@Rennscheier

Ja
1995

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

De dame bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen zijn ruim en vlak. Het sanitair verdient een speciale vermelding. Alles was brandschoon. We zijn er vandaag op doorreis, maar we komen zeker een paar dagen terug.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Wij waren hier op 18 november en de camping was niet "gesloten" zoals vermeld op Campercontact, maar OPEN. Graag correctie.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Zeer rustige, schone en mooie camping. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Er is voldoende ruimte en het nieuwe slagboomsysteem zorgt ervoor dat het in- en uitrijden vlekkeloos verloopt. Schone plaatsen, water- en elektriciteitszuilen op de plaatsen. Wat wil je nog meer?

Was hier op 26-06-2024. 20€. Prima voor een overnachting op doorreis. Gelegen dichtbij de snelweg A8 en de luchthaven. Nog steeds niet veel lawaai. Kaartjes kunt u kopen bij het hoofdwachtstation van het expositiecentrum.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping onder de bomen met directe toegang tot zee (via trap) en een kleine, gezellige bar bij de ingang van het strand. Vers brood etc. verkrijgbaar in het kleine winkeltje. De eigenaarsfamilie is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij adviseren.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustige plek met vriendelijke en behulpzame eigenaren en een prachtig uitzicht. De eigenaar heeft meerdere malen een zeer smakelijk gerecht voor ons bereid met regionale biologische producten. Kan deze plek ten zeerste aanbevelen. Niet bepaald de grootste luxe, maar dat hebben wij ook niet nodig. Heb alles bij je.

Mooie, rustige plek. Hoewel we geen sanitair gebruiken, heb ik een kijkje genomen. Alles zeer schoon en goed onderhouden. Restaurant erg goed. Alleen de internetverbinding (E tot max 3G) en de wifi (goede ontvangst alleen in het restaurantgedeelte) lieten veel te wensen over.

Leuke pitch operator vriendelijk kom terug

Zeer mooie, rustige en verzorgde plek. Het mooie stadje ligt op loopafstand. Leuk fietspad naar Venlo. Alles ok. We zijn hier verschillende keren geweest en blijven terugkomen.

Standplaats zeer schoon en goed onderhouden op een rustige locatie met winkels in de buurt. Grote parkeerplaatsen. Sterk aanbevolen!

Sitecode: 20141

Alles gaat goed. Goed restaurant en camping-accessoires direct aan het plein. Elektriciteit, water en sanitaire voorzieningen op elke plaats. Sterk aanbevolen!

Mooie, kleine, stille en schone parkeerplaats. V + E erg schoon en goed ingedeeld. Exploitant erg vriendelijk en meegaand. Broodjesservice in de ochtend.

Kleine standplaats op de Oder. Prijs-prestatie verhouding ok. De receptie is alleen geopend vanaf 15:30 uur. Advies vooraf om te bellen.

Mooie camping midden in de natuur bij een meer. Eigenaar erg vriendelijk en meegaand. Sterk aanbevolen

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Topplaats, gelegen in de Salines van Isla Cristina. Eigenaar vriendelijk, meegaand en zeer behulpzaam. We hadden absoluut niets om over te klagen! Sterk aanbevolen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie, goed onderhouden, rustige parkeerplaats met behulpzaam personeel. Kleine winkel op het plein en pizzabezorging bij de Womo. Aanbevolen.