@Renerusscher
- 2015
fijne camperplek voor een overnachting. slagboom en poort werken prima. het is een rustige plek. vlakbij riviertje met een mooi wandelpad achter de camperplek.
Na 6 dagen op een drukke camping te hebben gestaan hebben we genoten van de rust op deze camping. kleinschalig maar top voor elkaar. schoon sanitair en alles netjes. vriendelijke eigenaar die zijn best doet om de camping te laten groeien. Lekkere pizza’s bij hem besteld en die waren heerlijk. Leuk terras en klein maar schoon en fris zwembad. prachtige omgeving. Aanrader om deze camping voor paar dagen mee te pakken als je in de buurt bent.
Nederlandse eigenaren. Ze willen de camperplaats nog verder uitbreiden met vakantiepark zodat er meer douches en een zwembad bij komt. Vriendelijke ontvangst en kregen direct een kaart en informatie mee over de omgeving Seefeld. misschien niet de goedkoopste plek maar de voorzieningen zijn goed. WC, Douches en stroom op de camperplaats. Bij de receptie is er nog drinken te koop (koud biertje) en broodjesservice. We komen hier vast nog eens terug
fantastische plek! overdag mooi uitzicht alle kanten op. Vlakbij de Toren van Pisa, je kan met de fiets maar ook de bus stopt vlakbij camperplaats. Camperplaats voorzien van stroom en water. Niet de goedkoopste maar erg sfeervol, ook s’avonds met verlichting. Moeite waard om een stop te doen.
fantastische plek! netjes en 2 km van centrum nistelrode. ook mooi de zweefvliegtuigen achter de camperplek!