@Rene_Marleen

Ja
2009

Deze service is afgesloten

mooi verzorgde cp en ook de betaalzuil werkt prima. Ruime plaatsen en iedere plaats heeft zijn eigen water en elektriciteit en ook de wifi is prima. Het lawaai van de straat valt best mee en s'nachts is het stil.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We komen hier al 4 jaar en dit is de mooiste en meest verzorgde cp die we al zijn tegengekomen in de 10 jaar dat we reizen!

We waren hier op 27 oktober en komen hier al enkele jaren maar nu was het de laatste keer!! Het was zeer druk, campers stonden tegen elkaar geplakt. De paella (te bestellen voor 16.00u) was verschrikkelijk zout en stevig aangebrand!! Na 7 jaar schrappen we deze plaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

honden lopen snachts los en hebben opstap van camper onder geplast! Toen ik hem weg joeg gromde hij en ging toen langzaam weg! Bij het krieken van de dag zijn we onmiddellijk vertrokken.

De voorziene camperplaatsen kunnen niet gebruikt worden gezien men de kleurrijke gebouwen aan het afbreken is. Maar op aansluitende plaats is plaats voor wel 50 campers. De sani werkt perfect. Wij staan hier op 23/10 alleen wat mij verbaast voor zo een mooie rustige plaats!

Een rustige plaats met veel ruimte. Uitlaat plaats voor honden maar zeker niet hinderlijk. Aan de service werkt alles perfect.

Voor wie van rust en de natuur houdt is dit de cp. Langs beide kanten van de weg vertrekt een mooie wandelweg met unieke vergezichten. De weg hier naar toe is smal maar goed te doen, ook voor de grotere campers (7,5 m)

Sitecode: 20310

Ideaal voor een overnachting of alleen even de service. Alleen wandelen langs de straat omdat strand moeilijk is met de keien

Prima om te overnachten zonder hinder van lawaai van de brug

mooie en rustige plaats we komen zeker terug