@Renschot

Betrouwbare reviewer

2022

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

voor de 4de keer op deze geweldige camperplaats de review zeggen genoeg, onze overnachting van Brabant naar Copenhaven.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heel vriendelijk ontvangen door de nieuwe eigenaars, mooie plaatsen kortom een heerlijke camping om tot rust te komen en je kunt er ook goed eten voor een redelijke prijs. supermarkt op loopafstand en om te fietsen of wandelen zijn er diverse leuke route’s. wij hebben er vier nachten gestaan en mooie fietstochten en wandel tochten gemaakt. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Een camping om tot rust te komen met schoon sanitair met altijd warm water, zon of schaduw genoeg keuze. wij stonden hier 3 nachten met stroom á 22,80 p/n wel zelf toiletpapier meenemen. broodjes en chocolade broodjes croissant op bestelling voor de volgende dag. lopend naar de bakker is 6Km op en neer. fietsen is elektrisch aangedreven mogelijk maar heel steil. Wij raden je deze camping aan.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

voldoende plaatsen met en zonder zon, toiletten zijn schoon, en de WiFi is 100% als je op de daarvoor bestemde plaats staat.wat op de plattegrond staat aangegeven.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

We kwamen hier s’avonds om 19:30 aan en werden heel vriendelijk ontvangen ,de eigenaar heeft ons van stroom voorzien voor de nacht, maar i.v.b. met vorst was de toilet en water afgesloten. vandaar maar drie sterren. Maar het is een mooie plaats waar ook hutjes te huur zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

voor de 3de keer deze mooie camping voor de overnachting gebruikt met alle voorzieningen en infrarood verwarmde douche en wc die super schoon zijn. de prijs is inmiddels € 21,50 all in maar zeker de moeite waard.

zeer grote en mooie camping met hoofdzakelijk vaste bewoners waar wij eind oktober geen van gezien hebben, er zijn 2 mooie camper plaatsen helemaal boven aan met stroom en water.

mooie plaats aan de Maas wordt door de gemeente goed schoon gemaakt. supermarkt en bakker om de hoek prima voor een nacht als je zelf voorzieningen heb . met dank aan de gemeente voor gratis overnachting.

wij kwamen op16 oktober voor een gesloten poort terwijl in de site staat dat hij tot 31 oktober open was, dus kan ik over de camping niet oordelen.

mooie locatie verharde plaatsen voor de camper heel groot maar een minpuntje de ganzen laten heel veel achter waardoor je het grasveld niet kan gebruiken. wij waren er 15okt dus 2 weken voor de sluiting was ook de dames toilet afgesloten vandaar maar 3 ster

op terug reis van Denemarken voor de 2de keer hier een overnachting op deze rustige camper plaats met heel mooie plaatsen tussen de bomen en zeer schone toiletruimtes en douche met regen douche kop,restaurant waar je welkom bent en op bestelling s’morgens broodjes echt een aanrader voor € 19,50 inclusief stroom en super goed WiFi .

Wij zijn hier 2 dagen blijven staan van 11 juli tot 13 juli en op de fiets naar Skibby geweest. het is een mooie en rustige plaats omdat het een doorlopende weg is. er is een water kraan aan de overkant van de weg en op 300 meter lopen bij het kleine jachthaventje mag de wc gebruikt worden er is ook plaats voor een tent en fietsers kunnen er ook overnachten.

heel vriendelijk ontvangst.wij hebben gekozen voor een avond maaltijd dat werd bij de camper gebracht en het was heerlijk voor een redelijke prijs, de wc is dag en nacht beschikbaar .drie camper plaatsen met stroom en er is ook B&B . vuil water lozen mogelijk.

zeer rustige CP op mooi grasveld grootte plaatsen met stroom aansluiting, er is een spoorlijn op zo’n afstand dat je het nauwelijks hoor. zeer schoon douche en wastafel en toilet in één ruimte kan wel eens moeilijk zijn vandaar 4 sterren .

Rustige plaats voor de nacht op doorreis naar Denemarken je word wakker met vogelgekwetter , geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

eenvoudige camping naast de kerk waarvan de klok 🔔 pas om 8 uur smorgens slaat de nacht is stil , in het dorp is niks,sanitair is schoon en WiFi werkt alleen in het huisje waar de 🚾 en douche zijn. kies een plaats en na 20:00 uur komt er een mevrouw afrekenen. wij betalen 11,40 met stroom

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

we zijn hier voor 2 nachten gekomen maar het zijn er 6 geworden een fijne camping om tot rust te komen en met de fiets richting Briare langs het kanaal is 8 Km een mooi tochtje om daar een broodje te kopen,in het dorpje is een bakker, als je via het kleine poortje de camping afgaat is het 10 min lopen verder is er niks in het dorp.. het sanitair is schoon en warm water voor de afwas voor een € 11,- een aanrader. dicht bij de reseptie WiFi volle

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuk kleine camper plaatsen op grind met stroom, voor water moet je honderd meter lopen daarom maar 3 sterren

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

fijne Camping en betaalbaar mooie plekken en schoon sanitair, leuk dorp om te bezoeken met twee bakkers, als we in de buurt komen gaan we zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

heel grote camping met plaatsen op het strand hard duinzand. wij stonden daar de nacht van 5 april met veel storm te schudden in de camper zodat die de andere ochtend onder het zout zat. € 22 met stroom .

