnen doen. Mooie service plaats tbv grijs water/schoon water. Heerlijk restaurant. top dus.
Heel prettig ontvangen. mooi rustig plekje. Hond dook meteen de rivier in, dus goed gekeurd.
Heel 2024 gesloten. in de buurt druk met campers . op tijd dus komen.
Handige plek vlakbij het centrum, aardige mensen in havenkantoor. Sanitair is goed. alleen nog dumpplaats grijs water. voor de rest top.

Heerlijke CP, op fiets/loop afstand van centrum Zutphen. 5km. ongedwongen sfeer, sanitair netjes. Wij namen een ontbijtje erbij, zeg maar Ontbijt. Was mooi een goed verzorgd, aanrader. Komen zeker keer terug. 👍👍
Heel aardig ontvangst, en ondanks dat er geen tenten op de camping mogen toch een plek gekregen voor 1 nacht.
fantastische CP, alles aanwezig en je loopt zo stadje in. goed voor elkaar hier.

Leuke CP , sanitair heel netjes. Aardige eigenaar.

Sta hier nu ivm kerstmarkt, goed geregeld. plaatsen deel je nu met 2 campers ivm grote aanloop. Maar iedereen heeft dan plaats. ' s avonds gluhwijn, worst en vandaag zalm gerookt tegen een donatie in de pot. Dus eigenaar is goed bezig. Naar kerstmarkt lopen is maar 1,5 km. Hopelijk volgend jaar een klein sanitair gebouwtje.
Pee ongeluk op deze camping gekomen, maar wat een verrassing. Gezellig en leuk. Schoon sanitair. Food plein op vrijdag en zaterdag voor een gezonde maaltijd. Biertjes bar er was ook live muziek bij op 1 avond. Wij komen zeker terug.

Hele aardige eigenaren. Kregen plek ondanks dat ze vol zijn. Broodjesservice, loopafstand tot plaatsje. Zicht op het Como meer. De 2 amp is jammer maar dat is even niet anders. Is zeker aanrader voor wie het leuk en kleinschalig wil.
Soms kom je een top locatie tegen op een mooie plek. Daar is dit er een van. Heel aardige eigenaars en de camping straalt gewoon liefde en trots uit. Doordat het allemaal zo verzorgd is blijft het denk ik zo. Wij gaan zeker terug komen.
Leuk kleine camping, aardige eigenaren. Op het Terras onder de Klompenboom biertje gegeten en 's avonds heerlijke spaghetti. Hoeveelheid voorzieningen is genoeg voor het aantal plaatsen , onze plaats was ruim en mooi uitzicht. Op het terras de zon zien ondergaan. Heerlijk
Sitecode: 20906
Mooie rustige CP , prijs is €10,40 en €2,- voor 12 uur stroom. dus perfect.
Perfect ontvangst, mooie plek. Heerlijke tijd weer gehad.
vrij prijzig en je moet ook reserveren voor de plaatsen buiten de poort.