@Renschot
- 2022
- Renault Traffic L2 H2
- 2012
- Buscamper
voor de 4de keer op deze geweldige camperplaats de review zeggen genoeg, onze overnachting van Brabant naar Copenhaven.
Heel vriendelijk ontvangen door de nieuwe eigenaars, mooie plaatsen kortom een heerlijke camping om tot rust te komen en je kunt er ook goed eten voor een redelijke prijs. supermarkt op loopafstand en om te fietsen of wandelen zijn er diverse leuke route’s. wij hebben er vier nachten gestaan en mooie fietstochten en wandel tochten gemaakt. wij komen zeker terug.
Vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Een camping om tot rust te komen met schoon sanitair met altijd warm water, zon of schaduw genoeg keuze. wij stonden hier 3 nachten met stroom á 22,80 p/n wel zelf toiletpapier meenemen. broodjes en chocolade broodjes croissant op bestelling voor de volgende dag. lopend naar de bakker is 6Km op en neer. fietsen is elektrisch aangedreven mogelijk maar heel steil. Wij raden je deze camping aan.
voldoende plaatsen met en zonder zon, toiletten zijn schoon, en de WiFi is 100% als je op de daarvoor bestemde plaats staat.wat op de plattegrond staat aangegeven.
We kwamen hier s’avonds om 19:30 aan en werden heel vriendelijk ontvangen ,de eigenaar heeft ons van stroom voorzien voor de nacht, maar i.v.b. met vorst was de toilet en water afgesloten. vandaar maar drie sterren. Maar het is een mooie plaats waar ook hutjes te huur zijn.
voor de 3de keer deze mooie camping voor de overnachting gebruikt met alle voorzieningen en infrarood verwarmde douche en wc die super schoon zijn. de prijs is inmiddels € 21,50 all in maar zeker de moeite waard.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
zeer grote en mooie camping met hoofdzakelijk vaste bewoners waar wij eind oktober geen van gezien hebben, er zijn 2 mooie camper plaatsen helemaal boven aan met stroom en water.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie plaats aan de Maas wordt door de gemeente goed schoon gemaakt. supermarkt en bakker om de hoek prima voor een nacht als je zelf voorzieningen heb . met dank aan de gemeente voor gratis overnachting.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wij kwamen op16 oktober voor een gesloten poort terwijl in de site staat dat hij tot 31 oktober open was, dus kan ik over de camping niet oordelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie locatie verharde plaatsen voor de camper heel groot maar een minpuntje de ganzen laten heel veel achter waardoor je het grasveld niet kan gebruiken. wij waren er 15okt dus 2 weken voor de sluiting was ook de dames toilet afgesloten vandaar maar 3 ster