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

we stonden er op 1april . is een rustige plaats maar verder vuil water en porta poti leegmaken maar geen water om te spoelen. te voet naar het strand 20 min lopen via drukke winkelstraat.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zeer leuke plek om te overnachten, boven op een berg mooi uitzicht, heel vriendelijke eigenaar die je alles uitlegt en dat voor € 2.- voor stroom water en wc gratis. en een uitnodiging om de cider te proberen zonder verplichtingen. wij stonden er 2 nachten en je wordt door de vogel gesjilp gewekt. een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Met dank aan de gemeente Grenay voor deze mooie locatie. netjes schoon en gratis water en stroom en de bakker om de hoek. Hier kan Nederland een voorbeeld aan nemen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

we hebben hier 27/9-2023 hier overnacht en gedoucht. heel mooie locatie en stil en prachtig met zonsondergang zie foto.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

we kwamen in het donker aan en er was nog een plekje vrij . het is hier heel mooi en rustig en heel veel winkels in de buurt en restaurants. geen wc aanwezig anders had het 5 sterren gekregen.

super mooie CP zéér schoon sanitair alle reviews kloppen daar hoef ik niks aan toe te voegen echt de moeite waard voor € 18,50 inclusief stroom water en goede WiFi en s’morgens vers brood op bestelling.

prachtige plek om te overnachten met prima WiFi en verwarmde was en douche plaats die is open van 6 tot 22 uur met stroom voor € 15,- een aanrader

geweldig grote parkeerplaats direct aan een mooi strand, s’avonds komen er nog campers bij voor de nacht. er is een WC en een koud water douche en achter de parking de duinen voor een wandeling dorp op loopafstand, mooi voor een gratis overnachting. daar kun je in Nederland alleen maar van dromen!

een nachtje op de parking zonder voorzieningen moest 22 euro betalen

vriendelijk ontvangst , ruime plaatsen mochten zelf uitzoeken sanitair was schoon en eenvoudig WiFi heb ik niet kunnen vinden. je staat in het Parc Du Chateau De Marbeaumont. maar voor € 10.40 met 2 personen zonder stroom kan ik die wel aanbevelen.

Wij hebben van 13 juni tot 16 juni hier met de camper gestaan voor 14 euro p.n. incl stroom. fijne rustige camping met schoon sanitair gescheiden mannen en vrouwen, word 2 x daags schoongemaakt. donderdags is het marktdag in het dorp. En een bezoek aan Cancerre is zeker de moeite waard. een goede plaats om langs de Loire te fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

we hebben drie overnachtingen gestaan zeer schoon sanitair vriendelijke ontvangst en leuke plaatsen, we hebben gefietst met e-bice en de omgeving is mooi. Carcassonne is 17Km we betalen € 19.44 en €6 voor stroom .

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zeer vriendelijk ontvangen leuke camping met leuke plaatsen zowel zon en schaduw plaatsen. sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. op loopafstand van een middeleeuws stadje en om te fietsen hele mooie streek we zijn hier 5 dagen gebleven wat eigenlijk niet de bedoeling was.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij hebben 2 nachten hier gestaan, een heerlijke plek om tot rust te komen met mooi uitzicht over het dorp en voor de prijs hoef je het niet te laten niet voor grote campers geschikt. sanitair is schoon

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij waren hier 12 maart 2023 . vriendelijke ontvangst van de havenmeester . 14euro met stroom en warm water, de douche en wc blijft in de nacht bereikbaar, heel rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fantastisch plaats voor € 11. alles is aanwezig en keurig schoon, douche wc water. stroom krijg je door 1 Euro in de paal te doen . Wij komen hier zeker terug een aanbeveling 👍

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij kwamen voor 1 nacht maar het werden er 2 zéér vriendelijke ontvangst.en zeer goede WiFi verwarmde ruimte douche keuken en stroom voor € 14.- of 150 Dkk een aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zeer mooie en rustige plaats de eigenaar was niet thuis maar via de info kom je alles te weten 20 euro in het kluisje en een berichtje naar de eigenaar krijg je de code , een plaats die je zal. verbazen. een minpuntje de WiFi is erg zwak vandaar maar 4 sterren,

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

16 sept 2022 wij hebben 1 nacht hier gestaan zeer aardige eigenaren en. je kunt er ook croissant bestellen voor de volgende morgen. voor de rust een aanrader

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

mooi landelijk en heel vriendelijk ontvangst zeer schone douche en toilet wij hebben maar een nacht gestaan en zijn op de fiets Hasselt gaan bezoeken wat de moeite waard is. wel € 20 met stroom